Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Έκτακτη γ.σ. πραγματοποιούν οι Lannet και Lantec με βασικότερο θέμα τους την έγκριση του σχεδίου σύμβασης της μεταξύ τους συγχώνευσης. Επίσης, η Alpha Trust Ανδρομέδα πραγματοποιεί α΄επαναληπτική γ.σ. με μοναδικό θέμα της την ΑΜΚ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και μείωση του ΜΚ για συμψηφισμό ζημιών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΛΑΝΤΕΚ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση εκλογής μελών Δ.Σ. και ορισμός όλων των μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με τα άρθρα 3 και 4 του Ν. 3016/2002 (εταιρική διακυβέρνηση).

2. Έγκριση του από 3/9/2003 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως της Εταιρείας από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ.

3. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως της Εταιρείας από την Ανώνυμη Εταιρεία ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ.

ΛΑΝ - ΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε.Τ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της Eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Εταιρείας ΛΑΝΤΕΚ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ, έγκριση του από 3/9/2003 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, έγκριση της Εκθεσης του Δ.Σ. για την συγχώνευση.

2. Τροποποίηση των άρθρων 1, 3, 4 και 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

3. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την Εταιρεία της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΛΑΝΤΕΚ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ.

4. Έγκριση εκλογής μελών του Δ.Σ.

5. Εκλογή νέου Δ.Σ., σύμφωνα με τα άρθρα 3 και 4 του Ν.3016/2002 (εταιρική διακυβέρνηση).

6. Προέγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 19 του Kαταστατικού της Εταιρείας και έγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Δ.Σ. και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών.

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο CECIL, 4ος όροφος), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου για συμψηφισμό ζημιών με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

Διάφορα

Η Ελληνικά Πετρέλαια διοργανώνει τηλεφωνική διάσκεψη με οικονομικούς αναλυτές με σκοπό τη συζήτηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου για το εννεάμηνο 2003 στις 16:00.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v