ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σαχινίδης: Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας με τη ΝΔ

Σαχινίδης: Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας με τη ΝΔ

"Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν είναι στη διαχείριση της οικονομίας αλλά στη φιλοσοφία της οικονομικής πολιτικής" τονίζει ο κ. Σαχινίδης σε συνέντευξή του στο euro2day.gr. Τι λέει για έλλειμμα, τράπεζες, ΟΤΕ.

Γιομπαζολιάς:

Γιομπαζολιάς: "ΠΑΣΟΚ, η κυβερνώσα Αριστερά"

Είναι ζήτημα ευθύνης και τιμής να ανατάξουμε τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, τονίζει στη συνέντευξή του στο euro2day.gr ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας, κ. Μάκης Γιομπαζολιάς.

Καρύδης: Θα επανεξετάσουμε το θέμα ΟΛΠ-Cosco

Καρύδης: Θα επανεξετάσουμε το θέμα ΟΛΠ-Cosco

Ριζική και σε βάθος επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης ΟΛΠ-Cosco προτίθεται να επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που εκλεγεί, σημειώνει σε συνέντευξή του στο euro2day ο τομεάρχης του κινήματος, Δ. Καρύδης.

Δημοκρατικοί: Όχι άλλα κομματικά συσσίτια

Δημοκρατικοί: Όχι άλλα κομματικά συσσίτια

"Κατάργηση του συσσίτιου για τα ανεπάγγελτα κομματικά στελέχη" ζητά ο πανεπιστημιακός κ. Αναστάσιος Τσάμης του νέου Κόμματος των Δημοκρατικών. Δείτε τις προτάσεις τους για "περισσότερη Δημοκρατία".

Γ. Στουρνάρας: 4+1 τομές για τη νέα κυβέρνηση

Γ. Στουρνάρας: 4+1 τομές για τη νέα κυβέρνηση

Ριζικές τομές στη δημόσια διοίκηση με μείωση υπουργείων και μόνιμους υφυπουργούς ζητά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο euro2day ο διευθυντής του ΙΟΒΕ, κ. Γ. Στουρνάρας. Βλέπει συστημικό κίνδυνο στις ασφαλιστικές.

Παπακωνσταντίνου: Τι αλλάζει στη φορολογία

Ενιαία, τιμαριθμοποιημένη και προοδευτική θα είναι η φορολογική κλίμακα που θα εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ εξηγεί σε συνέντευξη στο euro2day ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Πότε βλέπει μείωση για φυσικά πρόσωπα - επιχειρήσεις.

Ντίνα Λάζαρη: "Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε"

Στην Ελλάδα οι επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης είναι περιορισμένες, αλλά δεν αφορούν μόνο την οικονομία, εκτιμά η κ Ντίνα Λάζαρη, γραμματέας του τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ. Τι σχολιάζει για το "παλαιό" ΠΑΣΟΚ

"Eκτίναξη του ελλείμματος στο 8%, εφόσον..."

Εκτίναξη του ελλείμματος στο 8% εφόσον δεν υλοποιηθούν σειρά μέτρων, όπως ημιυπαίθριοι, είσπραξη βεβαιωθέντων φόρων, προβλέπει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο euro2day ο Γ. Παπαθανασίου.

Χατζηδάκης: Ο σχεδιασμός της ΝΔ για την ενέργεια

Υπέρ της συνεργασίας της ΔΕΗ και ιδιωτών, χωρίς να προσδιορίζει με ποιον τρόπο θα υλοποιηθεί αυτό, τάσσεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκης Καμία δέσμευση για ρήτρα καυσίμου. Τι δηλώνει για ΡΑΕ, ΔΕΣΜΗΕ.

Χρυσοχοΐδης: Τα σχέδια για ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ

Κατά της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ και υπέρ της διατήρησης ΔΕΗ και ΕΛ.ΠΕ. υπό δημόσιο έλεγχο και διοίκηση τάσσεται ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Οι θέσεις για ανταγωνισμό, τιμολόγια ΔΕΗ και ΑΠΕ.

Αβραμόπουλος σε iatronet.gr: Τι κάναμε στην Υγεία

Κουβέλης: Το σχέδιο για την πράσινη ανάπτυξη

Γ. Μαγκριώτης: Αυξάνουμε ΠΔΕ, μειώνουμε διόδια

Κούρταλης: Ζητούνται μέτρα τόνωσης οικονομίας

Λαφαζάνης: Δεν θέλουμε υπερμέγεθες κράτος

Λ. Κατσέλη: Οι δεσμεύσεις μας στην αγορά

Ντ. Μπακογιάννη: Πιο έτοιμοι για μεταρρυθμίσεις

Νίκος Πέντζος: "Ζητούμενο η βιώσιμη ανάπτυξη"

Πρόκληση για τα private equity η Ελλάδα

VINCI: "Ανοιχτή" η συμμετοχή σε Ελληνική Τεχνική

v