Προς το δεύτερο, θετικό βήμα το ΧΑΑ

Μετά το πρώτο θετικό δείγμα γραφής στο ΧΑΑ, η αγορά επιχειρεί το δεύτερο θετικό βήμα προς τις 2.375 - 2.385 μονάδες, καθώς μετοχές όπως Εθνική, Alpha, ΟΤΕ, Αλουμίνιον, 3E, εξασφαλίζουν την ”στήριξη” του FTSE 20.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Θα επιμείνουμε όμως ότι σήμερα χρειαζόμαστε και το δεύτερο. Με βάση τις μέχρι τώρα συναλλαγές, την εμπορευσιμότητα συγκεκριμένων μετοχών, την επαναδραστηριοποίηση συγκεκριμένων σχημάτων, το συν της Εθνικής, πιστεύουμε ότι η αγορά θα πρέπει να κάνει σήμερα το δεύτερο βήμα, δηλαδή προς τις 2.375 – 2.385 μονάδες.

Μία απόλυτα υγιής, καθ’ όλα τεχνική, με τις ευχές όλων άνοδος στην αγορά μετοχών και Παραγώγων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό που καθίσταται προφανές αφορά στις μετοχές των εταιριών μεσαίας κεφαλαιοποίησης, ειδικότερα όσες είναι συγκεντρωμένες και χωρίς σοβαρές ”αντιστάσεις”, υψηλότερα.

Αυτή η άνοδος μπορεί να έχει περαιτέρω περιθώρια, χαμηλό ρίσκο, καθώς μετοχές όπως οι Εθνική, Alpha, ΟΤΕ, Αλουμίνιον, 3E, εξασφαλίζουν την ”στήριξη” του FTSE 20.

Για την επόμενη ώρα το ιδανικότερο ενδεχόμενο θα ήταν μια προσέγγιση του επόμενου εύρους τιμών προκειμένου να πειστούν και οι τελευταίοι ότι ο Γενικός Δείκτης κινείται προς τις 2.415 σε αυτή τη φάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v