Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παίζει με τις 2.180 η Σοφοκλέους

Την αγορά στα χέρια τους παίρνουν οι ισχυροί παίκτες οι οποίοι εντείνουν τις αγορές σε δεικτοβαρείς μετοχές με αιχμή τις τράπεζες αλλά και τις ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Ελληνική Τεχνοδομική, Cosmote και Βιοχάλκο με αποτελέσματ ο Γενικός Δείκτης να πλησιάζει τις 2.180 μονάδες.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Ενδυναμώνει η ανοδική τάση τα τελευταία 15 – 20 λεπτά, καθώς οι συναλλαγές φθάνουν στα 100 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15:00 με τον γενικό δείκτη να κερδίζει περίπου 20 μονάδες.

Στην περιοχή των 2.175- 2.180 μονάδων παρατηρούμε ότι ενισχύονται οι αγορές, με του θεσμικούς, κυρίως, να ενισχύουν την θέση τους στην μετοχή της Εθνικής αλλά και των Alpha, Eurobank, ωθώντας τον τραπεζικό δείκτη προς τις 3.860 μονάδες. Τιμή στόχο που είχαμε θέσει από νωρίς το πρωϊ.

Αγοραστές όμως εμφανίζονται και στην μετοχή της Alpha, βεβαίως και στην Eurobank, καθώς η αγορά προεξοφλεί θετική έκπληξη από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της και βεβαίως στις μετοχές ΔΕΗ και ΟΠΑΠ.

Είναι χαρακτηριστικό πως περίπου 850.000 τεμάχια είχαν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15:00 στην μετοχή της Επιχείρησης, ενώ ανοδική τάση διαμορφώνεται και στην μετοχή της Εμπορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v