Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γκολ και... θέαμα στη Σοφοκλέους

Ισχυρά κέρδη για το ΧΑ και κλείσιμο υψηλότερα των 720 μονάδων, ενώ ο τζίρος ήταν ο μεγαλύτερος των τελευταίων 57 συνεδριάσεων. Ανοδος για Εθνική (8,3%), Kύπρου (27,7%), Πειραιώς (15%), Σιδενόρ (20%), MIG.

Με συνεδρίαση που “ξαναγυρίζει τον κόσμο στα … γήπεδα” ξεκίνησε η νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα, με τον Γενικό Δείκτη, μετά από πολύ καιρό να πετυχαίνει κλείσιμο υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 700 μονάδων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το τελευταίο κλείσιμο κλείσιμο του Δείκτη υψηλότερα των 700 μονάδων σημειώθηκε στις 23/4 (702,17 μονάδες) και το αμέσως υψηλότερο, του σημερινού, κλείσιμο σημειώθηκε στις 18/4 (726,65 μονάδες).

Επίσης ο σημερινός τζίρος ήταν ο μεγαλύτερος των τελευταίων 57 συνεδριάσεων (ο αμέσως μεγαλύτερος στα 83,1 εκατ., στις 20/6), ενώ το 53,5% του συνολικού τζίρου αφορούσε συναλλαγές μόλις τεσσάρων μετοχών και πιο συγκεκριμένα των Εθνικής, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Alpha Bank.

Ασφαλώς και στις τάξεις των επενδυτών, υπάρχει η δικαιολογημένη απορία, γιατί (κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις) η εγχώρια Αγορά κινείται τόσο επιθετικά, αφού τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει στην εγχώρια οικονομία, ακόμα και αν το Χ.Α. προεξοφλεί την σχετική μείωση του “country risk”, όσον αφορά την παρουσία της Χώρας στην Ευρωζώνη.

Ακόμα και αν δεχθούμε ότι σχετικό ρόλο έχει παίξει και η “επίθεση φιλίας” που δέχεται η Χώρα κατά τα τελευταία 24ωρα. Έτσι, σύμφωνα με το Spiegel Online η Άνγκελα Μέρκελ έχει πειστεί ότι η Ελλάδα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.

Από την άλλη, “Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δεν ανησυχεί για τις αμφιβολίες της τρόικας, για κάποια σημεία του Ελληνικού προγράμματος”, δήλωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ, επισημαίνοντας ότι ήταν πάντα σαφές ότι η δουλειά της τρόικας στην Αθήνα δεν θα ήταν υπόθεση λίγων ημερών.

Όμως τα νούμερα δεν αστειεύονται και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού η Ελληνική οικονομία, θα πρέπει οπωσδήποτε να “δει” και μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα και όχι μόνο μέτρα που απειλούν την κοινωνική συνοχή.

Ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι η Νοτιοανατολική Ευρώπη έχει την υψηλότερη ανεργία στον Κόσμο και ότι η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας περιμένει μικρή μόνο βελτίωση παρουσίασε η Financial Times Deutschland. Η ανεργία στην Ισπανία και στην Ελλάδα με 24,5% και 22,3% αντίστοιχα, είναι η υψηλότερη συγκρινόμενη με αντίστοιχα διεθνή στοιχεία. Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, η οποία ανήκει στον ΟΗΕ.

Στην έκθεση χρησιμοποιήθηκαν αναλύσεις από 178 Χώρες σε όλο τον κόσμο. Σε πενήντα Χώρες ρωτήθηκε ο πληθυσμός ώστε τα στοιχεία να είναι διεθνώς συγκρίσιμα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, μόνο σε λίγες Αφρικανικές Χώρες καθώς και σε Χώρες της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής υπάρχουν περισσότεροι άνεργοι απ' ό,τι στην Ελλάδα ή στην Ισπανία. Μια περίπτωση για παράδειγμα είναι η Ναμίμπια. Και για το μέλλον, η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας εκτιμά ότι θα υπάρχει υψηλή ανεργία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle.

Παρά ταύτα το Ελληνικό Χρηματιστήριο επιμένει ανοδικά και μάλιστα με ανατροφοδοτούμενη άνοδο, εκπλήσσοντας και τους πλέον αισιόδοξους, καθώς η κίνηση αυτή δεν ακουμπά στην τρέχουσα ειδησεογραφία και έχει σαν μόνο “καύσιμο” τις προσδοκίες.

