Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Stratfor: «Πάσχει» η συμφωνία της ΕΕ για bail in

Stratfor: «Πάσχει» η συμφωνία της ΕΕ για bail in

Πώς θα επηρεαστούν χώρες και τράπεζες από την προωθούμενη συμφωνία. Γιατί αναμένεται αύξηση των επιτοκίων δανεισμού. Οι παράγοντες που αυξάνουν την αβεβαιότητα. Τι θα γίνει στο μεσοδιάστημα μέχρι την εφαρμογή.

Μεγαλώνει το σχίσμα στον πυρήνα της ΕΕ

Μεγαλώνει το σχίσμα στον πυρήνα της ΕΕ

Όσο βαθαίνει η κρίση θα αυξάνεται η ανομοιότητα στις επιδιώξεις και τους στόχους των κρατών μελών για την ΕΕ. Ο προβληματισμός για την εθνική κυριαρχία και οι αποκλίνουσες θέσεις Γερμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας.

Πώς να

Πώς να "χτίσετε" συνταξιοδοτικό κεφάλαιο

Οδηγίες και πρακτικές συμβουλές από τους ειδικούς για το χρόνο, τον τρόπο και τη διάρθρωση του συνταξιοδοτικού σας κεφαλαίου που θέλετε να δημιουργήσετε. Τα κρίσιμα ερωτήματα και οι επτά συμβουλές.

TAGS ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η επιλογή του αγωγού TAP και ο ρωσικός δάκτυλος!

Η επιλογή του αγωγού TAP και ο ρωσικός δάκτυλος!

Πώς το Κρεμλίνο πριμοδότησε την επιλογή TAP και υπονόμευσε τη λύση Nabucco. Η γεωπολιτική σκακιέρα και ο "συμβιβασμός" Μόσχας-Μπακού για το "νότιο διάδρομο". Τι σηματοδοτεί η κίνηση των αζέρων για το ΔΕΣΦΑ.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι θεσμικές τρύπες και οι μέτοχοι μειοψηφίας

Οι θεσμικές τρύπες και οι μέτοχοι μειοψηφίας

Έντονη δυσφορία για το θεσμικό πλαίσιο που αποθαρρύνει τους μακροπρόθεσμους επενδυτές και αφήνει ελεύθερο το πεδίο στους... τζογαδόρους. Μαρτυρίες μικρομετοχών και χαρακτηριστικά παραδείγματα από εισηγμένες του ΧΑ.

ΤΑΙΠΕΔ-Emma Delta: Το πλούσιο παρασκήνιο του ραντεβού

Το «τελεσίγραφο» Σμέτς τα επιχειρήματα του ΤΑΙΠΕΔ και οι απαιτήσεις της Intralot, χαρακτήρισαν την γεμάτη ένταση συνάντηση, μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και εκπροσώπων της Emma Delta, με φόντο την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.

TAGS ΑΝΑΨΥΧΗ-GAMING

Tα 12 εκατομμύρια που "απολαμβάνουν" $46,2 τρισ.

Σε χρονιά κρίσης και αύξησης της ανεργίας αυξήθηκαν κατά 10% οι άνθρωποι με περιουσία άνω του $1 εκατ., γράφει ο Economist. Κατέχουν περιουσία ύψους $46,2 τρισ. Σε ΗΠΑ, Γερμανία και Ιαπωνία οι περισσότεροι πλούσιοι.

Εισηγμένες:Ποιες ψάχνουν ευκαιρίες στο... χωράφι!

Τα σχέδια των εταιρειών που το τελευταίο διάστημα ανακοίνωσαν την απόφασή τους να επεκταθούν στην αγροτική παραγωγή. Ονόματα επιχειρηματιών που φέρονται να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο κλάδο.

Τσόμσκι:Δεν παίζουν ρόλο οι εκλογές στην ΕΕ

Τη σαφή έλλειψη Δημοκρατίας στην Ευρώπη καυτηρίασε για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι. Οι αγκυλώσεις της κρίσης στην ΕΕ και η "ρητορεία της τρομοκρατίας" στις ΗΠΑ.

Η «μαζική έξοδος» του Νότου έχει ήδη αρχίσει

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δεις το Grexit, το Spexit ή ακόμα και το... Quitaly. H μάχη των χωρών του Νότου να παραμείνουν στο ενιαίο νόμισμα και η φυγή των ανθρώπων. Το μακροπρόθεσμο πρόβλημα και οι επενδύσεις.

Stratfor: Ανακούφιση από Τουρισμό στο Νότο

Stratfor: Η μεγάλη πρόκληση για Ερντογάν

Stratfor: H Tουρκία, οι ταραχές και το κουρδικό ζήτημα

Stratfor:Τα οκτώ κλειδιά των εξελίξεων στην Τουρκία

Stratfor: Ο χάρτης των διαδηλώσεων στην Τουρκία

Stratfor: Τι σημαίνουν οι ταραχές στην Τουρκία

Εισηγμένες: Όσες έχουν την πολυτέλεια περιμένουν...

Kερδίστε εντυπώσεις σε συνέντευξη μέσω Skype

Το μεγάλο δίλημμα για τα επιδόματα ανεργίας

«Φως στο τούνελ» βλέπουν πολλές εισηγμένες

v