Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Προσγείωση σε χαμηλά 3μήνου για τον τραπεζικό δείκτη

Πώς διαμορφώνονται οι «ζώνες άμυνας» για τις μετοχές των τεσσάρων τραπεζών μετά τη νέα διόρθωση. Τροχοπέδη για την εγχώρια αγορά οι απειλές του ΔΝΤ και η γεωπολιτική κατάσταση με άξονα τη Βόρεια Κορέα.

ΧΑ: Προσγείωση σε χαμηλά 3μήνου για τον τραπεζικό δείκτη

Την "πεπατημένη" των αμέσως προηγούμενων συνεδριάσεων, ακολούθησαν οι Τραπεζικές μετοχές και στην πρώτη συνεδρίαση της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας, με αποτέλεσμα ο Τραπεζικός δείκτης να συμπληρώσει και τρίτη συνεχόμενη πτωτική συνεδρίαση, να χάσει με χαρακτηριστική ευκολία και το ψυχολογικό όριο των 1000 μονάδων και με τριψήφιο, πλέον, νούμερο να κινείται προς νέα χαμηλά τριών μηνών, με το αμέσως χαμηλότερο κλείσιμο να έχει σημειωθεί στις 7/6/2017 (963,7 μονάδες).

Απόλυτα ενδεικτικό της αρνητικής εικόνας - ψυχολογίας που έχει επιστρέψει στο Χ.Α. είναι το γεγονός ότι το Ελληνικό Χρηματιστήριο υπεραπέδωσε σε απώλειες των Ευρωπαϊκών Αγορών, εν μέσω αυξανόμενων γεωπολιτικών ανησυχιών και όλα αυτά με την Wall Street σε αργία (Labor Day).

Δεν υπάρχει, πλέον, αμφιβολία ότι κάποιοι από τους ενεργούς παίκτες στο Χ.Α., έχουν βάλει μέσα στα πιθανά σενάρια και αρνητικές εκπλήξεις, όσον αφορά την κεφαλαιακή επάρκεια του εγχώριου Τραπεζικού κλάδου και προχωρούν σε ελεγχόμενες ρευστοποιήσεις, που οι ελάχιστοι αγοραστές αδυνατούν να απορροφήσουν, με αποτέλεσμα οι αποτιμήσεις να πιέζονται προς χαμηλότερα επίπεδα, διασπώντας με σχετική ευκολία τις όποιες τεχνικές στηρίξεις.

Δυστυχώς για την εγχώρια Αγορά, το μειούμενο "stock picking" σε άλλους τίτλους του FTSE26, δεν μπορεί να αποτελέσει "αντίβαρο" στις Τραπεζικές πιέσεις, με αποτέλεσμα και οι βασικοί δείκτες να δοκιμάζουν όλο και χαμηλότερες τιμές.

Ξεκινώντας από τον περισσότερο "θιγόμενο" που δεν είναι άλλος από τον κλαδικό δείκτη των Τραπεζών, οι 1037 μονάδες, πλέον, είναι σημαντική αντίσταση με το 1074 κύρια. Το 966, από την άλλη, είναι πρώτη κοντινή στήριξη με τις 919 μονάδες, κύρια.

Σε περίπτωση που συνεχιστεί η "νότια" κίνηση και σύμφωνα με τα ημερήσια διαγράμματα, η τεχνικές στηρίξεις σε επιμέρους Τραπεζικούς τίτλους, διαμορφώνονται ως εξής:

Για την Alpha Bank (-2,39%) στα 2,03 - 2,00 και 1,80 ευρώ, για την Εθνική (-3,6%) στα 0,319 και 0,30 ευρώ, για την Eurobank (-3,89%) στα 0,815 ευρώ, για την Πειραιώς (-5,33%) στα 4,00 και 3,92 ευρώ και για την Αττικής (-6,59% και κλείσιμο στο χαμηλό ημέρας) στα 0,07 ευρώ.

