Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ λόγω Δέλτα Συμμετοχών

Συνέπεια της από 01/09/2006 παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Goody’s, Γενική Τροφίμων και Chipita λόγω συγχώνευσης τους με απορρόφηση από την εταιρία Δέλτα Συμμετοχών, προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών τους από τους Δείκτες στους οποίους συμμετέχουν.

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ λόγω Δέλτα Συμμετοχών
Συνέπεια της από 01/09/2006 παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών Goody’s, Γενική Τροφίμων, και Chipita λόγω συγχώνευσης τους με απορρόφηση από την εταιρία Δέλτα Συμμετοχών, προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών τους από τους Δείκτες στους οποίους συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στους Δείκτες Χ.Α.

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρίας Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Ελαΐς με στάθμιση 100%.

Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Ελαΐς με στάθμιση 100%.

Δείκτης FTSE/Χ.Α. International

Οι μετοχές των εταιριών Goody’s και Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλων εταιριών.

Δείκτης FTSE/Χ.Α. SmallCap 80

Οι μετοχές της εταιρίας Γενική Τροφίμων αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με στάθμιση 50%.

Δείκτης FTSE/Χ.Α. 140

Οι μετοχές των εταιριών Goody’s και Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλων εταιρειών. Οι μετοχές της εταιρίας Γενική Τροφίμων αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με στάθμιση 50%.

Δείκτης FTSE/Χ.Α. Τροφίμων & Ποτών

Οι μετοχές των εταιριών Γενική Τροφίμων και Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη ενώ οι μετοχές της εταιρίας Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες εισέρχονται στην σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 50% λόγω συμμετοχής τους στον Δείκτη FTSE/X.A. 140.

Δείκτης FTSE/Χ.Α. Ταξιδιών & Αναψυχής

Οι μετοχές της εταιρίας Goody’s αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρίας.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v