Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεγχόμενη η διολίσθηση

Χωρίς νεύρο και ενδιαφέρον μέχρι στιγμής η συνεδρίαση, με τον FTSE-20 να ισορροπεί οριακά χαμηλότερα, αντλώντας δυνάμεις από τις Alpha Bank, ΟΠΑΠ και ΕΛΠΕ, ενώ στον αντίποδα απώλειες σημειώνουν οι Eurobank, Εθνική, Πειραιώς και ΟΤΕ. Στο 1 προς 1,5 η σχέση ανοδικών – πτωτικών, ενώ στο -19,5% διαμορφώνεται η τιμή της Sex Form.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Ελέγχεται και σήμερα η ήπιων τόνων διολίσθηση συγκεκριμένων μετοχών του FTSE-20.

Παρατηρείται πως η διακύμανση του FTSE-20 διαμορφώνεται, μέχρι στιγμής, σε στενότατο εύρος 8 μονάδων, καθώς λειτουργεί αντίρροπα η άνοδος στη μικρή υποχώρηση των Eurobank, Εθνικής, Πειραιώς και ΟΤΕ.

Η Cosmote (+0,58%) απορροφά τη ”διόρθωση” (0,4%) που δημιουργείται με ελάχιστη, όμως, προσφορά στον ΟΤΕ.

Η σχέση ανοδικών–πτωτικών διαμορφώνεται στο περίπου 1 προς 1,5, ενώ στην κορυφή των μετοχών που αντιδρούν βρίσκονται κυρίως εκείνες που πιέστηκαν σημαντικά τις προηγούμενες 2-3 συνεδριάσεις.

Όμως, πέρα από αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί ότι με συγκριτικά αυξημένες συναλλαγές κινούνται οι Μηχανική, Δέλτα Singular, ΑΛΚΟ, Ιnfo-Quest, Πετζετάκις, Μπενρουμπή, Μυτιληναίος, Fashion Box, Αττικής, με μεταβολή μεγαλύτερη του 1%.

Στον αντίποδα, κατά 19,6% και στα 37 λεπτά υποχωρεί με συναλλαγές 267.000 η Sex Form και κατά 5,5% στα 35 λεπτά η μετοχή της Informatics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v