Αντίδραση με αιχμή τον ΟΤΕ

Αιχμή του δόρατος για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να αποτελέσει η μετοχή του ΟΤΕ, με τιμή κλειδί να αποτελούν τα 11 ευρώ. Ακολουθώντας τη μετοχή του Οργανισμού, ενδεχόμενη ανοδική τάση εξαρτάται και από την κίνηση της Eurobank και της Εθνικής.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Από τρεις συγκεκριμένες μετοχές εξαρτάται άμεσα η σημερινή τάση, που μπορεί να είναι και στο ”κλείσιμό” της ανοδική. Κατά μείζονα λόγο στον ΟΤΕ, δευτερευόντως σε Eurobank και Εθνική θα πρέπει να αναμένεται ότι θα δοθεί και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας αναστροφής.

Για τη μετοχή του Οργανισμού, τιμή κλειδί παραμένουν τα 11 ευρώ, με πιθανότερο το ενδεχόμενο να παραμείνει ενεργή η εντολή αγοράς σε επίπεδο υψηλότερο αυτής (των 11 ευρώ).

Εάν στα πρώτα δεκαπέντε με είκοσι λεπτά της συνεδρίασης, κρατηθούν οι 830 μονάδες για τον FTSE- 20, θεωρείται πιθανότατο πως θα ενεργοποιηθούν εντολές αγοράς επίσης στις μετοχές των Eurobank και Εθνική.

Θα επιμείνουμε και σήμερα βέβαια πως η προσπάθεια αφορά κατά μείζονα λόγο στη διαμόρφωση του Δείκτη, ειδικότερα του FTSE - 20 και λιγότερο των μετοχών.

Αναφερόμαστε σε εκείνο το τμήμα της αγοράς, που με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την Connection θα συνεχίσει να απαξιώνεται. Η κατηγοριοποίηση προφανώς έχει ήδη δρομολογηθεί.

* Τα σχόλια των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v