Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εθνική, Alpha, EFG οι... τρεις σωματοφύλακες

Διαθέσεις διόρθωσης σε αρκετούς από τους ημερήσιους πρωταγωνιστές των προηγούμενων ημερών καταγράφηκαν σήμερα με τις Εθνική, Alpha και Eurobank να στηρίζουν τη Σοφοκλέους. Πτώση για Jumbo, MPB.

Η νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα στο Χ.Α. ξεκίνησε ανοδικά, όμως οι ενδείξεις κόπωσης σε κάποιους τίτλους ήταν εμφανής.

Διαθέσεις διόρθωσης σε αρκετούς από τους ημερήσιους πρωταγωνιστές των προηγούμενων ημερών και κινήσεις κατοχύρωσης κερδών σε κάποιους Δεικτοβαρείς τίτλους, ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά της ημέρας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή συνεδρίαση διεξήχθη εν μέσω μάλλον επιφυλακτικού διεθνούς περιβάλλοντος.

Ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, οι τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες σε κεφαλαιοποίηση Τράπεζες και πιο συγκεκριμένα οι Εθνική, Alpha Bank και Eurobank, κινήθηκαν κατά κύριο λόγο με θετικό βηματισμό, ενώ ανοδικές διαθέσεις έδειξε και ο τίτλος της Motor Oil.

Επίσης “βοήθειες” στον Δείκτη έδωσαν οι Ταχ. Ταμιευτήριο, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ.

Πιο θετική τεχνικά η εικόνα για την Eurobank που δείχνει να έχει υπερκεράσει την πρώτη ασθενή αντίσταση των 4,10 ευρώ, ενώ Εθνική και Alpha Bank βρίσκονται χαμηλότερα από τις αντιστάσεις στων 7,20 και 4,40 ευρώ αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι ο τίτλος της Alpha Bank έκλεισε οριακά υψηλότερα από την αντίσταση των 4,24 ευρώ.

Εναλλασσόμενοι πρωταγωνιστές εκτός 20αρη και με σχετικά μειωμένο αριθμό, σαφώς μικρότερη η κινητικότητα στην Αγορά Παραγώγων, όπου τα Σ.Μ.Ε. του FTSE δεν επέδειξαν την επιθετικότητα των προηγούμενων συνεδριάσεων, ενώ και ο τζίρος παρά τις θετικές ενδείξεις που έδωσε η πρώτη ώρα συναλλαγών, στις επόμενες ώρες περιορίστηκε αισθητά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συμπλήρωση της πρώτης ώρας συναλλαγών, η μικτή αξία ξεπερνούσε τα 37 εκατ., για να περιοριστεί στα 14 εκατ. την δεύτερη ώρα και η φθίνουσα πορεία να συνεχιστεί μέχρι τέλους. Αυτό το τελευταίο είχε σαν αποτέλεσμα η σημερινή συνεδρίαση να δώσει τζίρο σαφώς χαμηλότερα από τις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Ασφαλώς σαν “καύσιμο” ανόδου συνεχίζει να δείχνει η φημολογία της επιμήκυνσης του χρέους ή της λύσης που θα προκρίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην σύνοδο κορυφής χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο ώστε να θεωρηθεί σαν όριο για την εξάντληση της τάσης. Υποστηρικτικά δείχνει να δρα η περαιτέρω αποκλιμάκωση των spreads (πλην Ιρλανδίας) και η σημαντική υποχώρηση του Ελληνικού CDS 5ετίας που κινείται περίπου 200 μονάδες χαμηλότερα από τα σχετικά πρόσφατα υψηλά.

Από την άλλη το γεγονός ότι η τάση στις Αγορές εξαρτάται καθαρά από πολιτικές αποφάσεις που καλούνται να λάβουν άνθρωποι που δεν έχουν έλθει ξανά αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα και βέβαια έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης, πιθανότατα θα εντείνει τον εκνευρισμό και την μεταβλητότητα, καθώς ο χρόνος μέχρι την έκτακτη σύνοδο κορυφής της 4ης Φεβρουαρίου, θεωρείται χρηματιστηριακά εξαιρετικά μακρύς για να μείνει το Χ.Α. χωρίς κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδισμένων θέσεων, που μπορεί να δώσουν ευκαιρίες τοποθετήσεων για όσους παραμένουν διστακτικοί και εκτός Αγοράς.

Μικτά παραμένουν τα “εισαγόμενα” μηνύματα, καθώς ακόμα και οι διεθνείς οίκοι και αναλυτές, προσπαθούν να προβλέψουν την επόμενη κίνηση των Αγορών.