Ακόμα και η πλειονότητα των σημερινών αγοραστών, δεν πιστεύει ότι θα αλλάξει κάτι δραματικά στα τρέχοντα Ελληνικά ζητήματα. Μάλιστα αρκετοί πιστεύουν ότι οι πρόσφατες εξαγγελίες του Προέδρου της ΕΚΤ δεν ακουμπάνε την Ελλάδα, που συνεχίζει να εξαρτάται από την Τρόικα για να μην καταρρεύσει. Επίσης και έτσι όπως είναι η Χώρα, είναι πολύ δύσκολο, με τα συγκεκριμένα δεδομένα, το 2020 να έχει διαχειρίσιμο χρέος και ένα νέο “κούρεμα” με συμμετοχή του Δημόσιου τομέα βρίσκεται προ των πυλών.

Από την άλλη και σύμφωνα με πληροφορίες από χρηματιστηριακά γραφεία, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων αναζητά λύσεις για την επόμενη μέρα, η λήψη θέσεων “short” από πλατφόρμες του εξωτερικού εδώ και αρκετό διάστημα δεν υπάρχει και από την άλλη τόσο η ψυχολογία των επενδυτών είναι στο ναδίρ όσο και η οικονομική τους δύναμη είναι στο μηδέν.

Όμως σπάνια οι Αγορές κινούνται λογικά και ακόμα πιο σπάνια επιμένουν να κάνουν την τάση momentum, όταν αυτή είναι “fake”. “Trade what you see, not what you believe”, λέει ένα παλιό χρηματιστηριακό ρητό, ή αλλιώς “follow the Market and don’t ask why” (!)

Στάση αναμονής στις μεγάλες Ευρωπαϊκές Αγορές και στο ξεκίνημα της Wall Street, καθώς δεν είναι λίγοι οι διεθνείς αναλυτές που τονίζουν ότι ξεκινά μία ακόμα καθοριστική εβδομάδα για το μέλλον της Ευρωζώνης, με το Γερμανικό Δικαστήριο να καλείται να αποφασίσει για τον ESM, αναμένεται το αποτέλεσμα των Ολλανδικών εκλογών, το άτυπο Eurogroup στις 14 του μηνός στην Κύπρο, οι αποφάσεις της Federal Reserve και από την άλλη πληθαίνουν οι εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες πλησιάζει η πιθανή προσφυγή της Ισπανίας στον μηχανισμό στήριξης.

Επί τα χείρω αναθεώρησε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ιταλίας τα στοιχεία για το ΑΕΠ της Χώρας για το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Η Ιταλική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 0,8% σε τριμηνιαία βάση και κατά 2,6% σε ετήσια βάση. Το πρώτο τρίμηνο του έτους, το Ιταλικό ΑΕΠ είχε συρρικνωθεί κατά 0,8% σε τριμηνιαία βάση και κατά 5% σε ετήσια βάση.

Ο δείκτης εμπιστοσύνης Sentix στην Ευρωζώνη βελτιώθηκε για πρώτη φορά από το Μάρτιο κυρίως λόγω του προγράμματος αγοράς ομολόγων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Συγκεκριμένα, ο δείκτης Sentix διαμορφώθηκε το Σεπτέμβριο στο -23,2 από -30,3 τον προηγούμενο μήνα, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες των αναλυτών. Η μέση πρόβλεψη - σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters- έκανε λόγο για ανάκαμψη στο -30,7. "Ο βασικός λόγος για τη γενική βελτίωση του κλίματος είναι ο συνεχώς επιθετικός τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Mario Draghi, εξέφρασε την πρωτοβουλία του να αγοράσει τις αγορές ομολόγων" αναφέρει η ερευνητική ομάδα Sentix.

“Τρομερό τίμημα” θα κληθεί να πληρώσει κάποια στιγμή η Ευρωζώνη, εκτιμά ο Jim Rogers. “Αυτοί οι τύποι μας λένε τα ίδια σκουπίδια εδώ και πολύ καιρό. Δεν αλλάζει η κατάσταση, θα είναι καλό για την Αγορά, ίσως για κανένα μήνα. Το χρέος όμως, εξακολουθεί να κινείται όλο και πιο ψηλά και σταδιακά θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε όλοι τρομερό τίμημα” δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC. Υποστήριξε επίσης, ότι η ανοδική πορεία των Αγορών είναι βραχυπρόθεσμη. “Είναι μία ευκαιρία να βγουν κάποια λεφτά. Κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες οι Ευρωπαίοι πολιτικοί κάνουν μία Σύνοδο και λένε… λοιπόν παιδιά, όλα τώρα είναι εν τάξει. Η Αγορά ανεβαίνει. Αλλά κουραστήκαμε από αυτό” κατέληξε.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., συνεχίστηκε το “rotation” μεταξύ των Δεικτοβαρών τίτλων και σήμερα πήραν την σκυτάλη οι Τραπεζικές μετοχές και οι Βιοχάλκο, Μυτιληναίος, Ελ. Πετρέλαια και Τιτάνας, ενώ ο ΟΤΕ έδωσε σημαντικές βοήθειες στον Δείκτη από την αρχή της συνεδρίασης, όταν και ξεκίνησε υπό πίεση η μετοχή της ΔΕΗ που έφθασε να υποχωρεί μέχρι τα 3,15 ευρώ με απώλειες μεγαλύτερες του 3%.

