Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδείξεις για βραχυπρόθεσμο παιχνίδι

Δεδομένης της αστάθειας των αγορών, η Σοφοκλέους ποντάρει σήμερα σε ενδεχόμενη αντίδραση της Νέας Υόρκης. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανή η συντήρηση της κίνησης πέραν των 2.300 μονάδων, με καταγραφή βραχυπρόθεσμων αποδόσεων. Το ενδιαφέρον των ξένων επικεντρώνεται και πάλι σε μετοχές του FTSE-20.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Εάν βοηθήσει σήμερα το απόγευμα η Νέα Υόρκη, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συντήρησης της αντίδρασης, στη Σοφοκλέους.

Το γεγονός ότι ο Γενικός Δείκτης προσέγγισε για δεύτερη φορά, μέσα στην ίδια συνεδρίαση τις 2.300 μονάδες, με αιχμή συγκεκριμένες δεικτοβαρείς μετοχές, ”γεννά” κάποιες ελπίδες για αύριο.

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανοιχτών θέσεων, ειδικότερα στην περιφέρεια, έχει κλείσει (έστω και με σημαντικές ζημιές), αφήνει το πεδίο ανοιχτό για τον FTSE-20.

Οι ξένοι μπορεί να κάνουν και πάλι τη διαφορά, καθώς η αποτίμηση των μετοχών – επιλογών τους, διόρθωσε σε ελκυστικά επίπεδα.

Δεν είναι τυχαίο πως επιχειρείται και πάλι βραχυπρόθεσμη κίνηση στις μετοχές των ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, αλλά και των Ακτωρ, ΕΛΤΕΧ, Εθνικής και ορισμένων ακόμη μετοχών του FTSE-20.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v