Σε “ουδέτερη” από “αρνητική” αναβαθμίζει τη σύσταση για τον Ελληνικό Τραπεζικό κλάδο η Credit Suisse.

Ο οίκος επισημαίνει ότι το Γερμανικό σχέδιο για την κρίση χρέους είναι θετικό για την Ελλάδα και ως εκ τούτου για τις Τράπεζες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, ένα πλάνο επαναγοράς των Ελληνικών ομολόγων θα οδηγούσε σε μείωση του λόγου χρέους προς ΑΕΠ έως και κατά 8%.
Ως εκ τούτου, αναβαθμίζει τη σύσταση για τις Τράπεζες σε "neutral" από "negative", τονίζοντας ότι οι μετοχές τους έχουν υποχωρήσει σε ποσοστά 50% - 60% από τις αρχές του 2010 και οι τρέχουσες αποτιμήσεις συμπεριλαμβάνουν "κούρεμα" 25% στα χαρτοφυλάκια των Ελληνικών ομολόγων και ανώτατα επίπεδα μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 10% - 11%.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, είναι πολύ νωρίς για περισσότερη αισιοδοξία καθώς: Υπάρχουν κεφαλαιακά ρίσκα από ενδεχόμενο μεγαλύτερο "κούρεμα" στα Ελληνικά ομόλογα. Η ύφεση στην Ελλάδα ενδέχεται να αποδειχτεί μεγαλύτερη των προβλέψεων. Ο μηχανισμός εξόδου από τη χρηματοδότηση της ΕΚΤ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρος.

Αγοραστής στα Χρηματιστήρια της Περιφερειακής Ευρώπης, δηλώνει, η Μorgan Stanley. Για το Χ.Α. ο οίκος εκτιμά πως διαπραγματεύεται με discount 61% έναντι του μέσου όρου.
Στη σχετική ανάλυση ο Αμερικανικός οίκος επισημαίνει πως τα Χρηματιστήρια του Νότου εμφανίζουν τις φθηνότερες αποτιμήσεις στον κόσμο.

Oι αναλυτές εκτιμούν πως καθώς οι αποτιμήσεις και η ψυχολογία βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, κάθε θετική εξέλιξη σε μακροοικονομικό ή μικροοικονομικό επίπεδο στις Περιφερειακές οικονομίες και επιχειρήσεις, θα μπορούσε, να οδηγήσει τα Χρηματιστήρια της περιοχής σε σημαντική υπεραπόδοση.

Στη λίστα με τις 5 top επιλογές από την Περιφερειακή Ευρώπη η Μorgan Stanley συγκαταλέγει τις μετοχές των ΟΤΕ και τις ENEL, Parmalat, Repsol και Telefonica.

Στις πιο ελκυστικές μετοχές της Περιφερειακής Ευρώπης η Morgan Stanley περιλαμβάνει τις μετοχές των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Motor Oil, Βιοχάλκο, Εθνική Τράπεζα, ΕΛΠΕ, Jumbo και Intralot.

Την πιθανότητα αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους με “haircut” στα ομόλογα της Χώρας αποκλείει για το προσεχές διάστημα σε ανάλυσή του για την Ελληνική οικονομία το Reuters.

Η κοινή λογική των Χρηματοπιστωτικών Αγορών λέει ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να αποπληρώσει το συνεχώς διογκούμενο και τεράστιο χρέος της και θα ήταν προτιμότερο να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση το συντομότερο δυνατό, αναφέρει το Reuters. Αλλά μην περιμένετε η Αθήνα να ζητήσει βοήθεια από τους πιστωτές της σύντομα, τονίζεται στο δημοσίευμα.

Αναφέρεται ταυτόχρονα ότι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να επιμηκύνουν τον χρόνο αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, να μειώσουν τα επιτόκια και να επαναγοράσουν Ελληνικά ομόλογα στη δευτερογενή αγορά προκειμένου να αποφύγουν το “haircut”. Ακόμα και μια μικρή απομείωση θα έβλαπτε τις ευάλωτες Ευρωπαϊκές Τράπεζες και τους ασφαλιστές - κυρίως τη Γαλλία και τη Γερμανία - προκαλώντας ζημιά στην Ευρωζώνη, σημειώνεται στο ίδιο πάντα δημοσίευμα.

