Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήρθαν τα πάνω κάτω στο Χ.Α.!

Συνεδρίαση ορισμός της bull trap για όσους ακολούθησαν την τάση. Από το +1,88% ο ΓΔ στο -2%, από το +3,67% στο -3,78% οι τράπεζες. Ισχυρές απώλειες για 3Ε. Στο "συν" ο ΟΤΕ, σημαντικά κέρδη για Ελλάκτωρ.

Συνεδρίαση, ορισμός της “bull trap” για όσους ακολούθησαν την τάση και την κεκτημένη ταχύτητα με την οποία ξεκίνησε η συνεδρίαση και προχώρησαν σε τοποθετήσεις, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των μετοχών έκλεισε σε σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα.

Μόλις χθες στην στήλη αναφερόταν: “Το αδύνατο σημείο αυτής της περιόδου, είναι η «ποιότητα» των κεφαλαίων που δραστηριοποιούνται στην παρούσα φάση στο Χ.Α. και τα οποία στις πρώτες ενδείξεις επιδείνωσης θα σπεύσουν να ρευστοποιήσουν τα κέρδη τους, πιέζοντας τις τιμές.
 
Συνεπώς, συνιστάται προσοχή για όσους κινούνται σε αυστηρά βραχυχρόνιο ορίζοντα, ενώ για τους λίγους μεσομακροπρόθεσμους επενδυτές, σαν πρώτες επιλογές δείχνουν οι μετοχές εταιρειών με μικρές ανάγκες χρηματοδότησης”.

Ασφαλώς και η σημερινή συνεδρίαση, για πολλοστή φορά επιβεβαίωσε ότι οι περισσότεροι “παίκτες” συνεχίζουν να κινούνται σε απόλυτα βραχυπρόθεσμο ορίζοντα και με αγελαία συμπεριφορά, κάτι που έχει σαν τελικά αποτέλεσμα να επιτείνεται η τάση, είτε προς τα επάνω, είτε προς τα κάτω (!)

Άλλωστε η πρώτη ώρα συναλλαγών, με τον τζίρο να ξεπερνά τα 11,5 εκατ. ευρώ, έδινε σαφείς ενδείξεις ότι κάποιοι περισσότερο “διορατικοί” εκμεταλλευόντουσαν τις κινήσεις των αγοραστών και ρευστοποιούσαν θέσεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση (!)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σήμα υποχώρησης το έδωσε ο τίτλος της Coca-Cola, για να ακολουθήσουν οι Τράπεζες και βέβαια τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για Γενικό Δείκτη και FTSE, αν ο ΟΤΕ δεν επέμενε σε κίνηση μόνιμα με θετικό πρόσημο.

Ασφαλώς δικαιολογίες για την σημερινή διττή εικόνα της Αγοράς υπάρχουν πολλές.

Ας πούμε ότι η πρώτη συνάντηση Κυβέρνησης – τρόικας δεν άφησε και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας, με την δεύτερη να τονίζει: “δεν έχουμε εντολές για αλλαγές στο μνημόνιο”.
Επίσης ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση την Δευτέρα στο Eurogroup θα είναι δύσκολη, καθώς μεγάλο μέρος του προγράμματος είναι εκτός πλαισίου.

Τη Δευτέρα στο Eurogroup, δεν θα περάσεις καλά”, του είπε στέλεχος της Τρόικας, και αυτός απάντησε “το γνωρίζω” (!)

Βέβαια οι εξελίξεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν νεότερο δημοσίευμα της “WSJ” που αναφέρει ότι το κλιμάκιο του Μηχανισμού Στήριξης αναμένεται να ζητήσει νέα μέτρα περίπου 2 δισ. ευρώ μέσα στο 2012, πολύ πιο πάνω από αυτά που έχουν ήδη παρθεί.

