Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηστήσιμο... ενδιαφέρον

Σε επιμέρους μετοχές εταιριών συγκεντρώνεται το όποιο περιορισμένο ενδιαφέρον εκδηλώνεται μέχρι στιγμής στην αγορά. Στο περίπου 1 προς 1 η σχέση ανοδικών – πτωτικών, με Εμπορική, Hyatt, ΟΠΑΠ και ΕΛΤΕΧ από τον FTSE-20 να σημειώνουν τα μεγαλύτερα κέρδη.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Μία ακόμη συνεδρίαση χαμηλών τόνων και συναλλαγών, με το Γενικό Δείκτη να διαμορφώνεται σε εύρος διακύμανσης περίπου 15 μονάδων.

Η υψηλότερη μέχρι στιγμής τιμή έχει καταγραφεί στις 3.002,03 μονάδες (με τον FTSE-20 στις 1.671,6 μονάδες) και η σχέση ανοδικών – πτωτικών βρίσκεται στο περίπου 1 προς 1.

Εύλογα η μετοχή της Hyatt ενισχύεται κατά 2,8% μέχρι τα 9,44 ευρώ, της Εμπορικής μέχρι τα 22,48 ευρώ, ενώ μικρά κέρδη καταγράφουν οι Eurobank, Βιοχάλκο, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Motor Oil και Τιτάν.

Από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση συνεχίζεται η αντίδραση της Αβαξ προς τα 3,82 ευρώ, των ΕΧΑΕ προς τα 9,16 ευρώ, της Εθνικής Ακινήτων στα 3,74 ευρώ, της Τέρνα στα 5,90 ευρώ και της Σιδενόρ στα 2,98 ευρώ.

Από την ίδια κατηγορία, με βάση τις μέχρι στιγμής συναλλαγές, παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι Λύκος, Εlmec Sport, Ατέρμων, ΑΕΓΕΚ, Αθηνά, Μηχανική, Sanyo και Πλαίσιο.

Είναι προφανές, πως με την τρέχουσα εμπορευσιμότητα και χωρίς ουσιαστικές ειδήσεις, κυρίως από το Ασφαλιστικό, η αγορά θα ”σέρνεται” με επιμέρους μετοχές να ξεχωρίζουν.

Φαίνεται πως και η διακύμανση της αγοράς στο τρέχον εύρος αποτελεί επιλογή των περισσότερων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v