Ισορροπίες αναζητεί η Σοφοκλέους

Δείχνει να ”κρατάει” η Σοφοκλέους, καθώς οι πιέσεις στην μετοχή της Eurobank βρίσκουν ”αντίσταση” προς τα 11,3 ευρώ, ενώ δικαιολογημένη θεωρείται η κατοχύρωση κερδών από μετοχές του FTSE 20. Μερική κινητικότητα στην περιφέρεια.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Δείχνει να ”κρατάει” η αγορά, καθώς οι σημερινές πιέσεις στην μετοχή της Eurobank βρίσκουν ”στήριξη” προς τα 11,3 ευρώ, ενώ απόλυτα δικαιολογημένη θεωρείται η κίνηση κατοχύρωσης κερδών από μετοχές του FTSE 20.

Συγκριτικά λίγες οι πωλήσεις στην μετοχή της Εθνικής που βρίσκεται σε διακύμανση υψηλότερα των 16 ευρώ, η μετοχή της Alpha οριακά χαμηλότερα των 12 ευρώ, και της Εμπορικής των 15 ευρώ.

Εάν σε συνέχεια αντιδράσει προς τα 11,8 ευρώ η τιμή της μετοχής του ΟΤΕ δεν αποκλείεται ο FTSE 20 να κινηθεί λίγο υψηλότερα προς τις 925 μονάδες.

Αυτό πρακτικά θα συντηρεί τον Δείκτη στο εύρος των 1.835 - 1.850 μονάδων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την μεσαία και χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση.

Σημαντικά τα κέρδη και σήμερα για την μετοχή του Βάρδα, στο 1,22 ευρώ η μετοχή των Επενδύσεων Εργασίας, των 1,65 ευρώ των Επενδύσεων Αναπτύξεως, ενώ σταθερά ανοδική είναι η φορά για τις μετοχές των Αγροτικής Ασφαλιστικής, Space, Εθνική Χαρτοφυλακίου, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Alpha Επενδύσεων και ορισμένων ακόμη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v