Σε χαμηλό τριών μηνών ο Τραπεζικός Δείκτης

Σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις εγχώριων αναλυτών, δείχνουν να αναθερμαίνονται οι γεωπολιτικές ανησυχίες των επενδυτών μετά την νέα πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας και η αύξηση της νευρικότητας, με τους ενεργούς παίκτες να τηρούν μία πιο προσεκτική στάση, δείχνει σαν το πλέον επικρατέστερο σενάριο.

Στην εγχώρια επικαιρότητα, ο Σεπτέμβριος θα επαναφέρει την αυξημένη ειδησεογραφία και όχι μόνο γιατί θα πυκνώσει η ροή των αποτελεσμάτων εξαμήνου από τις εισηγμένες, αλλά και διότι είναι επί θύραις η έναρξη των συζητήσεων για την τρίτη αξιολόγηση.

Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου γύρου της αξιολόγησης του Μνημονίου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, με συνέντευξή του στο "Βήμα" δήλωσε προς τους "σκληρούς" της Τρόικας: "Το ΔΝΤ αν θέλει να φύγει, ας φύγει. Δεν τους χρειαζόμαστε πια". Και αυτό γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι, ότι ο Πολ Τόμσεν μεθοδεύει, στη νέα αξιολόγηση, να ανοίξει θέμα Τραπεζών ζητώντας να γίνει εκ νέου έλεγχος και εκτίμηση κινδύνου για ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των δανείων των τεσσάρων συστημικών ομίλων, κάτι που έγινε στο τέλος του 2015 προκειμένου να προσδιοριστούν οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών". Αυτή η δήλωση, μάλλον δεν καθησύχασε τους ανησυχούντες για την χρηματιστηριακή πορεία του Τραπεζικού κλάδου.

Από την άλλη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρ. Κίτσιου, "εντός των στόχων που έχουν θέσει για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPEs) κινήθηκαν στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι Τράπεζες, με τις επιδόσεις τους, όμως, να μη σκορπούν… ενθουσιασμό, καθώς για άλλο ένα τρίμηνο στηρίχθηκαν στις, λογιστικές, διαγραφές δανείων. Οι τέσσερις συστημικές Τράπεζες διενήργησαν στο β' τρίμηνο του έτους, αθροιστικά, διαγραφές δανείων ύψους, περίπου, 1,75 δισ. ευρώ. Συνολικά στο πρώτο εξάμηνο διέγραψαν, λογιστικά, δάνεια ονομαστικής αξίας περίπου 3,1 δισ. ευρώ, όταν σε ολόκληρο το 2016 οι διαγραφές, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, ανήλθαν σε 3,8 δισ. ευρώ. Η υπερχρήση του εργαλείου των διαγραφών αποτέλεσε μονόδρομο, λόγω της φθίνουσας πορείας των ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Η κόπωση στις ρυθμίσεις έγινε ορατή ήδη από τους πρώτους μήνες του έτους, αποδόθηκε, όμως, τότε στην ενίσχυση της αβεβαιότητας όσον αφορά στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Πάρα ταύτα, η πορεία όχι μόνο δεν αναστράφηκε με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αλλά τους Καλοκαιρινούς μήνες ο αριθμός των ρυθμίσεων έπεσε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ η προσφορά λύσεων μερικής άφεσης χρέους δεν έφερε, προς το παρόν, τα προσδοκώμενα αποτελέσματα".

Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν ότι το Οικονομικό Επιτελείο επιστρέφει στην δύσκολη πραγματικότητα, εισερχόμενο στην τροχιά της τρίτης αξιολόγησης με τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorkingGroup, το οποίο δεν αναμένεται να "ανάψει το πράσινο φως" για την εκταμίευση της υποδόσης των 800 εκατ. ευρώ που συνδέεται με τη δεύτερη αξιολόγηση, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τις πληρωμές ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων που έχει πραγματοποιήσει το Δημόσιο προς τον Ιδιωτικό τομέα (αναμένεται η ανακοίνωση των στοιχείων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους). Έτσι, το θέμα μεταφέρεται τον Οκτώβριο.

