Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Θετική αναθεώρηση προβλέψεων από Εθνική

Σύσταση ”market perform” δίνει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της ΕΥΔΑΠ σε ανάλυσή της (27/12/2003), όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της επιχείρησης του 2003 και του 2004, ενώ εκτιμά πως η μετοχή είναι πλήρως αποτιμημένη.

ΕΥΔΑΠ: Θετική αναθεώρηση προβλέψεων από Εθνική
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα μεγέθη της ΕΥΔΑΠ του 2003 και του 2004 προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Δεκεμβρίου 2003, όπου μεταξύ άλλων δίνει τη σύσταση ”market perform” για τη μετοχή της επιχείρησης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Εθνική ΑΧΕ, η προς τα πάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεων οφείλεται στα υψηλότερα έσοδα του δικτύου ύδρευσης, ενώ παράλληλα επισημαίνει πως η αύξηση των τιμολογίων στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2003 θα επιδράσουν θετικά στα αποτελέσματα της ΕΥΔΑΠ κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2004.

Πάντως, επισημαίνεται πως η μετοχή της επιχείρησης στα τρέχοντα επίπεδα είναι πλήρως αποτιμημένη, καθώς διαπραγματεύεται 16,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v