"Η Ελλάδα δεν έχει κάνει αυτά που υποσχέθηκε. Παραπονιέται συνεχώς ότι το πρόγραμμα είναι λάθος και ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί, τη στιγμή που άλλες Χώρες με αντίστοιχα προγράμματα τα έχουν εφαρμόσει και έχουν δει αποτελέσματα", τονίζει αξιωματούχος της τρόικας, ενώ προσθέτει πως οι συνεχείς απαιτήσεις της Αθήνας για καλύτερους όρους, την ώρα μάλιστα που δεν εφαρμόζονται τα συμφωνηθέντα, έχει προκαλέσει κόπωση σε πολλούς στην Ευρωζώνη, στέλνοντας αρνητικά σήματα στους πιστωτές της Χώρας.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο δημοσιογράφος καταλήγει πως θα ήταν αναπόφευκτη μια σύγκρουση της Κυβέρνησης με την τρόικα, ικανή να απειλήσει την εύθραυστη Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα, ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Κυβερνητικής πηγής, φέρεται να δήλωσε πως "αν η τρόικα δεν επιδείξει ευελιξία, ο Κυβερνητικός συνασπισμός θα καταρρεύσει και η Ελλάδα ενδέχεται να οδηγηθεί σε νέες εκλογές. Αν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, η τρόικα θα είναι υπεύθυνη για την πολιτική διάλυση που θα ακολουθήσει" (!)

Από την άλλη, το μπαράζ κινήσεων από τις Κεντρικές Τράπεζες, αναμενόμενο και μη, δείχνει να επιβεβαιώνει πως τελικά το πρόβλημα χρέους και ανάπτυξης είναι εδώ.

Συμμετέχοντας στο παγκόσμιο μπαράζ διευκόλυνσης της πιστωτικής πολιτικής, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προχώρησε σε μείωση του βασικού επιτοκίου του ευρώ στο αρνητικό ρεκόρ του 0,75%. Η απόφαση του συμβουλίου της ΕΚΤ κατά 0,25 μονάδες στην Φρανκφούρτη ήταν αναμενόμενη για την πλειοψηφία των αναλυτών.

Η οικονομική ανάπτυξη συνεχίζει να είναι αδύναμη, με έντονες αβεβαιότητες που επιβαρύνουν την εμπιστοσύνη, δήλωσε ο Κεντρικός τραπεζίτης της Ευρωζώνης, Draghi, κατά την καθιερωμένη ομιλία του μετά την τακτική συνεδρίαση της ΕΚΤ.

Νωρίτερα, η BoE ανακοίνωσε επέκταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης κατά 50 δισ. στερλίνες.

Ταυτόχρονα, αιφνιδιάζοντας τις Αγορές, η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας, επίσης ανακοίνωσε μειώσεις επιτοκίων.

Με αυτά και με αυτά, ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α. από τις 662,49 μονάδες και το +1,88% βρέθηκε να κλείνει αρκετά κοντά στο χαμηλό ημέρας και με σημαντικές απώλειες, ενώ ο Τραπεζικός δείκτης από τις 242,21 μονάδες (+3,67%) γύρισε και έκλεισε στις 224,8 μονάδες (-3,78%).

Η Ελλάδα πιθανότατα θα κηρυχθεί σε πτώχευση παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διάσωση της Χώρας, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Αντερς Μποργκ.
 
"Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε ένα είδος στάσης πληρωμών στην Ελλάδα", δήλωσε στο Σουηδικό ραδιοφωνικό δίκτυο SR. "Δεδομένου του τρόπου διαχείρισης της κατάστασης μέχρι σήμερα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τελικά την πτώχευση του Κράτους", τόνισε.

Αρνητική η εικόνα στα μεγάλα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια και στην πρώτη ώρα συνεδρίασης στο NYSE.

Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές την εικόνα επιδείνωσε η απόφαση της ΕΚΤ για νέα μείωση των επιτοκίων (στο νέο ιστορικό ελάχιστο του 0,75%) που έφερε πιέσεις στον Τραπεζικό κλάδο.

Αιτία, η διαπίστωση πως οι Τράπεζες δεν θα έχουν πλέον την παραμικρή απόδοση από τη δυνατότητα που τους παρέχεται να “παρκάρουν” τη ρευστότητά τους στην ΕΚΤ αφού το σχετικό επιτόκιο διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων μειώνεται από τις 25 μονάδες βάσης στο μηδέν.

Η Ισπανία πέτυχε τον στόχο άντλησης 3 δισ. ευρώ κατά την πρώτη δημοπρασία μετά την Ευρωπαϊκή συμφωνία για στήριξη των Ισπανικών Τραπεζών.
 
Το κόστος δανεισμού, ωστόσο, ενισχύθηκε κυρίως για τα 10ετή ομόλογα και η μέση απόδοση διαμορφώθηκε στο 6,430% έναντι 6,044% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία, ενώ η προσφορά καλύφθηκε κατά 3,2 φορές έναντι 3,3 φορών. Σημειώνεται ότι η μέγιστη απόδοση στα 10ετή ανήλθε στο 6,5%.

