Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Πεντάδα” blue chips οδηγεί την αντίδραση

Παραμένει ”μπροστάρης” της ανοδικής αντίδρασης η Εθνική, με τους αγοραστές να μεταφέρουν μέρος της ρευστότητάς τους, μετά την Alpha Bank και τον ΟΤΕ, στη μετοχή της Eurobank. Σημαντικά τα κέρδη και για την Αγροτική. Οριακά, στην περιοχή των 3.900 μονάδων, ο Γενικός Δείκτης, με αρκετά περισσότερες τις μετοχές που διαμορφώνονται θετικά.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Στην περιοχή των 3.900 μονάδων συνεχίζει να διαμορφώνεται ο Γενικός Δείκτης. Με τον ASE-20 να κερδίζει περίπου 0,95% καθώς μετά τις 13:30 υποχώρησαν λίγο οι αγοραστές στην Alpha Bank (20,88 ευρώ), στον ΟΤΕ (18,14 ευρώ), ενώ αντέδρασε κατά 2,03% υψηλότερα η μετοχή της Eurobank.

Στη μετοχή της Eurobank οι αγοραστές υποχρεώνονται μετά τις 13:45 να βγουν λίγο υψηλότερα σε τιμές, πάνω από τα 24 ευρώ, καθώς μειωνόταν η προσφορά.

Βλέπουμε λοιπόν πως σήμερα δίνονται εντολές αγοράς όχι μόνο σε Εθνική και Alpha Bank, OTE, αλλά σε Eurobank και σε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (στα 16,40 ευρώ).

Η σχέση ανοδικών/καθοδικών διαμορφωνόταν με μάλλον μέτριες συναλλαγές 122 εκατ. ευρώ, σε 127 προς 77 τίτλους.

Η ΑΝΕΚ διαμορφωνόταν στο 1,73 ευρώ (δες σχετικό θέμα), ενώ υψηλότερα αντιδρούσαν Byte, Ικτίνος, Spider, Ιατρικό Αθηνών, Δομική Κρήτης, Ιασώ, Άττικα Συμμετοχών, Τέρνα, Αγροτική, Kego, Κορδέλλου, Μαθιός, Μινωικές Γραμμές και αρκετές ακόμη από αυτή την κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v