Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 της Τιτάν

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη Q1 της Τιτάν

Στα 40 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη της Τιτάν στο α’ τρίμηνο, εμφανίζοντας πτώση 21%, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 4 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του Thomson Financial.

Με EFG ξεκινά ο χορός των τριμήνων-Δημοσκόπηση

Με EFG ξεκινά ο χορός των τριμήνων-Δημοσκόπηση

Πρώτη η Eurobank από τις τράπεζες ξεκινά τη δημοσίευση των μεγεθών τριμήνου, αύριο Τρίτη, με τους αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση των euro2day - TFN να προβλέπουν αύξηση  6% (€ 216 εκατ.).

Η «ακτινογραφία» των turn around stories του ΄07!

Η «ακτινογραφία» των turn around stories του ΄07!

Tα turn around stories, ήτοι οι εταιρίες που επιστρέφουν στα κέρδη, αποδίδουν σε ορισμένες περιπτώσεις ισχυρότερα κέρδη από τα βαριά χαρτιά. Οι περιπτώσεις 15 εταιριών. Πώς ανταποκρίθηκε το ταμπλό.

Τι δείχνει το νέο κύμα εκθέσεων για τις τράπεζες

Τι δείχνει το νέο κύμα εκθέσεων για τις τράπεζες

Σε διαδικασία "retouche" υποβάλλουν τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες διεθνείς οίκοι με ισχυρή παρουσία στο Χ.Α., όπως Citigroup, UBS, Cheuvreux κ.λπ. Οι τρεις λόγοι για το "ψαλίδισμα". Τι κρατούν από το growth story.

ΕΕΧ: Μείωση ενεργητικού κατά 4,7% το Μάρτιο

ΕΕΧ: Μείωση ενεργητικού κατά 4,7% το Μάρτιο

Το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο τέλος Μαρτίου στα 340,9 εκατ. € έναντι 357,8 εκατ. € του Φεβρουαρίου, και παρουσίασε μικρή μείωση 16,8 εκ.€ (-4,7%).

Οι συντελεστές ΒΕΤΑ για τις μετοχές του FT 20

Οι μετοχές της 3Ε, της ΔΕΗ και του Τιτάνα είναι οι πιο "αμυντικογενείς" μεταξύ των μετοχών του FT 20 σύμφωνα με τους δείκτες beta που εκπονεί το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με το euro2day. Οι πιο "επιθετικοί".   

Σοφοκλέους: Ο τολμών... αγοράζει!

Όχι μόνον «κοιτάζουν τις βιτρίνες» αλλά - οι έχοντες ρευστότητα - αρχίζουν ν' αγοράζουν μετοχές εταιριών, παρά την κρίση που σοβεί. Αναλυτικός πίνακας με τιμές στόχους, μεταβολές και περιθώρια ανόδου.

Με 39% έτρεξαν τα καθαρά κέρδη το 2007

Με ρυθμό 39% κινήθηκαν τα καθαρά κέρδη 300 εισηγμένων το 2007 και ανήλθαν στα επίπεδα - ρεκόρ των 11 δισ. €. "Δυνατό φινάλε, χωρίς μεγάλες συγκινήσεις", τονίζει ο Μ. Χατζηδάκης της Πήγασος. Αναλυτικοί πίνακες.

Πήγασος: Αύξηση 45,2% στα κέρδη 133 εταιριών

Αύξηση 45,2% σημείωσαν τα κέρδη των 133 εισηγμένων που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα 2007, σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο Μ. Χατζηδάκης. Ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 13,4%. 

Μερισματικές αποδόσεις που... βγάζουν μάτι

Mερισματικές αποδόσεις-ρεκόρ που όχι μόνο υπερβαίνουν αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και υπερδιπλάσιες από τις αντίστοιχες των δεσμευμένων καταθέσεων κρύβονται στη Σοφοκλέους. Οι περιπτώσεις 6 εισηγμένων.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της ΔΕΗ

«Βουτιά» δεκαετίας για 87 εισηγμένες

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της ΟΠΑΠ

Αγορές: Κρίση στο σύστημα!

XAK: Τα blue chips με τα μονοψήφια P/E!

Blue Chips: Τώρα βγάζουν μάτι!

Τράπεζες: ”Φθηνότερες” σε σύγκριση με το… 2005

Σοφοκλέους: Πέντε growth stories με γερές άμυνες

Cash is King! Οι εισηγμένες με γεμάτο ταμείο

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Folli

v