ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Δίκαιη τιμή τα 5,78 ευρώ για Νίκας

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Δίκαιη τιμή τα 5,78 ευρώ για Νίκας

Σύσταση ”διακράτηση” με τη δίκαιη αποτίμηση να διαμορφώνεται στα 5,78 ευρώ δίνει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Νίκας σε ανάλυσή της (25/08/2003) όπου σχολιάζει τα μεγέθη εξαμήνου της εταιρίας, ενώ αναφέρει πως η μετοχή διαπραγματεύεται 19,1 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Ηλεκτρονική Αθηνών

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Ηλεκτρονική Αθηνών

Τιμή - στόχο τα 4,40 ευρώ και σύσταση ”market perform” δίνει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Ηλεκτρονικής Αθηνών σε ανάλυσή της (18/08/2003), όπου σημειώνει πως η μετοχή διαπραγματεύεται 23,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για ΕΤΕ

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για ΕΤΕ

Σε 16,79 από 13,34 ευρώ αναθεωρεί τη δίκαιη αποτίμηση για τη μετοχή της Εθνικής τράπεζας η Αγροτική Asset Management, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 19/8. Παράλληλα, διατηρεί τη σύσταση ”hold”, ενώ σχολιάζει τα αποτελέσματα 6μήνου της τράπεζας.

Γερμανός: Βελτιωμένο εξάμηνο εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ

Γερμανός: Βελτιωμένο εξάμηνο εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ

Βελτιωμένα εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ ότι θα είναι τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου της Γερμανός, λόγω κυρίως των ισχυρών ρυθμών ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς κινητής και των εμπορικών συμφωνιών με Vodafone και Tellas. Διατηρείται η σύσταση για ”αγορά”, ενώ η τιμή στόχος είναι ”υπό αναθεώρηση”.

Εθνική ΑΧΕ: Τιμή - στόχος τα 20,05 ευρώ για  3Ε

Εθνική ΑΧΕ: Τιμή - στόχος τα 20,05 ευρώ για 3Ε

Σύσταση ”αγορά” με τιμή στόχο τα 20,05 ευρώ δίνει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Coca - Cola Τρία Έψιλον σε ανάλυσή της (04/08/2003) όπου αναφέρει πως τα αναμενόμενα μεγέθη του εξαμήνου θα είναι ”καλά” και θα ικανοποιήσουν τους επενδυτές.

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Δίκαιη τιμή τα 5,36 ευρώ για Ρόκα

Δίκαιη τιμή τα 5,36 ευρώ για τη μετοχή και σύσταση ”Αγορά” προτείνει η Φάσμα Χρηματιστηριακή για τη μετοχή του Ρόκα. Ο όμιλος εξετάζει τις δυνατότητες επέκτασης των δραστηριοτήτων σε γειτονικές χώρες, τόσο στον τομέα της ενέργειας όσο και στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών.

Εθνική ΑΧΕ: ”Market perform” για τραπεζικό κλάδο

Διατηρεί τη σύσταση ”market perform”, η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της για τον τραπεζικό κλάδο, λόγω της ανάπτυξης της λειτουργικής κερδοφορίας, αλλά και της συγκράτησης των εξόδων. Οι εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα εξαμήνου των Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς.

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για την Chipita

Σύσταση ”αγορά” δίνει η CFS ΑΕΠΕΥ για τη μετοχή της Chipita σε ανάλυσή της (24/07/2003), την οποία χαρακτηρίζει ”ελκυστική” δεδομένου ότι, όπως επισημαίνεται, διαπραγματεύεται 17,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003. Επίσης η CFS εκτιμά ότι οι πωλήσεις θα ενισχυθούν κατά 1,5% και τα καθαρά κέρδη κατά 1,9%.

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για Γερμανό

Στα 720,4 εκατ. ευρώ εκτιμά τα ενοποιημένα έσοδα του 2003 για τη Γερμανός το τμήμα ανάλυσης της Αγροτικής Asset Management σε report με ημερομηνία 22 Ιουλίου, με το οποίο ξεκινάει την κάλυψη της εταιρίας, δίνοντας δίκαιη τιμή τα 16,64 ευρώ και τη σύσταση hold.

Επισκόπηση της Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ για Πλαστικά Κρήτης

Αύξηση των ενοποιημένων πωλήσεων κατά 7,57% και κάμψη των κερδών κατά 33% προβλέπει η Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ την Πλαστικά Κρήτης στο 2003. Σε σχετική της επισκόπηση (15/07/2003), μεταξύ άλλων, σημειώνεται πως η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται 15,78 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Kleemann

Ανάλυση της Agrotiki Asset Management για ΑΡΒΑ

Marfin: Τιμή στόχος και εκτιμήσεις για τη NOKIA

Εθνική ΑΧΕ: Ανάλυση για τη Γερμανός

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Ακτωρ - ΕΛΤΕΧ

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Cosmote

Ανάλυση από Αγροτική ΑΕΠΕΥ για Delta Singular

Στα 16,4 ευρώ βλέπει η Εθνική ΑΧΕ τη ΔΕΗ

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για Hyatt

Εθνική ΑΧΕ: ”Πολύ ικανοποιητικό” το τρίμηνο της 3E

v