Σε δημοπρασία 10ετών ομολόγων προχώρησε σήμερα και η Γαλλία. Το κόστος δανεισμού αυξήθηκε στο 2,53% από 2,46% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία.

Για ένα “πολύ σημαντικό ορόσημο στο συνεχή δρόμο της Ιρλανδίας προς την ανάκαμψη” έκανε λόγο ο Yπουργός Οικονομικών του Δουβλίνου, αναφερόμενος στην επιτυχή δημοπρασία εντόκων γραμματίων της Xώρας, την πρώτη από τον Σεπτέμβριο του 2010.

Η Ιρλανδία άντλησε 500 εκατ. ευρώ από τη δημοπρασία 3μηνων εντόκων γραμματίων. Η μέση απόδοση διαμορφώθηκε στο 1,8%, ενώ η προσφορά καλύφθηκε κατά 2,8 φορές.

Απροσδόκητη χαρακτηρίστηκε η ενίσχυση των Βιομηχανικών παραγγελιών τα ο Μάιο. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, οι Βιομηχανικές παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 0,6% σε μηνιαία βάση. Οι αναλυτές, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters, προέβλεπαν ότι οι θα παραμείνουν αμετάβλητες.

Ο ιδιωτικός τομέας δημιούργησε 176000 νέες θέσεις εργασίας τον Ιούνιο, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ινστιτούτο ερευνών ADP. Οι αναλυτές περίμεναν δημιουργία 100000 νέων θέσεων στην ιδιωτική απασχόληση, σε σύγκριση με 136000 τον Μάιο. Πτώση, τη μεγαλύτερη από τον Απρίλιο, σημείωσαν την προηγούμενη εβδομάδα οι νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, οι νέες αιτήσεις υποχώρησαν κατά 14 χιλ. στις 374.000. Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires προέβλεπαν ο αριθμός των νέων αιτήσεων θα υποχωρήσει κατά 1 χιλ. στις 385 χιλ. καθώς ο αριθμός της προηγούμενης εβδομάδας αναθεωρήθηκε ανοδικά στις 388 χιλ. από 386 χιλ.

Η δραστηριότητα του κλάδου υπηρεσιών επιβραδύνθηκε τον Ιούνιο στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε το Institute for Supply Management. Ο δείκτης ISM υπηρεσιών υποχώρησε στο 52,1 από 53,7 τον Μάιο. Οι αναλυτές περίμεναν μικρότερη πτώση του δείκτη στο 52,9.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και στις Δεικτοβαρείς μετοχές, μόλις δύο διατήρησαν το θετικό πρόσημο από αρχής μέχρι τέλους και δεν είναι άλλοι από τους Ελλάκτωρα και ΟΤΕ.

Ο πρώτος συμπλήρωσε τρίτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση, ενώ ακόμα εντυπωσιακότερη κρίνεται η διάρκεια αντίδρασης του ΟΤΕ που έχει ξεκινήσει από τα 1,13 ευρώ (κλείσιμο 5/6) με αθροιστικά κέρδη 95,58% (!)

Ο τίτλος έστω και οριακά δεν έδωσε κλείσιμο υψηλότερα από την αντίσταση των 2,22 ευρώ και αν το πετύχει με “φίλτρο” δύο συνεδριάσεων, εξέρχεται από το μεσοπρόθεσμο πτωτικό κανάλι.

Σαφώς πιο απογοητευτική εικόνα για τους δύο Δεικτοβαρείς Τραπεζικούς τίτλους που μονοπωλούν το ενδιαφέρον και πιο συγκεκριμένα τους Εθνική και Alpha Bank.

Στην περίπτωση της Εθνικής, η όποια διόρθωση δεν πρέπει να δώσει κλεισίματα χαμηλότερα των 1,31 ευρώ.

Αντίθετα η Alpha Bank έχασε την πρώτη στήριξη στα 1,20 ευρώ και αν δεν την επανακαταλάβει άμεσα, θέτει εν αμφιβόλω το πρόσφατο σήμα αγοράς.

Στην περίπτωση του Γενικού Δείκτη για να συνεχίσει να έχει ισχύ το ανοδικό momentum, η όποια διόρθωση – κατοχύρωση κερδών δεν πρέπει να τον φέρει χαμηλότερα των 625 μονάδων.

