ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ. Βαράγκης: Εγγυώμαι τη συνέχεια της εταιρείας

Δ. Βαράγκης: Εγγυώμαι τη συνέχεια της εταιρείας

O πρόεδρος και βασικός μέτοχος της εισηγμένης μιλά για την τρέχουσα κατάσταση και τα επεκτατικά σχέδια της εταιρείας. Οι ανάγκες κεφαλαιακής στήριξης και τα φιλόδοξα πλάνα στη Μέση Ανατολή.

Τα στρατηγικά οφέλη από το deal με τη Dufry

Τα στρατηγικά οφέλη από το deal με τη Dufry

Για συμφωνία με πολλά οφέλη για τη Folli Follie και την οικονομία κάνει λόγο ο ιδρυτής του ομίλου, Δ. Κουτσολιούτσος, αναφερόμενος στο deal με την Dufry. Όχι σε μεταφορά έδρας. Οι συνέργειες και οι νέες κινήσεις.

Pillay: Νικώντας τους φόβους έρχεται η επιτυχία

Pillay: Νικώντας τους φόβους έρχεται η επιτυχία

Εάν γνωρίζουμε παράγοντες του ασυνείδητου που επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε μπορούμε να βελτιώσουμε τις αποφάσεις που παίρνουμε λέει ο S. Pillay. Επιτυχημένος είναι αυτός που ξανασηκώνεται, τονίζει.

"Ρυθμίσεις δανείων χωρίς να θιγούν οι τράπεζες"

Αποζημιώσεις σε καταναλωτές και πελάτες θα πληρώνουν όσοι νοθεύουν τον ανταγωνισμό, προαναγγέλλει ο γ.γ. καταναλωτή, Γ. Στεργίου. Πού αποδίδει τις υψηλές τιμές. Οι σχεδιασμοί για τις ρυθμίσεις των δανείων.

Τουρισμός: Δεν φταίει μόνο η έλλειψη πόρων!

Τουρισμός: Δεν φταίει μόνο η έλλειψη πόρων!

Η Μ. Καράτζη, αναπληρώτρια CEO της Καράτζη, μιλά με ανοιχτά χαρτιά για τις αδυναμίες του τουρισμού. Τονίζει πως την επόμενη τριετία θα κριθεί η απόδοση του κλάδου για τις επόμενες δεκαετίες.

Πώς μπορεί να ζωντανέψει η αγορά ακινήτων!

Τι προτείνουν οι Κύπριοι επιχειρηματίες του real estate για μια αγορά σαφώς πιο «προχωρημένη» και διεθνοποιημένη από την ελληνική. Συνέντευξη με τον γνωστό επιχειρηματία του κλάδου κ. Παντελή Λεπτό.

ΒP: Μπαίνουμε στον αγωγό ΤΑΡ

Την είσοδο της ΒΡ στην εταιρεία που θα κατασκευάσει τον αγωγό Trans Adriatic Pipeline, με διέλευση από την Ελλάδα, αποκάλυψε μιλώντας στο euro2day ο Alastair Cook αντιπρόεδρος της ΒΡ Αζερμπαϊτζάν.

Αληγιζάκης: Ιδού η Ρόδος… για τη νέα κυβέρνηση

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΪΛ καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει τον ψηφισθέντα νόμο για την εξυγίανση της αγοράς των καυσίμων και αναλύει τα μέτρα άμυνας της εταιρείας του απέναντι στην οικονομική κρίση.

"Κάθε εργαζόμενος ζει 1 άνεργο και 1 συνταξιούχο"

Πώς μειώθηκε το μέσο εισόδημα κατά 50%. Η μείωση του εργατικού κόστους δεν οδηγεί σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας λέει ο Σ. Ρομπόλης. Επικίνδυνη η εκτίναξη της ανεργίας. "Καμπανάκι" και για τα έσοδα των Ταμείων.

REVOIL: Μελετά την εξαγορά και άλλου πλοίου

Περαιτέρω επέκταση στη ναυτιλία εξετάζει η εισηγμένη, σε μια περίοδο όπου κερδίζει μερίδια στην αγορά καυσίμων. Η φετινή πορεία του κλάδου και η απάντηση της REVOIL στην κρίση. Μιλά ο δ/νων σύμβουλος Γ. Ρούσσος.

Μανέλλης: "Βρείτε τα πάση θυσία"

Πώς μπορεί η κυπριακή οικονομία να ανακάμψει

Κυβέρνηση αρίστων με πολιτικούς & τεχνοκράτες

«Είμαστε φιλικοί προς την επιχειρηματικότητα»

«Μεγαλύτερο στοίχημα το νέο φορολογικό»

Ο άνθρωπος που νίκησε το... «σύνδρομο Ψωμιάδη»

Στ. Μάνος: «Το μνημόνιο δεν υπάρχει πια»

Η συνταγή ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία

"Να συνεργαστούν οι δυνάμεις της μεταρρύθμισης"

Λοβέρδος:Να μη χαθούν οι θυσίες δυόμισι ετών

v