Τα τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα στις 10 - 11 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να προετοιμάσουν την επιστροφή των Επικεφαλής των Θεσμών. Η έναρξη της νέας αξιολόγησης τοποθετείται μετά τα μέσα Οκτωβρίου και συγκεκριμένα μετά την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, που πραγματοποιείται στις 13 - 15 Οκτωβρίου.

"Η έξοδος της Ελλάδας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος αναμένεται να δρομολογηθεί σήμερα, κατά τη συνεδρίαση των Επιτελών των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ που συνεδριάζει το απόγευμα στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ευρωζώνης που μίλησαν στο ΑΠΕ, "μετά τη θετική εισήγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το EFC αναμένεται να ανάψει το πρώτο 'πράσινο φως' για την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου σε επίπεδο πρέσβεων.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και στον μη Τραπεζικό 26αρη, ελάχιστοι ήταν οι τίτλοι που κινήθηκαν κόντρα στο αρνητικό ρεύμα και από τους οποίους, λόγω ημερήσιων επιδόσεων ξεχώρισε η Lamda Development (+2,82%), που συμπλήρωσε και δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση. Για την βραχυπρόθεσμη τάση, πάρα πολλά θα κριθούν από την υπέρβαση, ή μη, των 7,00 ευρώ, σε κλείσιμο, επίπεδο που έχει αποδειχθεί δυσκολοκατάβλητο στις προηγούμενες προσπάθειες ανοδικής διαφυγής.

Το επίπεδο του 18,20 δοκιμάστηκε δίνοντας αντίδραση, στην περίπτωση της Motor Oil (0%). Σύμφωνα με τα ημερήσια διαγράμματα, τα 19,10 ευρώ είναι κοντινή και τα 19,58 κύρια αντίσταση.

Για την Jumbo (+0,07%), δοκιμάζει για πολλοστή φορά την ζώνη στήριξης του 14,00 - 13,7. Κατοχύρωση μας δίνει εβδομαδιαία έξοδο. Τα επίπεδα είναι χαμηλά από τον Αύγουστο. Το επίπεδο του 14,20 είναι σημαντική αντίσταση που χρειάζεται κατοχύρωση αν θέλει να δοκιμάσει μία ανοδική κίνηση.

Κατεβαίνοντας χαμηλότερα, στην απραξία της μεσαίας - μικρότερης κεφαλαιοποίησης, προσπάθησε να κινηθεί "contrarian" η μετοχή της ΚΛΜ (+5,75%), που ολοκλήρωσε την συνεδρίαση σχετικά κοντά στα υψηλά ημέρας.

Η πορεία της ΚΛΜ από την αρχή του έτους

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή των 0,75 ευρώ, άλλαξαν χέρια περισσότερα από 170000 τεμ. Το κλείσιμο υψηλότερα των 0,762 ευρώ έδωσε και αγοραστικό σήμα, με το "stop" στα 0,725 ευρώ. Αντίσταση έχει τα 0,8130 που μόνο με διάσπαση μπορεί να δοκιμάσει τα 0,8280, ή το υψηλό των 0,88 ευρώ.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι η σημερινή συνεδρίαση επιβεβαίωσε το σήμα εξόδου για τους βασικούς δείκτες.

Για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-1,09%) χάθηκαν οι στηρίξεις στις 2150 και 2135 μονάδες και η αμέσως επόμενη εντοπίζεται στις 2109 μονάδες. Πρώτη σημαντική αντίσταση στις 2175 και "Daily position short" με "stop" στις 2224 μονάδες.

Ο Γενικός Δείκτης έχασε τις 815 μονάδες (εκθετικός ΚΜΟ 200 εβδομάδων), αλλά και τις 812 μονάδες (κάτω άκρο της προηγούμενης συσσώρευσης), ενώ χαμηλότερα "περιμένει" το ανοδικό "gap" από 15/6 στις 800,76 μονάδες. Το 827 - 830 κοντινή και το 835 - 841 κύρια αντίσταση τόσο σε μέρα όσο και σε εβδομάδα. Το "stop" στο "short" στις 838 μονάδες, σε κλείσιμο.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Πλέον η Κυβέρνηση μπαίνει σε ρυθμούς διαπραγματεύσεων, μιας και μπροστά της έχει την Γ’ αξιολόγηση με εναπομείναντα πάνω από 100 προαπαιτούμενα, που μπορεί να μην έχουν νέους φόρους αλλά είναι σημαντικά για την ανάκαμψη της Οικονομίας" αναφέρει ο Ηλίας Ζαχαράκης.