Μάλιστα η σημερινή κίνηση των Τραπεζικών τίτλων έγινε κόντρα στην έκθεση της Moody΄ς.
Πιο συγκεκριμένα, το σενάριο που προβλέπει αναδιάρθρωση των δανείων Ελληνικών Νοικοκυριών θα αποτελούσε “credit negative” εξέλιξη για τον Ελληνικό Τραπεζικό κλάδο, υποστηρίζει η Moody’s. Ο οίκος αναφέρεται στο σχέδιο που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ με την επιστολή που έστειλε στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως σημειώνει ο οίκος τα τελευταία στοιχεία (α’ τρίμηνο) δείχνουν ότι το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων φτάνει το 18,7% του συνόλου. “Τα γενικά στοιχεία, όμως, υποτιμούν την πραγματική εικόνα γιατί δεν περιλαμβάνουν δάνεια που εξυπηρετούνται περιστασιακά και με μεγάλη δυσκολία”, λέει η Μοody’s.

Από εκεί και πέρα, η Jumbo απλά περιορίστηκε στο να συμπληρώσει την 16η συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση και μάλιστα με διόλου ευκαταφρόνητα ημερήσια κέρδη (!)

Μένοντας στο Τραπεζικό ταμπλώ, ακόμα μία πανηγυρική συνεδρίαση για τις Κυπριακές μετοχές, στις οποίες μπορεί να έπαιξε ρόλο και το δημοσίευμα του Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο, το Ρωσικό Υπουργείο Οικονομικών θα παραδώσει στην Κυβέρνηση της Χώρας την απόφασή του για το δάνειο προς την Κύπρο εντός ενός μήνα, επικαλούμενο σχετικές δηλώσεις του αντιπροέδρου, Igor Shuvalov. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, η Ρωσία έλαβε το Καλοκαίρι επίσημο αίτημα από την Κύπρο για δάνειο ύψους 5 δισ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές τοποθετήσεις στην Eurobank από όσους εκτιμούν ότι η μετοχή έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις Alpha Bank και Εθνική, όμως την καλύτερη, διαγραμματικά, εικόνα συνεχίζει να την έχει Πειραιώς. Ο τίτλος αν υπερπηδήσει και την βραχυχρόνια αντίσταση των 0,35 ευρώ, η ανοδική τάση θα ανεβάσει σημαντικότατα στροφές.

Από τις υπόλοιπες, μη Τραπεζικές, μετοχές του 20αρη, μόνη “κόκκινη παραφωνία” η μετοχή της Folli Follie Group (-0,75%).

Παραμένοντας στο Χ.Α. και στις μετοχές των εταιρειών που εμπλέκονται σε σενάρια αποκρατικοποιήσεων, συνεχίστηκε το εναλλασσόμενο ενδιαφέρον με αξιοπρόσεκτο ημερήσιο αποτέλεσμα: Ελ. Πετρέλαια (+6,67%), ΔΕΗ (+2,45%), ΟΠΑΠ (+0,67%), ΕΥΔΑΠ (+1,71% και ένατη συνεχόμενη ανοδική), ΕΥΑΘ (+4,19%), ΟΛΠ (+0,72%), ΟΛΘ (+3,04%).

Στο ταμπλώ του 20αρη, τα μεγαλύτερα κέρδη για Κύπρου (+27,75%), Πειραιώς (+15,73%), Τιτάνα (+11,6%) και CPB (+10,26%), ενώ με κέρδη μεγαλύτερα του 9% ακολούθησαν οι Μυτιληναίος και Eurobank και με μικρότερα κέρδη οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Ο Γενικός Δείκτης, μετά τις 11.02, κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις 729,21 μονάδες (13.54) και τελικά έκλεισε στις 726,05 με κέρδη 4,07%, ενώ ο τζίρος ακούμπησε τα 81 εκατ. ευρώ.

