Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαμηλοί τόνοι και μεταβλητότητα

Για συνεδρίαση σταθεροποιητικών τάσεων μιλούν οι χρηματιστές, ενώ λόγω λήξης των ΣΜΕ μηνός Ιουνίου και αποκοπής μερίσματος για την Cosmote θεωρούν πιθανή την εμφάνιση μεταβλητότητας σε ορισμένους τίτλους.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Σε ήπιων τόνων συνεδρίαση αναφέρονται οι αναλυτές, υπενθυμίζοντας πως η αγορά θα παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Η Marfin Analysis αναμένει σταθεροποιητικές τάσεις, για μεταβλητότητα μιλά η Proton Securities, υπενθυμίζοντας πως η μετοχή της Cosmote θα βρεθεί σε διαπραγμάτευση χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα της χρήσης 2004, ενώ στο ενδεχόμενο κατοχύρωσης κερδών αναφέρεται η Egnatia Finance.

Η Σίγμα θεωρεί χρήσιμη τη διεύρυνση του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ενώ θα πρέπει να προσεχθεί σήμερα πως λήγει η σειρά ΣΜΕ Ιουνίου.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εμπλεκόμενους, δηλαδή κυβέρνηση – τραπεζίτες, για βελτιώσεις στη νομοθετική ρύθμιση, τη στιγμή που η ΟΤΟΕ κλιμακώνει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, θα μπορούσε να προοιωνίζεται μία ψυχραιμότερη αντιμετώπιση του όλου προβλήματος από την ερχόμενη Τρίτη.

Στα επιμέρους, λόγω αποκοπής ενδιαφέρον παρουσιάζει η μετοχή της Cosmote, ο ΟΤΕ (βλ. σχετικό θέμα), η Eurobank λόγω των χθεσινών πακέτων σε τιμές μέχρι και τα 27 ευρώ, η Σαράντης λόγω των επιχειρηματικών του κινήσεων σε Τουρκία, Ουκρανία και Ρωσία, η Info-Quest (βλ. σχετικό θέμα), η ΑΤΕ (καθώς καλύπτεται η αύξηση κεφαλαίου) και επιμέρους τίτλοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v