Η βοήθεια των 110 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα που έσωσε την Χώρα από την χρεοκοπία τον προηγούμενο Μάιο της χάρισε χρόνο αλλά όχι φερεγγυότητα. Επιπλέον, σύμφωνα με το Reuters σε περίπτωση που η Ελλάδα εφαρμόσει κατά γράμμα το τριετές πρόγραμμα σταθερότητας, η Ε.Ε και το ΔΝΤ υπολογίζουν ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας θα αγγίξει το 158% του ΑΕΠ της Χώρας το 2013.

Οι οικονομολόγοι Τραπεζών τοποθετούν πάνω από το 160% του ΑΕΠ το Δημόσιο χρέος το 2014 λέγοντας ότι αυτό το επίπεδο χρέους είναι αβάσταχτο. Πάνω από όλα όμως, εκείνοι που θα αποφασίσουν για το πώς και πότε θα αναδιαρθρώσει το χρέος της η Ελλάδα είναι σίγουρα οι Ευρωπαίοι εταίροι της, καταλήγει το δημοσίευμα.

Επιφυλακτική, όπως προαναφέρθηκε η εικόνα στις διεθνείς Αγορές που δείχνουν να παρακολουθούν με προσοχή την εξελισσόμενη Κυβερνητική κρίση στην Ιρλανδία, τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες η εν λόγω Χώρα βρήκε “παράθυρο” που της επιτρέπει να τυπώσει επιπλέον χρήμα για να ενισχύσει το Τραπεζικό της σύστημα και βέβαια προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις σημερινές δηλώσεις Τρισέ για απειλή επερχόμενου πληθωρισμού, τον οποίο τροφοδοτεί η εκτίναξη τιμών σε Τρόφιμα, Πετρέλαιο και Πρώτες Ύλες και ο οποίος προειδοποίησε ότι στο μέλλον θα αυξηθούν τα επιτόκια, παρά την αποδυνάμωση που υφίστανται ορισμένες Χώρες της Ευρωζώνης εξαιτίας της κρίσης χρεών.

Επιστρέφοντας στο ΧΑ, οριακή η επικράτηση των τίτλων με αρνητικό πρόσημο στο ταμπλό του 20αρη, όπου με κέρδη μεγαλύτερα του 3% ξεχώρισαν οι Ταχ. Ταμιευτήριο, Motor Oil, Alpha Bank, Eurobank και του 2% ο ΟΠΑΠ.

Κέρδη μεγαλύτερα της μίας ποσοστιαίας μονάδας για Ελλάκτωρα ΟΤΕ, Εθνική και απλά θετικό τελικό πρόσημο για τα Ελ. Πετρέλαια.

Αμετάβλητος έκλεισε ο τίτλος της Πειραιώς.

Αντίθετα οι μεγαλύτερες απώλειες για Jumbo (-4,21%) και MPB (-3,57%), ενώ με απώλειες μεγαλύτερες του 2% ακολούθησαν οι Αγροτική και MIG. Με μικρότερες απώλειες έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Ο Γενικός Δείκτης, όπως προαναφέρθηκε, κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις 1560,88 μονάδες (13.59), αργή και σταθερή υποχώρηση μέχρι τις 1542,05 μονάδες (15.53) και νέα μικρή αντίδραση με κλείσιμο στις 1548,65 μονάδες με κέρδη 0,79%.

Ο τζίρος ξεπέρασε τα 117 εκατ. από τα οποία τα 2,5 αφορούσαν “πακέτα”.

Ικανοποιητική η τελική εικόνα με 109 ανοδικές μετοχές έναντι 76 πτωτικών, 36 τίτλοι με ημερήσια κέρδη από 4 έως 19,23% και άλλες 32 με ημερήσιες απώλειες από 4 έως 12,5%.

Το δικαίωμα της Πειραιώς στα 1,25 ευρώ (-3,85% και κλείσιμο στο χαμηλό ημέρας) με 9203647 τεμ. και το δικαίωμα της MPB στα 0,04 ευρώ (-33,33%) με 20190358 τεμ.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Φαίνεται πως βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της κρίσης Κρατικού χρέους που ταλαιπωρεί αρκετές Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτιμά ο Παναγιώτης Χριστόπουλος που χρονικά προσδιορίζω την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων από τους ισχυρούς της Ευρωζώνης μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δραξ ΑΧΕΠΕΥ, για το διάστημα αυτό το Χ.Α. θα συνεχίσει να κινείται σε ένα εύρος μεταξύ 1400 και 1800 μονάδων, ωστόσο οι επενδυτές που θα τοποθετηθούν σε “καλές” μετοχές δεν πρόκειται να βγουν χαμένοι σε ορίζοντα εξαμήνου ή στη χειρότερη περίπτωση, έτους.