Πολύ καλή η τελική εικόνα με 109 ανοδικές μετοχές έναντι 42 πτωτικών και 17 τίτλοι έκλεισαν με διψήφιο ποσοστό ανόδου (!)

Νηρέας, Σπύρου, Σελόντα, Σαράντης, Ιντρακάτ, Trastor, Flexopack και θυγατρικές Βιοχάλκο (με την ΕΤΕΜ να ακολουθεί δυσφορώντας), μερικές από τις μετοχές που συνδύασαν αξιοπρόσεκτα κέρδη με σχετικά ικανοποιητικό όγκο συναλλαγών.

Tι εκτιμούν αναλυτές της αγοράς

Βελτίωση του εγχώριου χρηματιστηριακού κλίματος παρατηρείται στις τελευταίες συνεδριάσεις απόρροια, αφενός της μεταστροφής των δηλώσεων των Γερμανών αξιωματούχων υπέρ της Ελλάδας (Μέρκελ και Σόιμπλε) και αφετέρου του προγράμματος αγοράς Κρατικών χρεογράφων από την ΕΚΤ, διαπιστώνει ο Στρατής Πολυχρονέας.

Η αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας αποτελεί σημαντικό θετικό στοιχείο, το οποίο όμως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη συνέχεια, όπως άλλωστε και η συμμετοχή, ή μη, των ξένων θεσμικών επενδυτών. Δηλαδή μένει να αποδειχθεί στη συνέχεια αν η άνοδος της Αγοράς είναι ένα πρόσκαιρο φαινόμενο ή όχι, καθώς τα επίσημα στοιχεία για την ανεργία (στο 24,4% αναρριχήθηκε τον Ιούνιο από 23,1% το Μάιο) και το ΑΕΠ (υποχώρησε κατά -6,3% το β΄3μηνο) αποτυπώνουν με το πλέον ενδεικτικό τρόπο την πραγματικότητα.

Η άφιξη της Τρόικας στην Ελλάδα φέρνει στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά τα νέα μέτρα των €11,5 δισ. για τα οποία οι πολιτικοί αρχηγοί του Κυβερνητικού συνασπισμού δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα και τα οποία όμως θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία συνοχής αυτής της Κυβέρνησης.

Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν εξαντληθεί και σύσσωμη την Αντιπολίτευση να βρίσκεται απέναντι στα νέα μέτρα, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της Ελλάδας. Στο εξωτερικό το ενδιαφέρον πλην της Ελλάδας αναμένεται να εστιασθεί στην απόφαση του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου να εγκρίνει, ή μη, τη συμμετοχή της Γερμανίας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) καθώς και τη λειτουργία αυτού, στο πιθανό αίτημα της Ισπανίας για στήριξή της από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), την απόφαση της FED για τα επιτόκια και τη νομισματική πολιτική που θα ακολουθήσει (αν θα προχωρήσει σε τρίτο πακέτο ποσοτική χαλάρωσης) και το Eurogroup-Ecofin στην Κύπρο.

Από τεχνικής απόψεως αξίζει να αναφερθούν οι αντιστάσεις του S&P 500 στις 1,440 και 1,497 μονάδες (βρίσκεται ήδη σε υψηλό 4ετίας), ενώ για τον DAX οι αντιστάσεις βρίσκονται στις 7,246 και 7,383 μονάδες. Για τον FTSE/ASE 20, στο Χ.Α., οι σημαντικές αντιστάσεις είναι στις 262-264 (υπερκεράστηκαν) και 275 μονάδες, τονίζει ο αναλυτής της Solidus Sec.

Τα πράγματα φαίνεται ότι αρχίζουν να αλλάζουν για τον Γενικό Δείκτη ωθώντας τον για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω από το γνωστό 200άρι στο ημερήσιο chart τιμών (λευκό) ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι επίσης και η ανοδική διάσπαση του Fibo Exponential κινητού μέσου των 21 εβδομάδων στο ανάλογο εβδομαδιαίο διάγραμμα, αναφέρει ο Απόστολος Μάνθος (μέλος επενδυτικής επιτροπής Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ) που επέστρεψε πολυγραφότατος (!)

Τα σημάδια αυτά εάν ενισχυθούν στις επόμενες συνεδριάσεις θα δώσουν σοβαρές ενδείξεις αναστροφής της υπάρχουσας αρνητικής μεσοπρόθεσμης τάσης. Μάλιστα όσο ο Δείκτης παραμένει πάνω από το επίπεδο στήριξης των 650 μονάδων οι “Bulls” δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν.

