Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Τράπεζα Αττικής. Ομιλία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη για τη Συνάντηση Κορυφής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών πραγματοποιεί τα ακόλουθα:

- στις 10:30 π.μ. ομιλία του Πρωθυπουργού στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

- στις 12:00 μ.μ. συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah bin Al Hussein.

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, και ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ν. Κακλαμάνης, πραγματοποιούν στις 13:00 κοινή συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα 305Β του υπουργείου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, επισκέπτεται στις 10:30 π.μ. το Πρωτοδικείο Αθηνών, με αφορμή την έναρξη του νέου δικαστικού έτους.

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Επαναληπτική γενική συνέλευσης των μετόχων της τραπέζης, στις 16:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Λύση - Καταγγελία συμβάσεως ομαδικής ασφάλισης καταβολής συντάξεων στο προσωπικό της Τράπεζας Αττικής Α.Ε., του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής (Σ.Υ.Τ.Α.) και της Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ (Αριθμός Συμβολαίου 2642/7) και του οικείου Κανονισμού Λογαριασμού Διαχείρισης Κεφαλαίου Πρόσθετης Ασφάλισης Συμπληρωματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών υπαγωγή αυτού στις διατάξεις του Ν. 3371/2005 (Φ.Ε.Κ. 178/Α’/ 14-07-2005).

2. Επικύρωση τυχόν συμφωνιών της Διοίκησης της Τράπεζας Αττικής Α.Ε. με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής (Σ.Υ.Τ.Α.) σχετικών με ζητήματα ασφάλισης προσωπικού σε σχέση με την ίδρυση Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ν. 3029/2002, άρθρο 7 (Φ.Ε.Κ. 160/Α/11-07-2002): Εναλλακτικές προτάσεις της Διοίκησης για διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

3. Παροχή Εξουσιοδοτήσεων.

4. Επικύρωση εκλογής νέων μελών Δ.Σ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Ιούλιος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (β΄τρίμηνο).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (β΄τρίμηνο).

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιούλιος).

Κυριακή 18/9

Διάφορα

Ολοκληρώνεται η 70η ΔΕΘ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v