Υποχωρεί η Wall μετά το σταθεροποιητικό άνοιγμα

Πτώση καταγράφουν οι κύριοι δείκτες στη Wall Street, μετά το σταθεροποιητικό άνοιγμα, με την αγορά να επικεντρώνει κυρίως την προσοχή της στην πορεία των πετρελαϊκών τιμών. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Πτώση καταγράφουν οι κύριοι δείκτες στη Wall Street, μετά το σταθεροποιητικό άνοιγμα, με την αγορά να επικεντρώνει κυρίως την προσοχή της στην πορεία των πετρελαϊκών τιμών.

Ο όγκος συναλλαγών κινείται σε υψηλά επίπεδα λόγω της λήξης των παραγώγων προϊόντων αλλά και την έναρξη της διαδικασίας επαναστάθμισης δεικτών (rebalancing indexes) από την S&P.

Στα εταιρικά νέα οριακά κέρδη καταγράφει η μετοχή της Intel μετά και την αναβάθμιση της μετοχής από την Deutsche Bank σε ”Buy”, από ”Hold” προηγουμένως.

Μικρά κέρδη σημειώνει και η μετοχή της Apple Computer λόγω της αναβάθμισης σε ”Overweight” από τη Morgan Stanley. Aντίθετα την ισχυρότερη πτώση μεταξύ των μετοχών του Dow 30 καταγράφει η Citigroup, μετά την ”εντολή” της FED προς την εταιρία να μην προχωρήσει σε εξαγορές μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες που διεξάγει στο διεθνή οίκο.

Στα μακροοικονομικά νέα, πτώση στο 92,9 σημείωσε ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος του Πανεπιστημίου του Michigan, έναντι 94,1 το Φεβρουάριο.

Στις 10.582 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow, με απώλειες 0,4%, ενώ πτώση 0,57% καταγράφει ο Nasdaq, λίγο υψηλότερα από τις 2.000 μονάδες. Εξάλλου, πτώση 0,42% σημειώνει ο S&P 500, στις 1.185 μονάδες

Εν τω μεταξύ οριακά κέρδη 0,02% κατέγραψε ο FTSE 100, στις 4.923 μονάδες, ενώ κέρδη 0,26% σημείωσε ο Dax, στις 4.327 μονάδες. Εξάλλου, άνοδο 0,46% κατέγραψε ο Cac, στις 4.050 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v