Σε βραχυπρόθεσμο πεδίο η ανοδική διάσπαση των 700 μονάδων είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει ένα mini “exhausted” candlestick, όπου μπορεί να συνοδευτεί με ένα ολιγοήμερο “pullback”. Πάντως τεχνικά ο επόμενοι στόχοι για το Γενικό Δείκτη είναι οι 730 και οι 780 μονάδες.

Τη ζώνη αντίστασης των 235 με 240 μονάδων έχει διασπάσει ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, βάζοντας πλέον ως επόμενο στόχο την περιοχή του περασμένου Μαρτίου των 265 με 295 μονάδων.

Σημαντικά πίσω έχει μείνει ο Τραπεζικός δείκτης, καθώς οι προαναφερθέντες κινητοί μέσοι λαμβάνουν τιμές στην περιοχή των 275 με 280 μονάδων.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι επόμενες συνεδριάσεις για την Εθνική, καθώς η επιβεβαιωμένη ανοδικής διάσπαση της περιοχής αντίστασης των 1,65 ευρώ θα ανοίξει το δρόμο για το επίπεδο των 1,80 με 2,12 ευρώ ωθώντας ανοδικά και την επενδυτική ψυχολογία. Καλές ενδείξεις λαμβάνουμε και από τους περισσότερους τεχνικούς δείκτες.

Πιο δύσκολο διαγραμματικό έργο έχει η μετοχή της Alpha Bank, καθώς έχει ήδη βρεθεί σε υπεραγορασμένα επίπεδα ενώ η μεγάλη ζώνη αντίστασης των 1,60 με 1,95 ευρώ είναι αρκετά σκληρή για να διασπαστεί ανοδικά.

Επόμενος στόχος η αντίσταση των 3,26 ευρώ για τη μετοχή του ΟΤΕ με τον απλό κινητό μέσο των 200 ημερών να έχει ήδη κατακτηθεί από τα 2,49 ευρώ. Αξιόλογη είναι και η παρατήρηση του ανοδικού καναλιού στο εβδομαδιαίο διάγραμμα τιμών.

Η διατήρηση της μετοχής της ΔΕΗ πάνω από το όριο των 3,12 ευρώ θα θέσει τις βάσεις για τα 3,91 ευρώ, ενώ ο μεσοπρόθεσμος στόχος εντοπίζεται στο επίπεδο των 5 ευρώ.

Εύκολη διαγραμματική λεία φαίνεται να είναι για τη μετοχή της Μέτκα η περιοχή αντίστασης των 7,28 ευρώ, μετά και τη δημιουργία βραχυχρόνιου διπλού πάτου στα 5,75 ευρώ.

Ενδιαφέρουσα ανοδική διάσπαση του Εκθετικού ΚΜΟ των 21 εβδομάδων, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (Ιανουάριος 2010) έχει προκληθεί στο εβδομαδιαίο διάγραμμα για τη μετοχή της ΓΕΚ Τέρνα. Μάλιστα η τιμή της μετοχής αναμένεται να “πάρει στροφές” εάν διαφύγει από την ισχυρή αντίσταση των 1,24 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών. Πολύ καλή δείχνει να είναι και η προσπάθεια κίνησης προς την αντίσταση των 1,74 ευρώ για την μετοχή της Τέρνα Ενεργειακή, με τον εβδομαδιαίο όγκο συναλλαγών να “αναδύει” συνέχεια (!)

Η ανοδική διάσπαση των 1417 μονάδων σε επίπεδο κλεισίματος για τον δείκτη S&P 500 έχει “ανάψει το πράσινο φως” για τη ζώνη των 1440 με 1460 μονάδων με την πρώτη όμως ισχυρή αντίσταση να εντοπίζεται στις 1505 μονάδες. Πάντως καλό είναι ως “back door” εξόδου να έχουμε τις 1396 μονάδες.

Η ανοδική διάσπαση στο “διαγραμματικό σημαιάκι” των 7000 μονάδων για τον DAX 30 έχει βάλει ως στόχο τις 7300 με 7340 μονάδες (άνω πλευρά του καναλιού), όπου και θα πρέπει να αναμένουμε το πρώτο “pullback”, καθώς “κτυπάει” και στο κεντρικό τμήμα της “pitchfork” στο εβδομαδιαίο chart τιμών, αναφέρει ο κ. Μάνθος.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v