Σύμφωνα με την άποψη του κ. Χριστόπουλου δύσκολα θα υπάρξει “haircut” στο Ελληνικό χρέος, αφού κάτι τέτοιο θα προκαλούσε μεγάλους τριγμούς σε όλες τις Αγορές. Αντίθετα θεωρείται πιο πιθανή η επιμήκυνση του χρέους, η μείωση των επιτοκίων δανεισμού και η έκδοση Ευρωομολόγου.

Σε κάθε περίπτωση η συστημική κρίση φαίνεται να περνάει πλέον και σε άλλες πιο σημαντικές Χώρες για την υπόσταση της Ευρωζώνης και ο χρόνος πιέζει αρκετά τους Γερμανούς να αποδεχθούν τις παραπάνω λύσεις.

Υπό προϋποθέσεις, μπορεί να συνεχιστεί η ανοδική αντίδραση, εκτιμά ο Στρατής Πολυχρονέας.

Ασφαλώς και δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας, όμως κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα κέρδη του Γενικού Δείκτη από την αρχή του έτους και ακόμα περισσότερο κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το πόσο φθηνά αποτιμάται το Ελληνικό Χρηματιστήριο βάσει του λόγου κεφαλαιοποίησης προς ΑΕΠ (24,7%). Όμως πολύ περισσότερο κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει και τις συνθήκες που επικρατούν στην πραγματική οικονομία, ανεξαρτήτως από την επίτευξη ή μη του συνόλου των στόχων που έχουν τεθεί στον προϋπολογισμό του 2010.

Μπορεί το Χρηματιστήριο να λειτουργεί συνήθως ως προεξοφλητικός μηχανισμός, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα καθρέπτη της πραγματικής οικονομίας. Και η πραγματική οικονομία δεν είναι μόνο οι μετοχές του FTSE 20 και του FTSE Mid Cap. Μπορεί όμως οι προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας να βελτιωθούν σημαντικά σε περίπτωση που υπάρξει μια νέα συνολική λύση για τις Χώρες που βιώνουν την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Σε περίπτωση που συνεχισθεί η υποχώρηση του spread των 10ετών ομολόγων και ο FTSE 20 υπερβεί την ιδιαίτερα σημαντική αντίσταση των 756 μονάδων (ΚΜΟ 200 ημερών) και επιβεβαιώσει τη διάσπαση της αντίστασης, τότε είναι πολύ πιθανό η ανοδική κίνηση να συνεχισθεί, τονίζει ο αναλυτής της Solidus Sec.

Ανοδικές ενδείξεις αρχίζουν να παρουσιάζουν τα πολύ βραχυχρόνια διαγράμματα Ελληνικών μετοχών, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ότι κάτι πάει να αλλάξει στη μέχρι πρότινος αρνητική επενδυτική ψυχολογία, επισημαίνει ο Απόστολος Μάνθος (μέλος επενδυτικής επιτροπής Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ).

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις επόμενες συνεδριάσεις η προσέγγιση ή μη της περιοχής στήριξης των 709-700 μονάδων του FTSE, καθώς εάν διαρραγεί με σημαντικό όγκο συναλλαγών θα αναιρέσει σε μεγάλο βαθμό την ανοδική διαφυγή των προηγούμενων συνεδριάσεων. Αντιθέτως η ανοδική διαφυγή από το επίπεδο των 735 μονάδων θα ανοίξει το δρόμο για τη καταστρατήγηση των 746 με 750 μονάδων.

Οι τίτλοι της Alpha Bank & της Eurobank δείχνουν στη διαγραμματική τους ανάλυση ότι εάν μπορέσουν και ξεφύγουν με επιτυχία από τον “σκόπελο” του απλού κινητού μέσου των 55 ημερών (4,24 και 4,20 ευρώ αντίστοιχα) θα οδηγηθούν σε ανοδική εκτόνωση προς το μεσοπρόθεσμο Fibo απλό κινητό μέσο των 144 ημερών στα 4,79 και στα 4,62 ευρώ αντίστοιχα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ημερήσια “chart” του Μυτιληναίου και της ΕΧΑΕ.

