Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποίηση σε ευρωαγορές-Futures Wall Street

Σε πορεία σταθεροποίησης κινούνται ευρωπαϊκές αγορές και futures της Wall Street, με τους επενδυτές να «παίρνουν ανάσα» μετά το ράλι των τελευταίων ημερών.

Σταθεροποιητικές τάσεις σε ευρωπαϊκές αγορές και futures της Wall Street, αν και επικρατούν πιέσεις στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο, λόγω και της προειδοποίησης από την Sony Ericsson.

Η μετοχή της Ericsson υποχωρεί 8,1%, ενώ πτωτική κίνηση ακολουθεί και η μετοχή της Barclays, με απώλειες 5,2%, μετά από δημοσίευμα της «Guardian», ότι ο όμιλος βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των βρετανικών αρχών για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή ύψους ενός δισ. στερλινών.

Ήπιες πιέσεις για τον παγκόσμιο δείκτη MSCI World, ο οποίος αποδυναμώνεται 0,5%, αλλά είναι «έτοιμος» για εβδομαδιαία κέρδη που ξεπερνούν το 5%.

Άνοδος 0,21% για τον DAX 30 στις 4.055 μονάδες, με τον FTSE 100 να σημειώνει οριακές απώλειες 0,06% στις 3.815 μονάδες και τον CAC 40 ν κινείται 0,28% χαμηλότερα στις 2.770 μονάδες.

Οριακές διακυμάνσεις καταγράφονται, αυτήν την ώρα, στα futures της Wall Street, με τον Dow Jones να υποχωρεί 0,07%, τον S&P 500 να σημειώνει οριακές απώλειες 0,04% και τον Nasdaq να σημειώνει κέρδη μόλις 0,01%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v