Αντίθετα δύο κλεισίματα χαμηλότερα από το παραπάνω όριο, επαναφέρουν σενάρια επαναπροσέγγισης των 555 μονάδων. Σημείο κλειδί οι 230 μονάδες, για τον FTSE. Όσο ο εν λόγω δείκτης παραμένει υψηλότερα από τις 230 μονάδες, κρατάει “ζωντανό” το σενάριο για επαναπροσέγγιση της ζώνης 250 – 260.

Δύο κλεισίματα χαμηλότερα των 230 μονάδων, δημιουργεί προϋποθέσεις η πρόσφατη κίνηση να αποδειχθεί “fake» και σε μία τέτοια περίπτωση θα ξαναμπούν σε δοκιμασία οι 220 και σε ακρότητα οι 202 μονάδες.

Βιοχάλκο (+2,78%), ΔΕΗ (+0,88%), Ελλάκτωρ (+6,72%), Ελ. Πετρέλαια (+0,19%), Μέτκα (+0,58%), ΟΤΕ (+2,31%), Κύπρου (+1,42%) και Folli Follie Group (+1,42%), οι διασωθέντες από το ταμπλώ του 20αρη.

Αντίθετα οι μεγαλύτερες απώλειες για Alpha Bank (-6,35%), Coca-Cola (-5,42%), Eurobank (-5,08%) και Εθνική (-4,14%), ενώ με μικρότερες απώλειες έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 637,05 μονάδες με απώλειες 2,03%, ενώ ο τζίρος, ενισχυμένος, έφθασε τα 40,6 εκατ. από τα οποία τα 0,9 αφορούσαν “πακέτα” (ΕΧΑΕ, Jumbo).

Ισορροπημένη η τελική εικόνα με 63 ανοδικές μετοχές έναντι 64 πτωτικών, όμως για 27 τίτλους οι ημερήσιες απώλειες ξεπέρασαν το 5%.

Στα επιμέρους, διακόπηκε το ανοδικό σερί του Αστέρα με μάλλον βίαιη διόρθωση, ενώ κινητικότητα επέδειξαν οι Profile, Eurobank Properties, ΟΛΘ, Άβαξ, ΕΥΔΑΠ, κ.λ.π.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Η πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής φαίνεται ότι μπόρεσε να αποτελέσει ένα βραχυπρόθεσμο, κατά τη γνώμη μας, καταλύτη, για την Ελληνική Αγορά που φαινόταν να έχει χάσει τη δυναμική της μετά την ολοκλήρωση της θετικής επίδρασης του εκλογικού αποτελέσματος πάνω της, επισημαίνει ο Νίκος Χριστοδούλου.

Το αποτέλεσμα της Συνόδου ερμηνεύεται ως πάρα πολύ θετικό για την επιβίωση της Ευρωζώνης στο ορατό μέλλον και αυτό έχει έμμεσο αντίκτυπο για την Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο όφελος που διακρίνουμε πέραν από τα κονδύλια ανάπτυξης για τις Χώρες του Νότου είναι η ισχυρή πιθανότητα (αν και υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες) να ανακεφαλαιοποιηθούν οι Ελληνικές Τράπεζες από το μηχανισμό στήριξης ESM χωρίς να επιβαρυνθεί το Ελληνικό χρέος μέσω του ΤΧΣ.

Αυτό σημαίνει ότι το Ελληνικό χρέος δε θα επιβαρυνόταν με τα τουλάχιστον €40 δισ (ανώτατο ποσό που είχε προβλεφθεί τα €50 δισ) που θα χρειαστούν οι Τράπεζες, ενώ αυτό σημαίνει και λιγότερους τόκους κατά τουλάχιστον €1 δισ ετησίως.

Από την άλλη όμως, το Ελληνικό Κράτος δε θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει κέρδη από την πώληση των μετοχών των Τραπεζών σε υψηλότερες τιμές από τις ΑΜΚ, όταν αυτές εξυγιανθούν.

Αν αναλογιστούμε όμως τις επισφάλειες που έχουν να καταγράψουν οι Τράπεζες και στα επόμενα χρόνια, το πιθανότερο είναι να μην ανακτούσε ποτέ το ΤΧΣ πίσω τα χρήματα που θα έδινε στο σύνολο τους.

Εναλλακτικά τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά όλων των ομολόγων της Ελλάδας που κατέχει ο ιδιωτικός τομέας στη δευτερογενή Αγορά (λογιστική αξία €65 δισ περίπου, τρέχουσα αξία στο 1/6 περίπου) και την ακύρωση τους, ακόμα και δίνοντας ένα ισχυρό premium στους κατόχους τους για να επιτευχθεί καθολική συμμετοχή.

