ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οικονομίδης: Ποιοτικά δημόσια έργα μέσω πιστοποίησης

Οικονομίδης: Ποιοτικά δημόσια έργα μέσω πιστοποίησης

Η πιστοποίηση σύνθετων υποδομών, από γέφυρες μέχρι μεταλλικές κατασκευές, μπορεί να συμβάλει στην εμπέδωση κουλτούρας ποιότητας στα δημόσια έργα υποστηρίζει ο Γιάννης Οικονομίδης, Διευθυντής Πιστοποίησης της TÜV Hellas. Τα οφέλη για τις εταιρίες.

TAGS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - REAL ESTATE

Τ. Γκιάτης: Με γρήγορα βήματα η ιδιωτικοποίηση της Alpha Bank

Τ. Γκιάτης: Με γρήγορα βήματα η ιδιωτικοποίηση της Alpha Bank

Η επιτυχής ολοκλήρωση των stress test ανοίγει το δρόμο για την ταχεία ιδιωτικοποίηση, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της τράπεζας. Σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα και συνέχεια στη διοίκηση.

Χρυσοχοΐδης: Ποιες επενδυτικές ευκαιρίες δημιούργησε η πτώση

Χρυσοχοΐδης: Ποιες επενδυτικές ευκαιρίες δημιούργησε η πτώση

Ο ιδιοκτήτης της ομώνυμης χρηματιστηριακής εταιρείας Νίκος Χρυσοχοΐδης ερμηνεύει τις τελευταίες αναταράξεις στο ταμπλό, μιλά για τα stress tests των τραπεζών και αναφέρεται στις μετοχές που επιλέγει από το ελληνικό χρηματιστήριο.

«Πρόγραμμα made in Greece μετά το Μνημόνιο»

«Πρόγραμμα made in Greece μετά το Μνημόνιο»

Η Ελλάδα πρέπει να εκπονήσει το δικό της σχέδιο μεταρρυθμίσεων τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Euro2day.gr. Ποιο είναι το σχέδιο για το μισθολόγιο του Δημοσίου. Κομβική η ολοκλήρωση της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με τρόικα. Τάσσεται υπέρ προληπτικής γραμμής.

Κυριάκου (KPMG): Καθολικό πόθεν έσχες η λύση για τη φοροδιαφυγή

Κυριάκου (KPMG): Καθολικό πόθεν έσχες η λύση για τη φοροδιαφυγή

Πάσχουμε σε όλα όσα ζητά ένας επενδυτής υποστηρίζει ο επικεφαλής της KPMG. Ζητά ισορροπημένη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια και λουκέτο σε εταιρείες που δεν αποδίδουν στην κοινωνία. Οι τράπεζες πρέπει να βάλουν «μνημόνια» στις επιχειρήσεις.

«Ευθύνη όλων η βιωσιμότητα του Κέντρου Πολιτισμού στο Φάληρο»

Ο Γιάννης Τροχόπουλος και η Έλλη Ανδριοπούλου, δύο άνθρωποι «κλειδιά» στη δημιουργία του Κέντρου Πολιτισμού που χτίζει το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στο Φάληρο, μιλούν για την επόμενη μέρα. Η επένδυση των 566 εκατ. ευρώ, ο ρόλος του Δημοσίου και η βιωσιμότητα.

Μωραϊτάκης: Όχι σε «πρόχειρη» έξοδο από το μνημόνιο

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ Αλ. Μωραϊτάκης μετά το sell off των τελευταίων ημερών στο χρηματιστήριο. Οι προτάσεις και εκτιμήσεις του γνωστού χρηματιστή για το δημόσιο χρέος, την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου αλλά και τη στάση των πολιτικών κομμάτων.

Αλ. Αγγελόπουλος: Κινδυνεύει το θετικό μομέντουμ στον τουρισμό

Η άνθηση μπορεί να αποδειχτεί συγκυριακή, προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος του ομίλου Aldemar. Γιατί απειλείται με ύφεση ο κλάδος. Μονόδρομος για την επιβίωση των τουριστικών επιχειρήσεων η αλλαγή στρατηγικής. Τροχοπέδη για επενδύσεις οι επιλεκτικές κρατικές παρεμβάσεις.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

P. Toschi (JP Morgan): Οι αγορές έπαψαν να είναι φθηνές

Η Ελλάδα αρχίζει να σταθεροποιείται τονίζει η Global Strategist της JP Morgan Asset Management σε συνέντευξη στο Euro2day.gr. Υπογραμμίζει, όμως, πως η επιστροφή της οικονομίας σε τροχιά διατηρήσιμης ανάκαμψης είναι μακρά διαδικασία. Oι εκτιμήσεις για τις μετοχές.

Σάλλας: Γυρίζουν σελίδα τράπεζες και επιχειρήσεις

Η Ελλάδα ανακάμπτει, τονίζει ο πρόεδρος της Πειραιώς. Βλέπει κλιμακούμενο επενδυτικό ενδιαφέρον και ζητά να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Κλειδί η προσφορά «ποιότητας» και το σταθερό περιβάλλον. Οι προβλέψεις για τις τράπεζες και η αποτίμηση των κινήσεων Ντράγκι.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

De Vijlder: Η ανάπτυξη παραμένει η πραγματική πρόκληση για την Ελλάδα

Π. Καρβούνης: Καινοτομίες και μεταρρυθμίσεις χρειάζεται η Ελλάδα

Δραγασάκης: Η κινδυνολογία απειλεί την οικονομία

Ποζρικίδης: Το μικρό θαύμα της ΔΕΘ και το σχέδιο για στρατηγικό

Κούρταλης: Εχουμε βαρεθεί τις υποσχέσεις και τα καλά λόγια!

«Δώστε κίνητρα για ταχεία αναδιάρθρωση επιχειρήσεων»

Σφακιανάκης: Τεχνολογικά «ανοχύρωτες» οι ελληνικές επιχειρήσεις

Ανδρεάδης: Οι επόμενοι στόχοι για τον ελληνικό τουρισμό

Ευριπίδης (Genesis Pharma): Πώς κάναμε το turnaround

Η «ελληνική ποιότητα» παίρνει δουλειές στο εξωτερικό!

v