Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετική ψυχολογία και τάσεις συσσώρευσης

Στη διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης, με την ψυχολογία να παραμένει θετική, προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές οι οποίες εκτιμούν πως οι χθεσινές εξελίξεις σε ΟΠΑΠ και Motor Oil θα φέρουν τους δυο τίτλους στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τι εκτιμάται για σήμερα: Χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση.

Τη συνέχιση της συσσώρευσης προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως οι μετοχές των ΟΠΑΠ και Motor Oil θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Και η Proton Securities, όμως, εκτιμά ότι οι μετοχές των ΟΠΑΠ και Motor Oil θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ύστερα από τις χθεσινές εξελίξεις.

Υψηλότερα κινήθηκε χθες ο Γενικός Δείκτης, με κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης την ανάκαμψη σε ορισμένους τίτλους της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης, αλλά και με ενισχυμένο τζίρο, υψηλότερα από τον μέσο όρο του Σεπτεμβρίου, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Επίσης, η Εγνατία Finance συμπληρώνει ότι τα διυλιστήρια κατέγραψαν νέα υψηλά έτους, καθώς έκλεισαν με ”ισχυρά” κέρδη.

Η Εγνατία Finance εκτιμά ότι το θετικό κλίμα θα διατηρηθεί χωρίς, όμως, - όπως επισημαίνει - ο Γενικός Δείκτης να ξεφύγει από τη συσσώρευση.

Χωρίς ξεκάθαρη κατεύθυνση θα συνεχίσει να κινείται η ελληνική αγορά βραχυπρόθεσμα, παρακολουθώντας την κίνηση των ξένων αγορών, εκτιμά η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,58% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη χθεσινή συνεδρίαση, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 218 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο FTSE-20 σηµείωσε αύξηση 0,46% µε τον ΟΠΑΠ (+2,34%), την Εθνική Τράπεζα (+0,74%) και την Coca Cola 3Ε (+3,01%) να καταγράφουν τη µεγαλύτερη άνοδο, σημειώνει η χρηματιστηριακή, προσθέτοντας ότι ο ΟΠΑΠ (+2,34%) κατέγραψε εντυπωσιακή ανοδική κίνηση προς το τέλος της συνεδρίασης, καθώς ανακοινώθηκε ότι οι ελληνικοί αγώνες θα συµπεριληφθούν στο ”Στοίχηµα” σε 15 ηµέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v