Εξασθενεί το ράλι στη Wall (update)

Φθίνουσα πορεία εμφανίζει το ράλι στην αμερικανική αγορά εν αναμονή της απόφασης της Fed για τα επιτόκια, ύστερα από συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με τρομοκρατικές απειλές εναντίον της Γαλλίας. Με κέρδη έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Φθίνουσα πορεία εμφανίζει το ράλι στην αμερικανική αγορά εν αναμονή της απόφασης της Fed για τα επιτόκια, ύστερα από συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με τρομοκρατικές απειλές εναντίον της Γαλλίας.

Με κέρδη έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Ειδικότερα, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι μια οργάνωση που αυτοαποκαλείται ”Υπηρέτες του Αλλάχ του Ισχυρού και του Συνετού” απηύθυνε σήμερα στον αρχηγό της γαλλικής κυβέρνησης, μεσω της εφημερίδας Le Parisien, προειδοποίση η οποία περιέχει απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις τόσο στο γαλλικό έδαφος όσο και κατα των γαλλικών συμφερόντων στο εξωτερικό.

Εξάλλου, η Lehman Brothers άνοιξε ”το χορό” των εταιρικών αποτελεσμάτων, ανακοινώνοντας πριν από την έναρξη της συνεδρίασης τον υπερδιπλασιασμό των κερδών της για το πρώτο τρίμηνο χρήσης, υπερβαίνοντας και τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Για άλλη μια ημέρα ανακοινώθηκαν συμφωνίες, με αυτή της εξαγοράς της Community First από την BancWest να δεσπόζει. Να σημειωθεί ότι η BancWest είναι θυγατρική της γαλλικής BNP Paribas.

Η 3Μ καταγράφει κέρδη, ύστερα από την προς τα πάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου αλλά και του έτους.

Υψηλότερα κατά 8% κινείται και η Metro Goldwyn Mayer, εν μέσω προσδοκιών για τη διανομή υψηλού μερίσματος.

O Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,56% στις 10158,98 μονάδες, ο Nasdaq υποχωρεί 0,02% στις 1938,92 μονάδες, ενώ ο S&P κινείται υψηλότερα κατά 0,40% στις 1108,89 μονάδες.

Ο FTSE 100 έκλεισε στις 4428,9 μονάδες με άνοδο 0,36%, ο DAX σημείωσε κέρδη 0,30% στις 3822,37 μονάδες, ενώ ο CAC 40 σημείωσε κέρδη 0,40% στις 3588,04.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v