Μπροστά μας έχουμε την έκθεση Θεσσαλονίκης, γεγονός σημαντικό μιας και η Κυβέρνηση κάνει εξαγγελίες για το επόμενο διάστημα, ενώ, αντίστοιχα, η Αντιπολίτευση αναφέρει τις θέσεις της.

Η Αγορά δεν έχει ιδιαίτερα νέα, έχοντας πιάσει ένα σημαντικό μεσοπρόθεσμο στόχο στις 850 μονάδες. Είναι λογικό να υπάρχει μία συσσώρευση - διόρθωση, περισσότερο σε χρόνο και λιγότερο σε τιμές, πριν δοκιμάσει μία νέα ανοδική, μεσοπρόθεσμη, κίνηση.

"Παραμένουμε μεσοπρόθεσμα αισιόδοξοι και πλέον περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις εκείνες που θα βοηθήσουν την Οικονομία να αναπτυχθεί με ταχύτερους ρυθμούς. Μπροστά μας έχουμε τα "stress tests" των Τραπεζών, αλλά και τις Γερμανικές εκλογές που είναι σημαντικές για όλη την Ευρώπη" επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Μόνο ο Shanghai Composite (+0,37%) διασώθηκε με θετικό πρόσημο, από τις μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού, όπου τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσε ο δείκτης Kospi (-1,19%).

Μικρές απώλειες στην Ευρώπη, αργία στην Wall.

Προς υψηλότερα επίπεδα κινούνται Πετρέλαιο, Ευρώ και Χρυσός.

Ξεκινώντας από την Ευρώπη, "οι ανησυχίες των Βρετανών Καταναλωτών για τον αυξανόμενο πληθωρισμό είναι στα υψηλότερά τους εδώ και 3,5 χρόνια, καθώς η εμπιστοσύνη του Κόσμου στην οικονομική κατάσταση της Χώρας έχει επιδεινωθεί", αποκάλυψε η μηνιαία έρευνα της Lloyds Bank. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το 65% των Βρετανών είχε αρνητικά αισθήματα για τα επίπεδα του πληθωρισμού τον Ιούλιο, από 60% τον Ιούνιο.

Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό από τον Ιανουάριο του 2014 και μετά.

Η Στατιστική Υπηρεσία της ΕΕ ανακοίνωσε πως οι τιμές παραγωγού ήταν αμετάβλητες τον Ιούλιο, από τον Ιούνιο, και ήταν υψηλότερες μόλις 2% σε σχέση με τον περασμένο μήνα του προηγουμένου έτους. Οι οικονομολόγοι ανέμεναν αύξηση 0,1% σε μηνιαία βάση.

Η ανάπτυξη στη δραστηριότητα των Κατασκευαστικών εταιρειών της Βρετανίας μειώθηκε απροσδόκητα σε χαμηλό ενός έτους τον Αύγουστο. Ο ΡΜΙ του Κατασκευαστικού κλάδου μειώθηκε στις 51,1 μονάδες από τις 51,9 μονάδες τον Ιούλιο. Οικονομολόγοι ανέμεναν ότι ο ΡΜΙ θα διαμορφωνόταν στις 52 μονάδες.

Επιστροφή στο ΧΑ

Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα β' τριμήνου των Τραπεζών καταθέτει η Euroxx σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί υψηλές τιμές - στόχους και σύσταση "overweight" για τις τέσσερις Τράπεζες.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή δίνει τιμή - στόχο στα 2,86 ευρώ για την Alpha Bank, στα 1,1 ευρώ για τη Eurobank, στα 0,42 ευρώ για την Εθνική και στα 7,2 ευρώ για την Τράπεζα Πειραιώς.

