Υποτονικό κλίμα στις ευρωαγορές λόγω Wall

Ακολουθώντας τη βύθιση του δείκτη Nasdaq στη Νέα Υόρκη χθες, οι τεχνολογικές μετοχές υποχωρούν σε χαμηλότερα επίπεδα. Οι βιομηχανίες αυτοκινήτων ενισχύονται μετά τη βελτίωση των πωλήσεών τους στις ΗΠΑ και η εικόνα των ευρωαγορών είναι μικτή.

Ακολουθώντας τη βύθιση του δείκτη Nasdaq στη Νέα Υόρκη χθες, οι τεχνολογικές μετοχές υποχωρούν σε χαμηλότερα επίπεδα.

Οι τεχνολογικοί τίτλοι στην Wall Street υποχώρησαν αισθητά όταν η Smith Barney ανακοίνωσε ότι θεωρεί τη μετοχή της Yahoo! ακριβή σε σχέση με τις προοπτικές κερδοφορίας της και η Morgan Stanley εκτίμησε ότι η κερδοφορία της Intel ίσως απογοητεύσει τις προσδοκίες των επενδυτών.

Κέρδη αποκομίζει ο κλάδος αυτοκινητοβιομηχανιών μετά την ανακοίνωση εταιριών όπως η BMW και η DaimlerChrysler για αύξηση των πωλήσεων οχημάτων στην αμερικανική αγορά.

Το κλίμα στις ευρωαγορές είναι υποτονικό μετά μια δραστήρια εβδομάδα και ο δείκτης FTSE ενισχύεται οριακά 0,01% στις 4.425 μονάδες. Ο DAX υποχωρεί 0,29% στις 4.023 μονάδες, ενώ ο CAC 0,07% στις 3.713 μονάδες.

Η μετοχή της Yukos Oil βυθίστηκε 14% στα 181,3 ρούβλια όταν ανακοινώθηκε πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων του πετρελαϊκού κολοσσού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v