Η ατζέντα της Δευτέρας

Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Εσκιμό, ενώ παύει η διαπραγμάτευση των 13.692.227 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας Ελληνική Υφαντουργία και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑ προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον κ. Petro Solbes, Επίτροπο για Οικονομικά και Νομισματικά θέματα.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Γενικές συνελεύσεις

ΕΣΚΙΜΟ Α.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών, στη 13:00 και στις 15:00, αντίστοιχα, στην έδρα της εταιρίας επί της Λ. Βουλιαγμένης 128 στη Γλυφάδα.

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον κ. Petro Solbes, Επίτροπο για Οικονομικά και Νομισματικά θέματα, στις 14:30, στο υπουργείο (Νίκης 5).

Στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου που διοργανώνει η Eυρωπαϊκή Επιτροπή με θέμα ”Ευρώπη, Μεσόγειος και ευρώ”, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκης, πραγματοποιεί ομιλία στις 20:00 μ.μ., στο Βυζαντινό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22).

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση των 13.692.227 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕ” και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του ΧΑ προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων ονομαστικών μετοχών ορίζεται η 10/2/2003.

Συνέδρια

Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών & Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει διήμερο συνέδριο, με θέμα: ”Ευρώπη, Μεσόγειος και ευρώ”, στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Στοιχεία Πωλήσεων Οχημάτων Ιανουαρίου.

- Στοιχεία Καταναλωτικών Δαπανών Δεκεμβρίου.

- Ανακοίνωση του Δείκτη Τάσεων στον τομέα Παροχής Υπηρεσιών Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v