Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιδρούν από τα χαμηλά οι τράπεζες

Ανοδική αντίδραση αγνώστου διαρκείας που ξεκίνησε στις 15:37 και δείχνει περισσότερο πειστική από το πρωινό ανοδικό ξεκίνημα. Σαφώς, μέχρι στιγμής πρωταγωνιστής ο τραπεζικός κλάδος, του οποίου ο δείκτης (+1,41%) καταγράφει περίπου τριπλάσια κέρδη από το Γενικό Δείκτη.

του Θ. Σταυρόπουλου

Ανοδική αντίδραση αγνώστου διαρκείας που ξεκίνησε στις 15:37 και δείχνει περισσότερο πειστική από το πρωινό ανοδικό ξεκίνημα. Σαφώς, μέχρι στιγμής πρωταγωνιστής ο τραπεζικός κλάδος, του οποίου ο δείκτης (+1,41%) καταγράφει κέρδη περίπου τριπλάσια από το Γενικό Δείκτη.

Για να συμβεί αυτό, κέρδη μεγαλύτερα του 3% σημειώνει ο τίτλος της Εθνικής Τράπεζας, αξιοσημείωτα κέρδη για Eurobank, Πειραιώς, ενώ γύρισε σε θετικό πρόσημο και η Alpha Bank.

Επίσης, από τις υπόλοιπες θεωρούμενες δεικτοβαρείς μετοχές, αξιοσημείωτα μέχρι στιγμής κέρδη καταγράφει η Ελληνική Τεχνοδομική (+2,26%), Intralot (+2,95%), Μυτιληναίος (+2,39%), ΟΠΑΠ (+1,76%) και Τιτάνας (+1,66%).

Βέβαια, και στην τρέχουσα ανοδική αντίδραση η επιφυλακτικότητα είναι έκδηλη, όμως η μέχρι στιγμής εικόνα αφήνει μικρά περιθώρια αισιοδοξίας για κάτι καλύτερο, εάν σε αυτό συνηγορήσει και το διεθνές κλίμα.

Στο 1,5 προς 1 η αναλογία ανοδικών-πτωτικών μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v