ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κουτρουμάνης: Λάθος η συζήτηση στο ασφαλιστικό από μηδενική βάση

Κουτρουμάνης: Λάθος η συζήτηση στο ασφαλιστικό από μηδενική βάση

Πώς πρέπει να διαπραγματευτεί η κυβέρνηση και γιατί «κοστίζει» η άρνηση εφαρμογής ψηφισμένων νόμων. «Όχι» σε μείωση κύριων συντάξεων και νέες αλλαγές σε όρια ηλικίας. Τα δομικά προβλήματα, οι αδικίες και πού θα κριθεί η βιωσιμότητα.

Κύπρος: Πότε θα «πέσει χρήμα» στην οικονομία

Κύπρος: Πότε θα «πέσει χρήμα» στην οικονομία

Ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου κ. Γιώργος Άππιος αισιοδοξεί για σταδιακή βελτίωση της κατάστασης στην οικονομία, εκτιμώντας πως από τα τέλη του έτους οι τράπεζες θα αρχίσουν να δανείζουν περισσότερο και φτηνότερο χρήμα.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κασούμης: Το πλαστικό χρήμα θα «μαζέψει» την παραοικονομία

Κασούμης: Το πλαστικό χρήμα θα «μαζέψει» την παραοικονομία

Πολλά τα οφέλη για οικονομία, κυβέρνηση αλλά και καταναλωτές από την επιβολή χρήσης πλαστικού χρήματος, υποστηρίζει ο εντεταλμένος γενικός διευθυντής της Alpha Λεωνίδας Κασούμης. Πώς συμπεριφέρονται οι καταναλωτές.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κύπρος: Οι συνεργατικές τράπεζες «επιστρέφουν δριμύτερες»!

Κύπρος: Οι συνεργατικές τράπεζες «επιστρέφουν δριμύτερες»!

Τριετές πρόγραμμα για εκσυγχρονισμό με ισχυρά κίνητρα για αναδιαρθρώσεις δανείων και όφελος πέραν του 1 δισ. ευρώ για την οικονομία. Συνέντευξη του Προέδρου της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας κ. Νικόλα Χατζηγιάννη.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κύπρος: Η λιτότητα και... ο γάιδαρος του Χότζα!

Κύπρος: Η λιτότητα και... ο γάιδαρος του Χότζα!

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ κ. Σταύρος Ευαγόρου προειδοποιεί την κυπριακή κυβέρνηση πως η συνέχιση του προγράμματος λιτότητας απειλεί τα θεμέλια της οικονομίας. Πώς μπορεί να βγει η χώρα από την κρίση.

Λουφάκης: Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για τις εξαγωγές

Υπάρχει πολύ κακή εικόνα για την Ελλάδα, ακόμα και μακροχρόνιοι πελάτες ζητούν εγγυητικές καλής εκτέλεσης, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ. Πρέπει να αποκατασταθεί η ρευστότητα. Κλειδί για την ανάπτυξη η αξιοποίηση των λιμανιών. Πρόβλημα η χαμηλή προστιθέμενη αξία των προϊόντων.

Κύπρος: Κίνητρα και μεταρρυθμίσεις ζητούν οι επιχειρήσεις

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων κ. Χρίστος Μιχαηλίδης μιλά στο Euro2day.gr για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Χάρης Γεωργιάδης: Ο Κύπριος ΥΠΟΙΚ που πιστεύει στο μνημόνιο!

Ο υπουργός Οικονομικών μιλά στο Euro2day.gr για τις προοπτικές της Κύπρου. Η έξοδος στις αγορές μοναδικός τρόπος απεξάρτησης από το πρόγραμμα. Παράλογο να συμφωνείς σε μια πολιτική και να μην την εφαρμόζεις. Πώς σχολιάζει το Grexit και τον προληπτικό φόρο 26%.

Τσακίρης: Μπορούμε να κερδίσουμε στον τουρισμό και τη φετινή χρονιά

Η άρση της αβεβαιότητας θα επιτρέψει στην Ελλάδα να διεκδικήσει φέτος νέο τουριστικό ρεκόρ, τονίζει ο πρόεδρος του ΞΕΕ. Χάνεται φορολογητέα ύλη 2 δισ. από παράνομα τουριστικά καταλύματα. Ανταγωνιστική η Αθήνα, πρέπει να προσεχτεί η αστυνόμευση στο κέντρο.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μίχαλος: Αδύνατη η αύξηση του κατώτατου μισθού

Δεν μπορεί να υλοποιηθεί συμφωνία με υφεσιακά μέτρα προειδοποιεί ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Κάθε μήνας που περνά αφήνει αρνητικά αποτυπώματα. Αύξηση κατώτατου μισθού χωρίς άρση αντικινήτρων θα φέρει ανεργία. Η πρόταση για τον πρωτογενή τομέα.

Mobius: Με ποια σήματα πουλάω τις μετοχές μου

Κορκίδης: Η αγορά δεν αντέχει έως τον Ιούνιο

DeGiro: H πλατφόρμα που θέλει το 20%-25% των συναλλαγών στο ΧΑ

Κώστας Γεράρδος: Η αβεβαιότητα αποσταθεροποιεί την αγορά

Γιάννης Δημάκης: «Η ζωή αρχίζει μετά τις επιδοτήσεις»

Κρητών Αρτος: Τα νέα σχέδια σε Ελλάδα και εξωτερικό

Παπαθανασίου: Η ΕΛΤΟΝ «καλοβλέπει» την τουρκική αγορά

Das Hellas: Γιατί είναι επιτακτική η ασφάλιση νομικής προστασίας

Κλωστ. Ναυπάκτου: Θετικό ξεκίνημα για τη νέα μονάδα

REVOIL: Ανεβάζει τον πήχη για το 2015

v