Δυναμικό ριμπάουντ στη Wall

Σε ράλι εξελίσσεται το θετικό κλίμα που δημιούργησε στη Wall η καλύτερη των προσδοκιών πορεία της καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Απρίλιο στις ΗΠΑ. Μικρή κάμψη εμφάνισε η επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σημαντικά κέρδη καταγράφουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, αφού διεύρυναν τα κέρδη που προκάλεσε η καλύτερη των προβλέψεων πορεία της καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Απρίλιο. Ανεπηρέαστη φαίνεται ότι αφήνει την αμερικανική αγορά η μικρή κάμψη στο δείκτη της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Σικάγο.

Αναλυτικά, η καταναλωτική εμπιστοσύνη για το μήνα Απρίλιο, διαμορφώθηκε στο 108,8, έναντι προβλέψεων για πτώση στο 107,5 και ενώ το Μάρτιο βρέθηκε στο 110,2. Εξάλλου, ο δείκτης επιχειρηματικής δραστηριότητας του Σικάγο ανακοινώθηκε, για το ίδιο χρονικό διάστημα, στο 54,7, έναντι εκτιμήσεων για 55.

Θετική εκτιμάται από αναλυτές η επίδραση της αλλαγής διοίκησης στην υπό έρευνα Worldcom. Η έρευνα της SEC, περιλαμβάνει την εξέταση των δανείων που έλαβε ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος, αλλά και των λογιστικών καταστάσεων της εταιρίας.

Στο +1,71% διαμορφώνεται αυτή την ώρα ο βιομηχανικός Dow, στις 9.986 μονάδες, ενώ στο +1,89% βρίσκεται ο Nasdaq, στις 1.688 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v