Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολα... παίζονται

Καλοδεχούμενη η χθεσινή αντίδραση συγκεκριμένων μετοχών, ειδικότερα του ΟΤΕ, καθώς και η εισροή κεφαλαίων, πλην όμως χρειάζονται σαφώς περισσότερα θετικά βήματα προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα. Εφικτή η προσέγγιση των 2.360 μονάδων, θα είναι όμως βραχυπρόθεσμη αν δεν συνοδευτεί από αύξηση του τζίρου.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Η μερική ενεργοποίηση ορισμένων ξένων μπορεί να γέννησε χθες κάποιες ελπίδες, που μένει βέβαια να δικαιωθούν στη συνέχεια.

Για να έχει συνέχεια η ενθαρρυντική ένδειξη θα πρέπει να συντηρηθούν οι συναλλαγές υψηλότερα των 80 εκατ. ευρώ και σταδιακά να διαχυθεί και σε ορισμένες μετοχές του MidCap 40 το ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής, η αντίδραση είναι αποτέλεσμα τριών-τεσσάρων μετοχών, ενώ θεωρείται περισσότερο επιβεβαίωση της ισχύος των ξένων.

Η προσέγγιση των 2.360 μονάδων, είναι εφικτή, μόνο που θα έχει βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα εάν δεν αυξηθεί ο τζίρος και δεν υπάρξουν αγοραστές σε επιλεγμένους τίτλους της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Αναμφίβολα είναι καλοδεχούμενη η χθεσινή εισροή κεφαλαίων, μόνο που για πολλοστή φορά περιορίστηκε σε συγκεκριμένους τίτλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v