ΑΠΟΨΕΙΣ

Βέργος: Αυξημένες τοποθετήσεις σε μετοχές το '09

Βέργος: Αυξημένες τοποθετήσεις σε μετοχές το '09

Το 2009 αναμένεται να παρουσιάζει αυξανόμενες τοποθετήσεις σε μετοχές παγκοσμίως, πρώτα στις ΗΠΑ και στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης και κατόπιν στην Ελλάδα, προβλέπει ο Κ. Βέργος. Οι κλάδοι που ευνοούνται.

Ήρθε η ώρα του Αρμαγεδδώνα!

Ήρθε η ώρα του Αρμαγεδδώνα!

Ήρθε το τέλος του κόσμου; Καταστρέφεται η παγκόσμια οικονομία; Βρισκόμαστε λίγο πριν την έκρηξη του μεγαλύτερου λιμού που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα; Σύμφωνα με τα ελληνικά κανάλια, ναι! Γράφει ο Πάτροκλος Κουδούνης.

Οι μετοχικές ευκαιρίες της κρίσης!

Οι μετοχικές ευκαιρίες της κρίσης!

Η κρίση στην οικονομία "ήρθε για να μείνει", ανεξάρτητα από το πόσα κρατικά πακέτα θα τονώσουν ζήτηση και χρηματοδότηση το 2009. Πώς ο μικροεπενδυτής θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση;

Αντισταθείτε! (Γενικώς)

Αντισταθείτε! (Γενικώς)

"Οι νέοι δεν εκπαιδεύονται μόνο με τη σωματική αγωγή, τα σχολεία ή τη μουσική, αλλά πιο αποτελεσματικά με τα παραδείγματα των δημοσίων ανδρών" (Αισχύνης, 389-314 π.Χ.).  Γράφει ο Πάτροκλος Κουδούνης

Άρθρο Α.Βγενόπουλου: Εγκλημα(τα) και τιμωρία

Άρθρο Α.Βγενόπουλου: Εγκλημα(τα) και τιμωρία

Σε μονόδρομο για τον τρίτο κόσμο η οικονομία. Ο κρατικός μηχανισμός υπολειτουργεί και υπονομεύει την πρόοδο της χώρας. Δυστυχώς όμως, άλλοι εγκληματούν κι άλλοι θα τιμωρηθούν.

Ντροπή για μια χώρα χωρίς όραμα...

Δυστυχώς αποτύχαμε. Αποτύχαμε γιατί αντί να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα ουσίας, ασχοληθήκαμε με τον Καρβέλα, την Πάνια και την εκπομπή της Μανωλίδου. Και τώρα ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες.

Μπαίνουν οι τράπεζες, βγαίνουν οι "σκελετοί"...

Betanet και Altec φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον κανόνα που θέλει τις κρυμμένες επισφάλειες να βγαίνουν στη φόρα, όταν οι τράπεζες καλούνται να σώσουν εισηγμένες - Ερωτηματικά για ειλικρίνεια διοικήσεων και ρόλο ορκωτών.

"One stop shop" με … πετραχήλια

Η ιδέα ήταν απλή. Όπως όλες οι μεγαλοφυείς ιδέες. Στο Βατοπέδι σύχναζαν επιχειρηματίες, πολιτικοί, δικηγόροι κ.ά. Έμενε να συνδυαστούν οι ανάγκες. Το μόνο one stop shop που ευτύχησε να έχει η χώρα φορούσε… πετραχήλια.

Το ερωτικό κάλεσμα του ΥΠΟΙΟ

Η κυβέρνηση μάλλον έχει συνειδητοποιήσει ότι ελλείψει στιβαρών ηθικών αξιών η οικονομία είναι το παν για το λαό. Γι' αυτό κι έχει ρίξει όλο το -λιγοστό- βάρος της στον πολύπαθο τομέα. Γράφει ο Π. Κουδούνης.

Κρίση, φούσκες και χρήμα από τον… ουρανό!

Η δοκιμασμένη συνταγή ξαναδοκιμάζεται. Για να γλιτώσουμε από τη φούσκα, φτάνει άραγε μια ακόμη πιο μεγάλη; Το χρήμα από τον… ουρανό ίσως μπορέσει να σώσει προσωρινά τις αγορές, διακυβεύοντας όμως το μέλλον μας.

Η γραβάτα του Αλαβάνου και οι «βάρβαροι»

Ν. Φίλιππας: Τα ψεύτικα μεγέθη τα μεγάλα

Προτεραιότητα τα κεφάλαια μακράς πνοής

Πρωτοφανή φαινόμενα τρομοκρατούν τις αγορές

Εφραίμ, Καρβέλας και περίσσευμα Δημοκρατίας

Τράπεζες: Πίσω στις βασικές δραστηριότητες

ΡΟΚΑΣ:Στα χέρια των θεσμικών η "τιμωρία"

Οι πληγές των τραπεζών και το αμαρτωλό σχέδιο

Να 'ταν μόνο το κραχ... Έχουμε και τον Τατούλη!

"Ναι στην ενίσχυση, αλλά με ανταλλάγματα"

v