Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικό σήμα από Wall πήρε η Σοφοκλέους

Η ανακοίνωση της ανεργίας στις ΗΠΑ σε χαμηλό πενταετίας δείχνει να αρέσει στα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και ταυτόχρονα να άρει τις επιφυλάξεις στη Σοφοκλέους. Στο υψηλό ημέρας ο Γενικός Δείκτης, σε υψηλό 72 μηνών ο ΟΤΕ. Ανεβάζει ταχύτητες η Τρ. Κύπρου.

του Α. Αναγνωστόπουλου

Η ανακοίνωση της ανεργίας στις ΗΠΑ σε χαμηλό πενταετίας δείχνει να αρέσει στα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και ταυτόχρονα να άρει τις επιφυλάξεις στη Σοφοκλέους, που 15’ πριν τις 16:30’ βρίσκεται στο υψηλό ημέρας, ενώ το αγοραστικό ενδιαφέρον διευρύνεται σε ένα σημαντικό κομμάτι του ταμπλό.

Σε υψηλό 72 μηνών ο ΟΤΕ, κέρδη μεγαλύτερα των δύο ποσοστιαίων μονάδων και για την Cosmote, εντυπωσιακή κίνηση από την Τράπεζα Κύπρου μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων εννεαμήνου, σημαντικά κέρδη από το τραπεζικό ταμπλό και για την Proton Bank, ενώ σαφώς καλύτερες αποδόσεις καταγράφουν αρκετοί τίτλοι μεσαίας και μικρότερης κεφαλαιοποίησης.

Σημαντική αύξηση των συναλλαγών μετά τις 15:55’ και στην αγορά παραγώγων, με τους εκεί εμπλεκόμενους να έχουν καλύψει τις όποιες υποτιμήσεις και τις τελευταίες μέχρι στιγμής πράξεις στα ΣΜΕ υψηλής κεφαλαιοποίησης να γίνονται στο υψηλό ημέρας.

Τα υψηλότερα κέρδη καταγράφουν ο κλάδος των Τηλεπικοινωνιών με 1,84%, ο κλάδος των Ταξιδιών – Αναψυχής με 1,70% και ο κλάδος των Τραπεζών με 1,16%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v