Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ οι 192.900 νέες (KO) μετοχές της Lamda Development. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου παρουσιάζει σε μεγάλους διεθνείς θεσμικούς επενδυτές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την κυβερνητική οικονομική πολιτική, με ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική των αποκρατικοποιήσεων.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση στο Λονδίνο με τον Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, Mervyn Allister King. Επίσης, το απόγευμα, παρουσιάζει σε μεγάλους διεθνείς θεσμικούς επενδυτές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την κυβερνητική οικονομική πολιτική, με ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική των αποκρατικοποιήσεων.

Το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιεί εκδήλωση – σεμινάριο αναφορικά με τη δομή – λειτουργία της Χρηματιστηριακής Αγοράς στις 15:00, στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Σοφοκλέους 10).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 192.900 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ”LAMDA DEVELOPMENT A.E.”, που προέκυψαν από ΑΜΚ λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από 25 συνολικά δικαιούχους, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρίας και των θυγατρικών της εταιριών, με τιμή διάθεσης μετοχής € 1,80. Το σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 43.785.850 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης € 0,30.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εκδοση του Beige Book της FED.

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιανουάριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v