Praxis: Κρούει κώδωνα κινδύνου για τη Σοφοκλέους

Eπιφυλακτική εμφανίζεται η Praxis Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της, με τίτλο ”Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου” (07/02), αναφορικά με την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Oι κυριότερες επιλογές και οι τιμές στόχοι της χρηματιστηριακής.

Praxis: Κρούει κώδωνα κινδύνου για τη Σοφοκλέους
Eπιφυλακτική εμφανίζεται η Praxis Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της, με τίτλο ”Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου” (07/02), αναφορικά με την πορεία του Γενικού Δείκτη.

Ο προβλήματισμός της χρηματιστηριακής εστιάζεται, μεταξύ άλλων στην υψηλότερη αποτίµηση των ελληνικών τραπεζών σε σχέση µε τις διεθνώς συγκρίσιµες, στην καθυστέρηση της επίλυσης του ασφαλιστικού προβλήµατος των τραπεζών, αλλά και στην υψηλή αποτίµηση της εγχώριας αγοράς σε σχέση µε τις κυριότερες διεθνείς

αγορές.

Στις κυριότερες επενδυτικές επιλογές της Praxis περιλαµβάνονται οι εταιρίες: Coca Cola 3E, Γερµανός, Hyatt, Intralot, Kleemann, Inform Λύκος, Σαράντης, Μυτιληναίος, Sprider και Jumbo.

Για τη μετοχή της Sprider η τιμή στόχος τίθεται στα 2,67 ευρώ, για την Kleeman στα 5,94 ευρώ, για την Hyatt στα 9,7 ευρώ, ενώ για την Inform Λύκος στα 3,8 ευρώ.

Εξάλλου για τη μετοχή της 3Ε η τιμή στόχος τίθεται στα 22,4 ευρώ και για το Γερμανό στα 21,4 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v