Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρατούν τη σκυτάλη οι ”μικροί”

Παραμένει στο 1,5 προς 1 η αναλογία ανοδικών – πτωτικών μετοχών, με το κλίμα θερμό στη μεσαία - χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση. Οριακά στην περιοχή των 1.800 μονάδων ο FTSE-20, αυξημένες συναλλαγές και υψηλές αποδόσεις στα ”χαμηλότερα”.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Κυρίως λόγω ΟΤΕ υποχωρεί μέχρι και 0,35% ο FTSE-20, ήτοι οριακά, στην περιοχή των 1.800 μονάδων, με τις Hyatt, ΔΕΗ, Εθνική, ΕΛΤΕΧ, Εμπορική, Intracom, Τιτάν και Folli Follie από τον FTSE-20 να κινούνται ανοδικά.

Το μεγαλύτερο όμως μέρος του ενδιαφέροντος επικεντρώνεται στα περισσότερα του μισού εκατ. τεμάχια της Chipita, μέχρι τα 3 ευρώ, στις συναλλαγές στα 9 ευρώ της Γενικής, αλλά και σε J&P Άβαξ, S&B, Εγνατία, ΕΧΑΕ, Μέτκα και αρκετές ακόμη μετοχές από αυτή την κατηγορία.

Η αναλογία ανοδικών – πτωτικών παρέμενε μέχρι και τις 14:20 στο περίπου 1,5 προς 1.

Το ενθαρρυντικό είναι πως η τάση και η διάθεση παραμένει σε υψηλό βαθμό, με αυξημένες συναλλαγές και υψηλό ποσοστό μεταβολής για τις Centric, Ιμπέριο, Σέλμαν, Ναυτεμπορική, Lavipharm, Mπήτρος, Έλτον, Αθηνά, Χαϊδεμένος, Microland και πολλές ακόμη μετοχές από τη χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση.

Ενδεικτικό της τάσης και της διάθεσης είναι το ότι με μεταβολή μεγαλύτερη του 3% (στις 14:25) διαμορφωνόταν η απόδοση 36 μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v