Σημειώνει ότι οι χαμηλότερες προβλέψεις στήριξαν την κερδοφορία των Τραπεζών, τη στιγμή που επιβεβαιώνονται οι λειτουργικές τάσεις στα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα και οι κεφαλαιακές θέσεις των Τραπεζών παραμένουν ισχυρές.

Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα β' τριμήνου αποκάλυψαν:

Μικτές τάσεις στα καθαρά έσοδα από τόκους, με θετικές τάσεις για την Alpha και τη Eurobank, σταθεροποίηση για την Πειραιώς και πτωτική τάση για την Εθνική λόγω απομόχλευσης.

Αυξημένη παραγωγή προμηθειών για όλες τις Τράπεζες πλην της Εθνικής.

Σταθερές λειτουργικές δαπάνες, με αύξηση από 0,4% ως 0,8% σε τριμηνιαία βάση.

Μείωση των προβλέψεων, με το κόστος ρίσκου να παραμένει, ωστόσο, σε υψηλά επίπεδα.

Στο μέτωπο των καταθέσεων, όλες οι Τράπεζες εμφάνισαν εισροές, εκτός της Alpha που επιβαρύνθηκε από εκροές επιχειρηματικών λογαριασμών λόγω μιας μεγάλης συναλλαγής.

Η εξάρτηση από τον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας (ELA) περιορίστηκε περαιτέρω στο 11% του ενεργητικού.

Επίσης, και οι τέσσερις Τράπεζες κατάφεραν να μειώσουν το ύψος των NPEs - NPLs σε τριμηνιαία βάση, επιτυγχάνοντας τους λειτουργικούς στόχους για το β΄ τρίμηνο.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. και όπως προαναφέρθηκε, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, υποχωρώντας στις 808,63 μονάδες (-1,23%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 810,52 (-0,99%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 808,88 μονάδες, με ημερήσιες απώλειες 1,19%.

Ο τζίρος αναρριχήθηκε στα 42,3 εκατ., από τα οποία τα 1,7 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ, ΕΥΡΩΒ, ΓΡΙΒ, ΟΠΑΠ), ενώ ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, απασχόλησαν το 57% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, δεν ήλθαν σε επαφή με το θετικό πρόσημο, οι ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, ΑΤΤ, ΑΔΜΗΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΓΡΙΒ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ, ΦΡΛΚ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Ελ. Πετρέλαια και Grivalia και στο χαμηλό ημέρας οι Αττικής, Μυτιληναίος και Σαράντης.

Κακή η τελική εικόνα με 39 ανοδικές μετοχές, έναντι 58 πτωτικών, ενώ 12 τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με κέρδη μεγαλύτερα του 5% και άλλοι 10 με απώλειες μεγαλύτερες των πέντε ποσοστιαίων μονάδων.

----ΧΠΑ

Πτωτικής κίνησης συνέχεια και στην Αγορά Παραγώγων, με τις συναλλαγές να αυξάνονται τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (43.152 συμβόλαια).

Στα 4.094 συμβόλαια του δείκτη οι ανοιχτές θέσεις (από 3.852 στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση) για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 1.775, 1.567 για τον Σεπτέμβριο και 208 για τον Οκτώβριο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 2.135,5) κινήθηκε μεταξύ 2.127 και 2.144 μονάδων και μείωσε την υποτίμηση στο 0,3%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Δεν υπήρξε αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (12.605), Εθνική (19.654), MIG (2.436), Alpha Bank (4.275), ΔΕΗ (231), Viohalco (366), Ελ. Πετρέλαια (163), ΟΤΕ (468), Μυτιληναίο (497), Cenergy (325), Intralot (151), Αττικής (250), Ελλάκτωρα (801), ΕΧΑΕ (196), Lamda Development (181).

Οι περισσότερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: MIG 99.067, Eurobank 45.361, Εθνική 112.950, Alpha Bank 36.739 και Viohalco 11.184.

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank 14.814.582 τεμ., (από 14.614.582 τεμ. στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση), Εθνική 18.057.312 τεμ. (18.057.312) και Eurobank 16.724.866 τεμ. (13.439.866).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v