Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο Motor Oil

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο Motor Oil

Στα 91,4 εκ. ευρώ προβλέπεται να ανέλθουν τα κέρδη της Motor Oil στο εξάμηνο καταγράφοντας άνοδο 7% σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 7 αναλυτών σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFΝ. Οι προβλέψεις για EBITDA και πωλήσεις.

Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο της MPB

Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο της MPB

Άνοδο 8,3% θα εμφανίσουν τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της MPB στο εξάμηνο λόγω ισχυρής αύξησης των χορηγήσεων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 6 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr και του TFN.

ΕΤΕ: Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο

ΕΤΕ: Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο

Στα 828 εκατ. θα ανέλθουν τα προσαρμοσμένα κέρδη του ομίλου της Εθνικής στο εξάμηνο (άνοδος 13%), σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 14 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFN.

Φουρλής: Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο

Φουρλής: Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο

Πτώση στα καθαρά κέρδη λόγω έκτακτων δαπανών και αύξηση των πωλήσεων κατά 30% λόγω του ΙΚΕΑ θα εμφανίσει η Φουρλής στο εξάμηνο, σύμφωνα με εκτιμήσεις 7 αναλυτών σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFN.

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο του Σαράντη

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο του Σαράντη

Στα 14,1 εκατ. ευρώ προβλέπεται να ανέλθουν τα κέρδη του Σαράντη καταγράφοντας άνοδο 11,9% σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 6 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial.

ΟΤΕ: Δημοσκόπηση σε 10 αναλυτές για το 6μηνο

Στα 296,6 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα κέρδη του ΟΤΕ στο εξάμηνο (άνοδος 7%), σύμφωνα με εκτιμήσεις 10 αναλυτών σε δημοσκόπηση του euro2day και του TFN. Ισχυρά μεγέθη για Cosmote, σταθεροποίηση RomΤelecom.

Δημοσκόπηση euro2day για το εξάμηνο του ΟΠΑΠ

Στα 380,6 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο α΄ εξάμηνο, με συμβολή από τις ισχυρές πωλήσεις του ΚΙΝΟ, εκτιμούν 8 αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση των euro2day και TFN.

Alpha: Τι προβλέπουν 12 αναλυτές για το εξάμηνο

Tα αναπροσαρμοσμένα κέρδη της Alpha στο εξάμηνο αναμένεται να εμφανίσουν άνοδο 11% στα €414 εκ., εκτιμούν 12 αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση των euro2day και ΤFN.

Το "στοίχημα" του εξαμήνου για 5 κλάδους

Πέντε κλάδοι, πέντε διαφορετικά stories. Τι προβλέπεται να ανακοινώσουν στο εξάμηνο οι εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών, υγείας, λιανικού εμπορίου, πληροφορικής και αλουμινίου. Οι αποτιμήσεις. Οι προσδοκίες.

Πώς επηρεάζει την αγορά η κρίση real estate

Τα κέρδη από επανεκτιμήσεις ακινήτων περιορίζονται δραματικά και οι πωλήσεις οικοπέδων αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, καθώς η κρίση στο real estate επιβαρύνει τις εισηγμένες. Προβληματισμός και για εμπορικά.

ΧΑΚ: Η "ακτινογραφία" της φετινής πτώσης!

Σοφοκλέους: Σε τριπλό κλοιό ο κλάδος υγείας

Οι είκοσι "αδύναμοι κρίκοι" της Σοφοκλέους

Κερδισμένοι και χαμένοι στο ριμπάουντ του ΧΑ

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο ΕΛΠΕ

Μυτιληναίος: Δημοσκόπηση για το εξάμηνο

ΧΑ: Ποιες μερισματικές αποδόσεις θα "αντέξουν"

Δημοσκόπηση του euro2day για εξάμηνο Frigoglass

Δημοσκόπηση του Euro2day για το εξάμηνο της Τιτάν

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο Πειραιώς

v