ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

J. Person: Συμβουλές για trading από ένα βετεράνο

J. Person: Συμβουλές για trading από ένα βετεράνο

Επιτυχημένες τεχνικές από τον γνωστό επενδυτή. Η σημασία της τεχνικής ανάλυσης. Πότε οι αγορές ζητούν πίσω... τα λεφτά σου. Τα μυστικά για συναλλαγές με ορίζοντα ημέρας και η μέθοδος Last Condition Stop. Πώς γίνονται τα μεγάλα λάθη.

Με… σκυμμένο κεφάλι στο νέο έτος η βιομηχανία

Με… σκυμμένο κεφάλι στο νέο έτος η βιομηχανία

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ κ. Ε. Κούρταλης εκφράζει τον έντονο σκεπτικισμό του για τις προοπτικές του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας και της εγχώριας βιομηχανίας γενικότερα, μέσα στο 2014. Ευθείες βολές σε κυβέρνηση και τράπεζες.

Eυρ. Δοντάς: «Οι χειρότερες μέρες έχουν περάσει»

Eυρ. Δοντάς: «Οι χειρότερες μέρες έχουν περάσει»

Ο πρόεδρος της Επιλέκτου Ευρυπίδης Δοντάς μιλά στο Euro2day.gr για τη φετινή πορεία και τα σχέδια του ομίλου. Ο πονοκέφαλος του ενεργειακού και του μη μισθολογικού κόστους. «Οδηγία» της Ε.Ε. για στήριξη της βιομηχανικής παραγωγής!

TAGS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Θωμάς Ρούμπας: Τα νέα σχέδια της Dionic

Θωμάς Ρούμπας: Τα νέα σχέδια της Dionic

Τους βασικούς άξονες ανάπτυξης της Dionic παρουσιάζει ο πρόεδρος Θ. Ρούμπας, μιλώντας στο Euro2day.gr Οι κινήσεις σε ηλεκτρονικό εμπόριο και ΑΠΕ. Οι ώριμες συζητήσεις για στρατηγικό και οι νέες αγορές. Εκτιμά ότι μετά την ΑΜΚ έρχεται συμφωνία με τράπεζες.

«Daily Secret» από την Αθήνα, σε 37 πόλεις του κόσμου

«Daily Secret» από την Αθήνα, σε 37 πόλεις του κόσμου

Ξεκινώντας από την Αθήνα της κρίσης, το Daily Secret κατακτά τον κόσμο. Δεν πρέπει να φοβούνται οι νέοι επιχειρηματίες να δίνουν ποσοστά των εταιρειών τους, λέει η Phaedra Chrousos στο Euro2day.gr. Πώς άντλησε χρήμα από venture capitals στις ΗΠΑ.

Η «επόμενη μέρα» των κυπριακών τραπεζών

Οι μεγάλες αλλαγές, οι τρέχουσες προκλήσεις και οι προοπτικές για την επόμενη μέρα του κλάδου. Συνέντευξη του κ. Γιώργου Άππιου, διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου Πειραιώς στην Κύπρο.

Ένας Έλληνας στην παγκόσμια ελίτ των οινοποιών

Οινοπαραγωγός από... κούνια, ο Κωστής Δαλαμάρας ανήκει στην αφρόκρεμα του κλάδου. Μιλά στο Euro2day.gr για τα απίστευτα βαρίδια της γραφειοκρατίας. Τα ευτράπελα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και η ανάγκη για... ισορροπία.

Πώς μια ιδέα γίνεται... επιχείρηση!

Η... χημεία και το δέσιμο μιας ομάδας είναι τα βασικά συστατικά για την επιτυχία μιας επιχείρησης, τονίζει ο Σπύρος Λούρος της Cosmote. Κρίσιμη και η καινοτομία της ιδέας, σημειώνει. Το πρόγραμμα Cosmote Startup και τι προσφέρει στους συμμετέχοντες.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μυρτάκης: Ο νέος ρόλος των συνεταιριστικών τραπεζών

Υπήρξε σημαντικό ενδιαφέρον στις αυξήσεις κεφαλαίου των 6 συνεταιριστικών τραπεζών, τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Μυρτάκης. Δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον. Τα σχέδια για συνεργασία με δήμους και γερμανικά ταμιευτήρια.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αργυρός: Kρίση και επιπτώσεις στη δικαιοσύνη

Ο κ. Αργυρός, επισήμανε ότι από την εφαρμοζόμενη πολιτική ο Έλληνας πολίτης εμποδίζεται συστηματικά από την Πολιτεία να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ελληνική «Obrela» υψηλής τεχνολογίας

Endeavor: Δημιουργεί τη «μαγιά» του νέου επιχειρείν

Σ. Θεοδωρίδης: «Κουρεύουν» περιουσίες των μεσαίων

Χαραγκιώνης: «Δριμύ κατηγορώ» για φόρο ακινήτων

Δ. Χριστοδουλιάς: Ευκαιρία η κρίση για «νοικοκύρεμα»

Kuyas: Ο... μεγαλοεπενδυτής των social media

Χρηματιστής το πρωί... μαραθωνοδρόμος το βράδυ!

J. Loubère: Μονόδρομος η συγκέντρωση στο λιανεμπόριο

«Εξάγουμε περισσότερη τεχνολογία παρά ελαιόλαδο»

Sargia Partners: Εκπαιδεύοντας τους ηγέτες

v