Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ΟΤΕ - media το ενδιαφέρον

Η έντονη μεταβλητότητα και οι ακραίες διακυμάνσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέχρι τώρα συνεδρίασης. Ο Γ.Δ. κυρίως λόγω ΟΤΕ ισορροπεί πέριξ των 4.080 μονάδων, ενώ ο κλάδος των ΜΜΕ λόγω του +8% της Τεγόπουλος και του 4,7% του ΔΟΛ παραμένει ενεργά στο προσκήνιο.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Συνεδρίαση έντονων διακυμάνσεων και υψηλής μεταβλητότητας είναι μέχρι στιγμής η σημερινή.

Με εύρος διακύμανσης για το Γ.Δ. περίπου 35 μονάδων και περίπου 18 για τον FTSE-20.

Γύρω στις 12:30 η τιμή 42 μετοχών διαμορφωνόταν ανοδικά και 38 χαμηλότερα, ενώ για Τεγόπουλο, ΔΟΛ, Τηλέτυπο καταγραφόταν άνοδος μέχρι και 3,9%.

Μάλιστα στη μετοχή του Τεγόπουλου (2,42 ευρώ) οι συναλλαγές ξεπερνούσαν τις 150.000 τεμάχια, ενώ ανάλογες ήταν και στο ΔΟΛ.

Σημαντικό ποσοστό θετικής μεταβολής διαμορφωνόταν επίσης για Χαλκόρ, Μηχανική, Ιnfo-Quest, Σιδενόρ, ΕΛΒΑΛ, Βιοχάλκο, αλλά και Μινωικές Γραμμές, Blue Star και αρκετούς ακόμη τίτλους.

Ενδεικτική της τάσης που διαμορφώνεται σε ευρύτερο μέρος της Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωση του Μαΐλλη, με την τιμή να κινείται σε εύρος 0,20 ευρώ και από το +3 να υποχωρεί στο -2,5 και να ισορροπεί στη συνέχεια.

Για τη συνέχεια, αναμένεται σταθεροποίηση βασικών δεικτών και μετοχών, καθώς στον τίτλο του ΟΤΕ οι αγοραστές έβγαιναν από νωρίς υψηλότερα μέχρι τα 18,6 ευρώ (0,8%), με συναλλαγές περισσότερες των 210.000 τεμαχίων.

Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί στη συνέχεια είναι οι επιμέρους εξελίξεις στον κλάδο των ΜΜΕ, με τη μετοχή της Τεγόπουλος να ενισχύεται σταδιακά μετά τις 12:30 μέχρι και 7,70% υψηλότερα, συντηρώντας στο προσκήνιο τόσο τη μετοχή της εισηγμένης όσο και τον ευρύτερο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v