Επίσης θα περίσσευαν χρήματα για την πληρωμή των υποχρεώσεων του Δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα.

Μια τέτοια εξέλιξη ίσως να μην ικανοποιούσε τους μετόχους των Τραπεζών οι οποίοι θα ήθελαν κάποια κίνητρα για τη συμμετοχή στις ΑΜΚ, όπως η διατήρηση του management. Αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη ΑΜΚ της Λαϊκής όπου καλύφθηκε κάτω από το 1% από τους παλιούς μετόχους.

Ανεξαρτήτως από το πως θα γίνει τελικά η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, συνεχίζουμε να είμαστε επιφυλακτικοί με τις Ελληνικές Τράπεζες.

Οι διάφορες συγχωνεύσεις που συζητούνται μπορεί να έχουν βραχυπρόθεσμα ένα θετικό αντίκτυπο στην Αγορά, αλλά στην ουσία θα προσδώσουν μικρή προστιθέμενη αξία στο σύστημα, αυτήν την περίοδο που υπάρχουν μεγάλες κεφαλαιακές ανάγκες, για όλες τις Τράπεζες ανεξαιρέτως. Η διαφαινόμενη αποχώρηση των Γάλλων από τις Ελληνικές Τράπεζες ίσως αποτελέσει την αρχή συρρίκνωσης του κλάδου.

Πιστεύουμε, ότι η κίνηση προς την επόμενη σημαντική αντίσταση των 685-690 μονάδων θα χρειαστεί κάποιον σημαντικό καταλύτη που θα αυξήσει και τους τζίρους που υποχώρησαν και πάλι σημαντικά.

Από την άλλη τοποθετούμε τις στηρίξεις στις 580 και στις 545 μονάδες.

Μέσα στον Ιούλιο το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στην έκθεση που θα συντάξει η τρόικα για την Ελληνική οικονομία και στις πρώτες κινήσεις της νέας Κυβέρνησης. Οι ως τώρα δείκτες που έχουμε μελετήσει δείχνουν ότι τα πράγματα είναι δυσοίωνα για την Ελληνική οικονομία που χρειάζεται μια επανεκκίνηση και ίσως να διασφαλίσει περισσότερο χρόνο για τις μεταρρυθμίσεις, κάτι που θα ζητήσει άμεσα η Ελληνική Κυβέρνηση.

Αυτά που θα ήθελε η Ελληνική Αγορά από την Κυβέρνηση για να αντιδράσει ανάλογα, πιστεύουμε ότι είναι η πληρωμή υποχρεώσεων στον ιδιωτικό τομέα, μια δυο αξιόλογες αποκρατικοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι, κλείσιμο Δημόσιων οργανισμών που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό και η μείωση του ΦΠΑ, ειδικά στην εστίαση, όσο κρατάει ακόμα η τουριστική περίοδος, τονίζει ο κ. Χριστοδούλου (Τμήμα Μελετών και Αναλύσεων Merit ΑΧΕΠΕΥ).

----ΧΠΑ

Συνεδρίαση δύο όψεων και σημαντικής μεταβλητότητας που αύξησε τις συναλλαγές.
Τα συμβόλαια του 20αρη με σχετικά καλύτερη συμπεριφορά μείωσαν την υποτίμηση στο 0,20%.

Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 6988, τιμή εκκαθάρισης 231,75), κινήθηκαν μεταξύ 230,5 και 244 μονάδων.

Σε ρόλο θεατή τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Δεν σημειώθηκε δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (13424), Alpha Bank (13413), Πειραιώς (3264), Κύπρου (2736), ΔΕΗ (3058), ΟΤΕ (4176), ΟΠΑΠ (1976), Μυτιληναίο (547), CPB (3625), Intralot (201), MIG (333), Σιδενόρ (134), ΓΕΚ (514), Coca-Cola (268), Ελλάκτωρα (196).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTASE-20 αυξήθηκε στα επίπεδα του 62%, ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν μέτριος, στα 349 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (225 δικαιώματα αγοράς και 124 δικαιώματα πώλησης).

Σύμφωνα με το Χ.Α. δεν σημειώθηκαν ανοιχτές πωλήσεις.

Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Εθνική (5608206 τεμ.), Eurobank (5905549 τεμ.), CPB (4788828 τεμ.), Alpha Bank (6378250).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v