Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Ελληνική Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου πραγματοποιεί γ.σ., ενώ εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.379.770 νέες (ΚΟ) μετοχές της Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Esperia Palace, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε την 31.12.2003, καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή της Εταιρίας και της απορροφηθείσας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2003.

3. Έγκριση αποζημιώσεων/αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2003 και προέγκριση αποζημιώσεων/αμοιβών για τη χρήση 2004. Έγκριση σύμβασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2004 και έγκριση της αμοιβής τους.

5. Παροχή αδείας του άρθρου 23 του Ν. 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της Εταιρίας.

6. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με κεφαλαιοποίηση της Διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και της Διαφοράς από μετατροπή Μετοχικού Κεφαλαίου σε ΕΥΡΩ.

7. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό ζημιών.

8. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 40 του Καταστατικού της Εταιρίας.

9. Διάφορες ανακοινώσεις.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 1.379.770 νέες (ΚO) μετοχές της εταιρίας ”ΔΗΜ/ΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΕ” που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο ΧΑ ανέρχεται σε 75.300.000 (ΚΟ) μετοχές ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ.

Διεθνείς εξελίξεις

Γαλλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

- Καταναλωτικές δαπάνες (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Ιανουάριος).

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v