ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

VRS: Τα 5,30 ευρώ δίκαιη τιμή για τη Ζήνων

VRS: Τα 5,30 ευρώ δίκαιη τιμή για τη Ζήνων

Τα 5,30 ευρώ θέτει ως δίκαιη τιμή για τη μετοχή της Ζήνων η VRS σε ανάλυσή της με ημερομηνία Ιούνιος 2004, στην οποία επισημαίνεται η σύναψη αρκετών νέων έργων από την εταιρία, στοιχείο που της εξασφαλίζει ανάπτυξη αποτελεσμάτων για το 2004.

ΔΕΗ: Στα 20,4 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική ΑΧΕ

ΔΕΗ: Στα 20,4 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική ΑΧΕ

Στα 20,4 από 20,90 ευρώ μείωσε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Εθνική Χρηματιστηριακή διατηρώντας τη σύσταση ”market perform”. Η χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Ιουνίου 2004 εκτιμά ότι το β΄ τρίμηνο της εταιρίας θα είναι βελτιωμένο.

Ανάλυση των VRS- Αλκή για Profile

Ανάλυση των VRS- Αλκή για Profile

Τις προοπτικές, τα χαρακτηριστικά, τους επενδυτικούς κινδύνους, αλλά και τα στοιχεία που καθιστούν την Profile επενδυτικό στόχο εξετάζει η VRS σε ανάλυσή της για λογαρισμό της Αλκή Χρηματιστηριακή. Οι επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, η διείσδυση σε νέες αγορές της εταιρίας προβάλλουν ως τα δυνατά σημεία του ομίλου, για τον οποίο αποδίδεται τιμή στόχος τα 3,40 ευρώ και σύσταση buy.

Yalco: Νέα τιμή-στόχος τα 2,40 ευρώ από Beta ΑΧΕ

Yalco: Νέα τιμή-στόχος τα 2,40 ευρώ από Beta ΑΧΕ

Στα 2,40 ευρώ από τα 2,30 ευρώ αναθεώρησε την τιμή-στόχο για τη Yalco η Beta ΑΧΕ, σε έκθεσή της με ημερομηνία 4/6/2004, λόγω της βελτίωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου 2004 και της μείωσης του δανεισμού. Περιθώριο ανόδου 25% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Εγνατία:Με discount  έναντι του κλάδου λέει η Beta

Εγνατία:Με discount έναντι του κλάδου λέει η Beta

Σε discount αποτίμησης της τάξεως του 20% έναντι των υπόλοιπων ελληνικών τραπεζών βρίσκεται η Εγνατία Τράπεζα, με βάση το book value, αναφέρει η Beta AXE. Ακόμα, τονίζει πως το χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης των κερδών σε σχέση με τον κλάδο δικαιολογεί το discount.

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 25,10 ευρώ από Εθνική ΑΧΕ

Την τιμή-στόχο των 25,10 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Γερμανός σε ανάλυσή της (27/5), επισημαίνοντας πως η συμμετοχή της στον δείκτη MSCI-Greece (από 28/5) αναμένεται να ενισχύσει την εισροή κεφαλαίων.

Εθνική: Σύσταση ”Buy” για ΚΑΕ, ΕΧΑΕ, Τιτάνα

Αμετάβλητες διατηρεί τις συστάσεις buy για τις μετοχές των Τιτάνα, ΕΧΑΕ και ΚΑΕ σε ξεχωριστές της αναλύσεις η Εθνική ΑΧΕ, ενώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για την ΕΧΑΕ στα 7,8 ευρώ από την προηγούμενη των 7,1 ευρώ.

Praxis: Τα 6,5 ευρώ η δίκαιη τιμή για Άκτωρ

Στα 6,5 ευρώ εκτιμά τη δίκαιη τιμή για τη μετοχή του Άκτωρα η Praxis Χρηματιστηριακή, υιοθετώντας τη σύσταση market perform, σε έκθεσή της με ημερομηνία 25 Μαΐου 2004, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου της εταιρίας, στις 28 Μαΐου.

VRS: Δίκαιη τιμή τα 4,27 ευρώ για Νεοχημική

Σημαντικά οφέλη αποκόμισε από την απόσυρση της παραγωγής των πολυεθνικών οργανισμών από την ελληνική αγορά η Νεοχημική, όπως αναφέρει ανάλυση της VRS, στην οποία επισημαίνεται η γεωγραφική διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα. Δίκαιη τιμή τα 4,27 ευρώ με βάση τη μέθοδο DCF.

Εθνική ΑΧΕ:Τα 2,08 ευρώ τιμή στόχος για Unisystems

Τα 2,08 ευρώ αποδίδει ως τιμή στόχο για την Unisystems η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 20 Μαΐου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση buy, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του α΄ τριμήνου.

Εθνική ΑΧΕ: Σηκώνει τον πήχη για Eurobank - 3Ε

Γερμανός: Tιμή - στόχος τα 21 ευρώ από την Praxis

Εθνική ΑΧΕ για 3E, Γερμανό, Motor Oil, Folli,Jumbo

Unisystems: Τιμή-στόχος 2,08 ευρώ από Εθνική

Αγροτική: Τιμή - στόχος τα 28,96 ευρώ για Alpha

Alpha: Νέα τιμή-στόχος τα 30,4 ευρώ από Εθνική ΑΧΕ

ΚΑΕ: Τιμή -στόχος τα 18,10 ευρώ από Εθνική

Εθνική ΑΧΕ: Αναβάθμιση για Alpha και Eurobank

Notos Com: Δίκαιη τιμή τα 4,45 ευρώ, λέει η ΑΤΕ

OΠΑΠ:Τα 14,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος από Εθνική ΑΧΕ

v