Ελκυστική η Unisystems, λέει η VRS

Την πιο ελκυστική μετοχή του κλάδου Πληροφορικής διαθέτει η Unisystems τονίζει σε ανάλυσή της (24/01/) για την εταιρία η Valuation & Research Specialists (VRS). Εκτιμήσεις για κέρδη και πωλήσεις το 2004 και το τρέχον έτος.

Ελκυστική η Unisystems, λέει η VRS
Την πιο ελκυστική μετοχή του κλάδου Πληροφορικής διαθέτει η Unisystems τονίζει σε ανάλυσή της (24/01/) για την εταιρία η Valuation & Research Specialists (VRS).

Παρά τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά πληροφορικής, αναφέρεται στην ανάλυση της VRS το 40% των εσόδων της εισηγμένης προέρχονται από τεχνική υποστήριξη σε πελάτες, ενώ η εταιρία διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστριών της, όντας ελεύθερη από τραπεζικά χρέη.

Εξάλλου, η VRS προβλέπει ότι η αύξηση των κερδών ανά μετοχή της Unisystems θα παραμείνει ευμετάβλητη, μπορεί όμως να παρουσιάσει ιδιαίτερη δυναμική αν βελτιωθούν οι συνθήκες για τον κλάδο.

Για το 2004 τα μετά φόρων κέρδη της Unisystems θα ανέλθουν στα 3,93 εκατ. ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών της στα 40,07 εκατ. ευρώ. Το τρέχον έτος, εκτιμάται στην ανάλυση της VRS, τα μετά φόρων κέρδη της Unisystems θα διαμορφωθούν στα 3,02 εκατ. ευρώ και ο τζίρος στα 40,8 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v