ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Εκθεση της Merit  για την Compucon

Εκθεση της Merit για την Compucon

Την 3η θέση στην παγκόσμια αγορά κεντητικού λογισμικού κατέχει η προς εισαγωγή στη ΝΕΧΑ, Compucon. Εχει παρουσία σε, περίπου, 50 χώρες, ενώ το 50% των πωλήσεων της ”απευθύνεται” σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, επισημαίνεται σε έκθεση της Merit ΑΧΕΠΕΥ.

Εκθεση της Merit για τη Δέλτα Συμμετοχών

Εκθεση της Merit για τη Δέλτα Συμμετοχών

Σταδιακή αύξηση θέσεων για τη μετοχή της Δέλτα προτείνει σε σχετική της έκθεση η Merit ΑΧΕΠΕΥ, εκτιμώντας ότι το 2001 ο ενοποιημένος τζίρος θα αυξηθεί 37% και τα κέρδη 10%. Στη στρατηγική του ομίλου συμπεριλαμβάνεται η διανομή υψηλού μερίσματος.

Eurolink: ”Διακράτηση” για Αλουμίνιο της Ελλάδος

Eurolink: ”Διακράτηση” για Αλουμίνιο της Ελλάδος

Διακράτηση προτείνει η Eurolink ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Αλουμίνιο της Ελλάδος, ενώ ως τιμή-στόχο θέτει τα 36 ευρώ. Στα 79,7 εκατ. ευρώ τα κέρδη της εταιρίας το 9μηνο του 2001, ενώ ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 307,7 εκατ. ευρώ.

Εκθεση της Eurolink για την Coca Cola 3E

Εκθεση της Eurolink για την Coca Cola 3E

Κατά 90% και 117%, αντίστοιχα, θα αυξηθούν οι πωλήσεις και τα κέρδη της Coca Cola 3E το 2001, σύμφωνα με σχετική έκθεση της Eurolink ΑΧΕΠΕΥ (21/12/01). Η αύξηση αναμένεται από τις αναδυόμενες αγορές και ειδικότερα από τη Νιγηρία.

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για τη Γερμανός

Εκθεση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για τη Γερμανός

Αύξηση τζίρου (196,8 εκ. ευρώ από 170 εκ. ευρώ το 2001) και EBITDA (22,2 εκ. ευρώ από 18,7 εκ. ευρώ το 2001) προβλέπει ότι θα σημειώσει ο όμιλος Γερμανός το 2002 η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, η οποία, σε σχετική έκθεση δίνει τιμή στόχο για τη μετοχή της εταιρίας τα 13,8 ευρώ.

Εκθεση της Εθνικής ΑΧΕ για τη ΔΕΗ

Υψηλή κερδοφορία ανά μετοχή και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης προβλέπει η έκθεση της Εθνικής Χρηματιστηριακής για τη ΔΕΗ όσον αφορά την επόμενη πενταετία, τονίζοντας ότι η απόδοση της μετοχής της θα είναι πάνω από τη μέση απόδοση της αγοράς.

Εκθεση της Nexus για τη Σιδενόρ

Τα έργα υποδομής σε Ελλάδα και Βαλκάνια θα είναι το ”πεδίο δράσης” της Σιδενόρ, σύμφωνα με ανάλυση της Nexus. Στην πενταετία η εταιρία, που διαπραγματεύεται με P/E 21,8, προγραμματίζει πρόσθετες επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ με κύριο άξονα τη Sovel, όπου έχει ήδη επενδύσει 110 εκατ. ευρώ.

v