Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ανακοινώνεται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή για το μήνα Αύγουστο. Επίσης, συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Global Επενδυτικά Κεφάλαια Νέας Ευρώπης ΑΕΕΧ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Δημόσιες εγγραφές

Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας Global Επενδυτικά Κεφάλαια Νέας Ευρώπης ΑΕΕΧ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Διάφορα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Παπαδόπουλος και ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα, Σπύρος Ευσταθόπουλος, πραγματοποιούν συνάντηση με τη διοίκηση του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ), στις 09:00, στα γραφεία του (Λ. Αμαλίας 26, 3ος όροφος).

Οι διοικήσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) πραγματοποιούν κοινή συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη, στις 14:00, στην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16-18).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Αύγουστος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιούλιος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Αύγουστος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v