Επιφυλακτικά οι ευρωαγορές

Επιφυλακτικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές, εν όψει του ανοίγματος της Wall Street ύστερα από τρεις μέρες αργίας, αλλά και λόγω της νέας ανόδου των τιμών του πετρελαίου. Στο επίκεντρο πετρελαϊκές και αυτοκινητοβιομηχανίες.

Επιφυλακτικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, καθώς η άνοδος των τιμών του πετρελαίου και το γεγονός ότι η Wall Street παρέμεινε κλειστή δημιουργούν ανάμικτα συναισθήματα στους επενδυτές.

Η νέα άνοδος των τιμών του πετρελαίου, ως αποτέλεσμα του σαμποτάζ σις εξαγωγικές εγκαταστάσεις του Ιράκ, εκτιμάται ότι θα φέρει στο προσκήνιο τους πετρελαϊκούς τίτλους.

Ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει και ο κλάδος των αυτοκινητοβιομηχανιών, καθώς αργότερα στην ημέρα η Renault είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει εκτιμήσεις και στοιχεία για τις πωλήσεις της στο α΄ εξάμηνο του έτους.

Στο +0,13% και τις 4.409 μονάδες κινείται αυτή την ώρα ο δείκτης FTSE- 100, ενώ κέρδη της τάξης του 0,14% εμφανίζει ο DAX στο επίπεδο των 4.001 μονάδων. Στο –0,09% και τις 3.684 μονάδες ο CAC 40.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v