Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2003. Επίσης, πραγματοποιείται η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας μεταξύ της ΕΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και της NovaBank για τη χρηματοδότηση των έργων διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Δυτικής και Νότιας Αττικής. Συνεδριάζουν BoE και ΕΚΤ.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Πραγματοποιείται η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας μεταξύ της ΕΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και της NovaBank, στις 12:00, στην αίγλη Ζαππείου (αίθουσα Ζάππας). H συμφωνία αφορά στην χρηματοδότηση από τη NovaBank των έργων διανομής φυσικού αερίου που έχει αναλάβει η ΕΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ για τους καταναλωτές των περιοχών της Δυτικής και Νότιας Αττικής.

Ημερίδες

Η Herald Tribune πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα ”Η επόμενη μέρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Η αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας”, στο ξενοδοχείο Hilton. Στην ημερίδα θα μιλήσουν η δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη, και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Θεόδωρος Καρατζάς.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η EFG Eurobank Ergasias ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου του 2003.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη αξίας λιανικών πωλήσεων Αυγούστου.

Συνέδρια

Συνέδριο για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα στις επιχειρήσεις τροφίμων διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ), που πραγματοποιείται στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7). Το συνέδριο θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

Οι υπουργοί Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας, και Δικαιοσύνης, Φίλιππος Πετσάλνικος, παρουσιάζουν σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιείται στις 12:30 μ.μ., στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Μεσογείων 96 3ος όροφος), το σχέδιο νόμου: ”Εφαρμογή της αρχής και ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως φυλετικής ή Εθνικής Καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού”.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Προκαταρκτικά στοιχεία παραγωγικότητας (γ΄τρίμηνο).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός Σεπτεμβρίου.

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας Οκτωβρίου.

Βρετανία

- Συνεδρίαση της Κεντρικής Τράπεζας

Ευρωπαϊκή Ένωση

- Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v