ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Koefoed (Saxo Bank): Πιθανότερο αποτέλεσμα παραμένει η συμφωνία

Koefoed (Saxo Bank): Πιθανότερο αποτέλεσμα παραμένει η συμφωνία

Θα υπάρξει τελικώς συμφωνία, αλλά ενδέχεται να κλείσει στα τέλη Φεβρουαρίου εκτιμά ο Mads Koefoed, επικεφαλής μακροοικονομικής στρατηγικής της Saxo Bank σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Ποιο είναι το χειρότερο σενάριο. Μικρότερος ο κίνδυνος μετάδοσης στην ευρωπεριφέρεια.

Ικτίνος: Περισσότερα μάρμαρα, σε περισσότερες χώρες

Ικτίνος: Περισσότερα μάρμαρα, σε περισσότερες χώρες

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ευάγγελος Χαϊδάς αναλύει τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η εισηγμένη μέσα στο 2015 σε όλες τις δραστηριότητές της, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την αισιοδοξία του για την πορεία των οικονομικών επιδόσεών της.

Αληγιζάκης: Σύμμαχοι με την κυβέρνηση στην πάταξη λαθρεμπορίου

Αληγιζάκης: Σύμμαχοι με την κυβέρνηση στην πάταξη λαθρεμπορίου

Έτοιμες να στηρίξουν τις κυβερνητικές προσπάθειες για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών, τονίζει ο CEO της ΕΛΙΝΟΙΛ, Γ. Αληγιζάκης. Τα σημάδια ανάκαμψης στην αγορά και οι «ανεβασμένες ταχύτητες» της εταιρίας.

Ποιο σενάριο «βλέπουν» οι αγορές για την Ελλάδα

Ποιο σενάριο «βλέπουν» οι αγορές για την Ελλάδα

Την πιθανότερη εξέλιξη του «ελληνικού δράματος» και τις αναμενόμενες αντιδράσεις των αγορών αναλύει στο Euro2day.gr ο επικεφαλής συναλλάγματος της Unicredit Βασίλης Γκιωνάκης. Οι διαφορές με το 2012.

Χατζηδάκης: «Δεν τάζουμε κήπους με τριαντάφυλλα, λέμε τα εφικτά!»

Χατζηδάκης: «Δεν τάζουμε κήπους με τριαντάφυλλα, λέμε τα εφικτά!»

Η επιλογή ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει τη χώρα στα βράχια ακόμα και αν γίνει η «κωλοτούμπα» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Οι μεταρρυθμίσεις στο τέλος αποδίδουν. Ήρθαν επενδύσεις με ονοματεπώνυμο. Σταδιακά θα γίνουν οι φορολογικές ελαφρύνσεις.

Μηλιός: Δεν χρειαζόμαστε έκτακτες εισφορές και φόρους

Σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει σύντομα νέα συμφωνία με τους δανειστές δηλώνει ο Γιάννης Μηλιός. Θα δεσμευτούμε στους στόχους, όχι στον τρόπο. Δεν θα δημιουργήσουμε νέα ελλείμματα. Θα συνεργαστούμε με μακροχρόνιους επενδυτές.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Μπακογιάννη: Εφικτή η μείωση της φορολογίας

Εκτός πραγματικότητας οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος, δηλώνει η υποψήφια βουλευτής της Α’ Αθηνών με τη Ν.Δ. «Υποχρεωτική» η μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις, οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ και η αναπροσαρμογή στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων.

Τσακαλώτος: Πού μας εμπιστεύονται οι ξένοι

Δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν κάνουμε κάτι με το χρέος, υποστηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αγορές καταλαβαίνουν όσα λέμε. Οι πιστωτές μας εμπιστεύονται περισσότερο στο να διευρύνουμε τη φορολογική βάση. Τα σχέδια για τράπεζες και φόρους.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

«Θα συνεργαστώ με όποιον μου υποδείξει ο λαός»

Η χώρα χρειάζεται μια «Εθνική Ελλάδος» ώστε να αναμετρηθεί σε ενιαίο μέτωπο με τους δανειστές τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού. Η πρόταση για τη διαπραγμάτευση και το χρέος. Σε ποιους τομείς πρέπει να επικεντρωθούν οι μεταρρυθμίσεις.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Καραφυλλίδης: Ο γάμος Μύθος-Fix και η «προίκα» για διεθνή καριέρα

Πού βάζει τον πήχη από τη συμπόρευση Μύθου και Fix ο CEO της Μύθος Ζυθοποιία. Ο στόχος για «κερδοφόρα» αύξηση μεριδίου και ο ανταγωνισμός με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Η ψήφος εμπιστοσύνης της Carlsberg στην ελληνική αγορά.

TAGS ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ

Σπύρος Κυρίτσης: Μονόδρομος για την Ελλάδα η ανάπτυξη

Κούρταλης: Η κλωστοϋφαντουργία πρέπει και μπορεί να ανακάμψει!

Στ. Μάνος: Το αδιέξοδο στην Ελλάδα είναι συνολικό

Ν. Χαραλάμπους: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει «Μέκκα» των υδροπλάνων

Χαλκιόπουλος: Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανεβάζει τον πήχη για το 2015

Γ. Κανταρτζής: Οι αγορές θα βρουν αφορμή για μια ακόμα κορυφή

ΕΨΑ: Πώς μπαίνει «σφήνα» στις πολυεθνικές

Φρουζής: Ζητάμε από το κράτος μόνο τα αυτονόητα!

Καρυτινός: Πού θα βγουν ευκαιρίες στο ελληνικό real estate

Acampora: Πότε θα βγω αγοραστής στο Ελληνικό Χρηματιστήριο

v