Εδώ ενώ ο μεν πρώτος κινείται στο άνω μέρος του μεσοπρόθεσμου σταθεροποιητικού τριγωνικού σχηματισμού, στα 4,8 ευρώ θέτοντάς μας σε εγρήγορση, καθώς είναι έτοιμος να δώσει διαφυγή προς τη ζώνη του 5,1 – 5,4 , ο άλλος εμφανίζεται να έχει διάθεση να κινηθεί προς την ανοδική γραμμή αντίστασης του περασμένου Ιουλίου, στα 5,9 ευρώ περίπου ξεφεύγοντας έτσι από τη “βαρύτητα” της περιοχής των 4,75 με 4,9 ευρώ.

Τρία στα τρία έχει πετύχει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας δημιουργώντας έτσι ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για μια περαιτέρω ανοδική κίνηση προς την ισχυρή περιοχή αντίστασης των 7,8 ευρώ. Πιθανό “pull back” που δεν θα φέρει τον τίτλο να κλείνει χαμηλότερα των 6,70 ευρώ, μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα υγιές, σύμφωνα με την άποψη του κ. Μάνθου.

Θετικό ήταν σε γενικές γραμμές το κλίμα που επικράτησε σε επίπεδο ειδησεογραφίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε δημιουργώντας προϋποθέσεις επέκτασης της ανόδου και βελτιώνοντας περαιτέρω τις αποδόσεις από την αρχή του έτους, επισημαίνει ο Μάνος Χατζηδάκης

Η Αγορά έχει momentum, τζίρο και συμμετοχή “χαρτιών” στην άνοδο γεγονός το οποίο σταδιακά έχει αφυπνίσει μεγαλύτερο ποσοστό κωδικών και χαρτοφυλακίων.
Η άνοδος προεξοφλεί βιώσιμη λύση στην κρίση χρέους που καταγράφεται στα Περιφερειακά Κράτη της Ευρωζώνης και χρονικά το σημείο αναφοράς είναι η σύνοδος κορυφής της 4ης Φεβρουαρίου.

Κομβικό σημείο για την τάση εκτιμάται ότι αποτελεί η περιοχή των 1570 μονάδων, επίπεδο από το οποίο διέρχεται ο κινητός μέσος όρος των 200 ημερών, διάσπαση του οποίου ιστορικά δίνει μεγαλύτερες επιταχύνσεις στην ορμή της τάσης προς την πλευρά της διάσπασης, ενώ σε μια ενδεχόμενη υποχώρηση θα εξετάζαμε τοποθετήσεις μόνο σε γύρισμα προς τις 1525 μονάδες, τονίζει ο υπεύθυνος επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ.

Δανεισμός Τίτλων- Short Selling

Ήπια ανοδική συνεδρίαση με σημαντική μείωση των συναλλαγών.

Στα Σ.Μ.Ε. του 20αρη οι αγοραστές με μάλλον επιφυλακτικότερες διαθέσεις αύξησαν τις υποτιμήσεις στο 1,21%.

Μικτές κινήσεις με περισσότερες πωλήσεις από τα ξένα χαρτοφυλάκια.
Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 7141, τιμή εκκαθάρισης 716,9) κινήθηκαν μεταξύ 708,5 και 724,75 μονάδων.

Μικρός ο δανεισμός τίτλων (95800 Alpha Bank, 9800 Eurobank, 13300 Κύπρου, 9500 ΟΠΑΠ, 104000 MPB), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (5163), Alpha Bank (1499), Πειραιώς (2714), Eurobank (873), ΟΤΕ (1034), MIG (377), Κύπρου (286), Ταχ. Ταμιευτήριο (407), Μυτιληναίος (535), Αγροτική (310), ΔΕΗ (342), Coca-Cola (100), Intralot (302), MPB (709).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. στην συνεδρίαση της 24/1 οι κυριότερες “ανοιχτές” πωλήσεις σημειώθηκαν σε: Εθνική (130209 τεμ.), Alpha Bank (19976 τεμ.), Eurobank (31958 τεμ.), ΟΠΑΠ (208422 τεμ.), ΟΤΕ (23500 τεμ.), Alapis (72975 τεμ.), Coca-Cola (10197 τεμ.), Fourlis (17000 τεμ.).

Αντίθετα το σημαντικότερο κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων σε: Εθνική (10586 τεμ.), Πειραιώς (219000 τεμ.), MPB (250000 τεμ.).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (11788531 τεμ.), Eurobank (13804592 τεμ.), Εθνική (6906191 τεμ.), Πειραιώς (22253309 τεμ.), MPB (11565242 τεμ.).

Ας σημειωθούν τα 100 δικαιώματα αγοράς για την Εθνική, λήξεως Μαρτίου, με τιμή εξάσκησης τα 8,00 ευρώ.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v