Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στάση συναλλαγών στη Σοφοκλέους

Σε χαμηλότατα επίπεδα κινούνται οι συναλλαγές στη Σοφοκλέους, καθώς οι εν δυνάμει αγοραστές δεν έχουν λόγο να βιάζονται, αλλά ούτε και οι πωλητές φαίνονται διατεθειμένοι να ρευστοποιήσουν στα τρέχοντα επίπεδα τιμών. Προέχει η διασφάλιση στήριξης της αγοράς, πέριξ των 2.125 μονάδων.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Χωρίς κάποια σοβαρή διαφοροποίηση της μέχρι τώρα εικόνας εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η σημερινή συνεδρίαση.

Κύριο χαρακτηριστικό ο χαμηλότατος τζίρος, καθώς η προσφορά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι αναιμική. Το ενθαρρυντικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν επικρατεί πανικός ή κάτι ανάλογο σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά μετοχών μεσαίας και χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης.

Και ναι μεν οι εν δυνάμει αγοραστές δεν έχουν λόγο να βιάζονται, πλην όμως ούτε οι πωλητές φαίνονται διατεθειμένοι να ρευστοποιήσουν στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Την τελευταία μια ώρα έχουν κάπως αμβλυνθεί οι πιέσεις στη μετοχή της Alpha, αλλά και των Εθνικής - ΟΤΕ. Για την επόμενη ώρα προέχει η διασφάλιση της στήριξης των 2.120-2.125 μονάδων στην περίπτωση που εκδηλωθούν ρευστοποιήσεις λόγω της επικείμενης λήξης της σειράς Νοεμβρίου, στο ΧΠΑ, την ερχόμενη Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v